Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hobby elektronika
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Melyik tápegységet vegyem?
- Csendben jelent meg, pedig egész érdekes ez az 5K-s ROG monitor
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- 3D nyomtatás
- Milyen házat vegyek?
-
PROHARDVER!
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
jattila48
aktív tag
Bár éppen most vásároltam egy i3 10100 processzort, érdekelne hogy amd vonalon melyik áll legközelebb hozzá teljesítményben. Én egyáltalán nem játszok, a szoftverfejlesztés a leginkább érdekes számomra. Ahogy néztem, a ryzen 3100 valamivel lassabb, a 3300x valamivel gyorsabb de nem beszereztő, és a 3100 is lényegesen drágább mint az i3. Ugyanakkor hasonló képességű alaplap talán olcsóbb az amd-hez. Nekem fontos volt a teljes ATX méret, 4 dimm és 3 db pcie 1x, a tpm is jól jöhet. Végül egy Asus prime z490-p lett belőle. Ahogy néztem ennek a lapnak az amd-és testvére még drágább, viszont olcsóbban is lehet értelmes amd lapot kapni, szemben az intellel. Szóval nem egészen vagyok biztos benne, hogy az intellel jártam jobban, persze most már mindegy. Csak elméletileg érdekel a kérdés. Szerintetek?
Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- World of Warships
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BMW topik
- Robotporszívók
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- Extrém jóárasítva!!! i3-i5-i9 procik a fa alá karira!!!
- ELKELT-AMD Ryzen 7 9700X - 2 év gari
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- FÉLÁRON!!! Intel Core i3-13100 4-Core 3.4GHz LGA1700 Processzor
- Apple iPhone 14Pro 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- Eladó Oppo A78 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest