Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #45185024

    törölt tag

    válasz tzsolesz #36724 üzenetére

    Abból kell kiindulnod hogy a memória nagyon drága, a 12nm nagyon drága és nem annyival gyorsabb mint amennyivel drágább.
    Szükség esetén meg életbe lépnek a B tervek.
    Mutatok párat csak az érdekesség kedvéért.
    RIP PS Vita Nem kisebb cég mint a PS5 tulaja bejelentette hogy sikertelen a kézikonzoljuk abbahagyják. Miért is fura ez? Mert a Switch az sikeres. Na persze ehhez kellettek olyan exclusivek mint a Zelda és egy jó ötlet.
    Erre egy kampány keretében összegyűjtenek annyi pénzt az emberek hogy megcsináltatják ezt a SOC egységes kézikonzolt
    ami a indie címeket full HD-n a keményebb címieket mint a witcher 720Pben tudja futtatni.
    A SOC -t azt ugye a Semi Custom részleg gyártja ami AMD-nek egy fillérébe sem kerül.
    Ugye neked is fura hogy a SONY hatalmas közvéleménykutatóval a háta mögött erre hogyhogy nem képes...
    A másik SOC a kis Vega 24 ami úgy hidalja át a memóriaválságot hogy a rendszermemória és a GPU memória helyett csak GDDR van benne és a win is azon fut, ha ezt PCn eladod Kínának (kínai gyártásban) máris mekkora fórod van. Látod milyen zegzugos ez ?
    A HBCC abban segít hogy beállíthatod a rendszermemóriád egy részét (16 GB DDR4-et pl ) GPU memóriának az ssd-t is akár...és ha 12 GB lesz az általános rendszerkövetelmény akkor nem hidal be
    Ha kicsit gonoszak akarnánk lenni a 970 3.5+0.5 GB memóriáját hoznánk fel példának amit eladtak 4-nek. Amíg tart a gyorsabb azt használja ha már kifut fordul a lassabbakhoz.
    A miért nincs 4 GB-os kérdésére egy assasin egyszer felment a tetőre és kifülelte hogy egy újságíró és egy kis lény beszélget erről egy másik fórumban sikátorban de tőlük hitelesebb lesz hallani :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák