- Apple MacBook
- Gaming notebook topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
PROHARDVER!
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
blu79
addikt
válasz
MiklosSaS #211 üzenetére
én is kipróbálnám szívesen a skylaket meg az új alaplapokat mert nagyon tetszenek, de a mostani géppel nagyon meg vagyok elégedve, mind kinézetére mind tudására , nem szeretnék egyhamar megválni tőle, csak vidi karit cserélek majd, gondolkoztam a 980Ti-n is de csak ha jönnek az új gen nV-k csak akkor fogok váltani , addig Fhd-ra nagyon jó a mostani is
Aktív témák
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 256GB 15.6" FHD Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest