- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
- Gamepad
- Házimozi haladó szinten
- Valami baja van a tápomnak
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
jattila48
aktív tag
Bár éppen most vásároltam egy i3 10100 processzort, érdekelne hogy amd vonalon melyik áll legközelebb hozzá teljesítményben. Én egyáltalán nem játszok, a szoftverfejlesztés a leginkább érdekes számomra. Ahogy néztem, a ryzen 3100 valamivel lassabb, a 3300x valamivel gyorsabb de nem beszereztő, és a 3100 is lényegesen drágább mint az i3. Ugyanakkor hasonló képességű alaplap talán olcsóbb az amd-hez. Nekem fontos volt a teljes ATX méret, 4 dimm és 3 db pcie 1x, a tpm is jól jöhet. Végül egy Asus prime z490-p lett belőle. Ahogy néztem ennek a lapnak az amd-és testvére még drágább, viszont olcsóbban is lehet értelmes amd lapot kapni, szemben az intellel. Szóval nem egészen vagyok biztos benne, hogy az intellel jártam jobban, persze most már mindegy. Csak elméletileg érdekel a kérdés. Szerintetek?
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Call of Duty: Black Ops 7
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen légkondit a lakásba?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Tőzsde és gazdaság
- EAFC 26
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Intel i5 13th 13600k processzor ELADÓ!
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 8700F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7-14700 20-Core 2.1GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.40GHz) Processzor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest