Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
MPowerPH #1628 üzenetére
Szerintem ezt nagyon jól leírtad ,hogy ki mit használ arra vesz procit.
Játékra Intel
Munkára,videoszerkesztés,tömörítés stb Amd
jelenleg ez a felhozatalItt ez a video hogy kb most játékok szintjén mitn tud egy közel 1000 euros amd proci egy 600 euros intel ellen.
https://www.youtube.com/watch?v=w0doPJbvrrY
(mondtam én nem tuningolgatok mert felesleges és f méregetésre sem vagyok vevő ,de egy picit ha googlézol akkor sok mindent megtudhatsz belőle,van pár érték ami tök felesleges a képek alapján és csak hőt termel,ha pedig tuningolni akarsz akkor minden egyes dolognak van szerepe mert a hő a kulcs nyilván ha kevesebb jobban tudsz haladni
Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kikristályosodik a Razr 60
- Milyen videókártyát?
- Nyomtató topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Keresünk dokkolókat
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3007, 91% Akksi
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- HP EliteBook 830 G5 16GB 512GB 13.3" FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest