Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
törölt tag
a 3900 gyenge a 8700km hoz képest ha esetleg nem értetted volna (de felőlem azt hiszel és azt veszel amit szeretnél és tudom a gépem mire képes és tudom azt is egy 3900 labdába sem rughat nálam jelenleg )a 12 magot semmi nem használja ki amit használok egyrészről másik részről a mai napig a softwerek 70-80% még mindig egy magot használ jobban mint a többit. Régen volt róla szó lesz optimalizálás stb igen csak ez annyira nem sikerült jól.Ha ezt nem hiszed el nyugodtan tilsd le a magok számát a játékokban pl aztán rájösz hogy ha letiltasz a 12 ből 11 et akkor sem fogsz nagy különbséget észrevenni
A lapról annyit már a szét húzott cpu val is csak 501 nél járszna látod ezek a különbségek nekem cpu oc sem kell hogy többet tudjon.
Aktív témák
- LEGO klub
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sweet.tv - internetes TV
- Fujifilm X
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Óra topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest