- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- Ismét minimalista miditorony érkezett a Fractal Design műhelyéből
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Prezentálta PCI Express 6.0-s SSD-vezérlőjét a Silicon Motion
-
PROHARDVER!
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
jattila48
aktív tag
Bár éppen most vásároltam egy i3 10100 processzort, érdekelne hogy amd vonalon melyik áll legközelebb hozzá teljesítményben. Én egyáltalán nem játszok, a szoftverfejlesztés a leginkább érdekes számomra. Ahogy néztem, a ryzen 3100 valamivel lassabb, a 3300x valamivel gyorsabb de nem beszereztő, és a 3100 is lényegesen drágább mint az i3. Ugyanakkor hasonló képességű alaplap talán olcsóbb az amd-hez. Nekem fontos volt a teljes ATX méret, 4 dimm és 3 db pcie 1x, a tpm is jól jöhet. Végül egy Asus prime z490-p lett belőle. Ahogy néztem ennek a lapnak az amd-és testvére még drágább, viszont olcsóbban is lehet értelmes amd lapot kapni, szemben az intellel. Szóval nem egészen vagyok biztos benne, hogy az intellel jártam jobban, persze most már mindegy. Csak elméletileg érdekel a kérdés. Szerintetek?
Aktív témák
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest