Hirdetés
-
PROHARDVER!
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
killbull
aktív tag
válasz
Yutani #54921 üzenetére
20 éve nem fagyott a gépem csak akkor ha betelt egy játékba a memória! Megvettem az RX 5500XT t ment kb 10 - 11 hónapig hibamentesen és utána 2 hétig szenvedtem a vége felé. Akkoriban a fórumok is hemzsegtek ettől mert a WIN 10 tehetett róla! Utólag meg direkt jártam ide fórumra hogy segítsek másoknak melyik drivert telepítsék mert pl RX 590 topicba is jött pár emberke aki crashelgetések miatt fórumra kényszerült segítségért!
Most is voltak érdekességek pl SSD kinyíró funkció és a többi WIN 10 nél, ha nem futsz bele nagy a mosoly ha meg igen megy a gyomor ideg!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az AMD éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest