- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kompakt vízhűtés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- RAM topik
- SSD kibeszélő
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
-
PROHARDVER!
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
Petykemano
veterán
De csak a vicc kedvéért.Egyébként ha 1-2 szál terhelésével ez a fogyasztás és hőtermelés nem, csak fullosra terhelve jelentkezik a túlmelegedés és túlfogyasztás, akkor a célpiacán szerintem alig lesz érezhető.
Ezzel együtt szerintem versenyképes lesz.
Ha 3-4%-ot hoz a zen3-on, akkor szerintem sokan lenyelik a fogyasztást.Itt már csak az a kérdés, hogy ha mondjuk esetleg tényleg másfél-kétszeres fogyasztás mellett hozza átlagos játékos mainstream felhasználás során is a +3-4% fps-t, akkor vajon az megéri-e? Hiszen alaplapból is drágább kellhet, hűtőből is (és légkondiból is.)
Én inkább árérzékeny vagyok. Engem azzal tudnának megvenni, hogy a sokat fogyasztó de gyors behemótot feleannyiért adják, mint a fürge gazellát. És az nem érdekelne, hogy a különbözetet évek alatt a villanyszámlában fizetem ki. De egyrészt ízlések és pofonok, másrészt a frászt lesz feleannyi.
Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Rekordeladásokkal állt talpra a Tesla, küszöbön a „filléres” Model Y
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox Series X|S
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Call of Duty: Black Ops 7
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Intel Core i9-9900K - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- Intel Core i7-14700 20-Core 2.1GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.40GHz) Processzor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2116, 100% Akkumulátor
- Xbox Series kontrollerek 1 hó garancia, számlával!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XT 20GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest