Hirdetés
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- OLED TV topic
- Amazon Kindle
- Milyen videókártyát?
- OLED monitor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 3D nyomtatás
- CPU léghűtés kibeszélő
-
PROHARDVER!
AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4) topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
aginor
veterán
válasz
tibcsi0407 #38414 üzenetére
Megpróbáltam mindkettőtök javaslatát, és hááát, nem.
A 4Ghz-et nem sikerült még magasabb fesszel sem átlépni (stabilan). Úgy látszik, hogy a jelen helyzetben a 3900 a teteje (talán 3950). Most vagy marad a PBO és legalacsonyabb fesz (ez vélhetően 1,25v lesz, talán picit alatta), vagy elindulni valamerre és kideríteni, hogy mi a vihar van. Ez utóbbi fényében hétvégén frissítek egy bios-t azét, mert ott is lehetnek gondok, bár jó lett volna, ha addig megérkezett volna az új, de már mindegy..
Ram tuning egy másik irány, amerre el elehet indulni. Egyszer már próbáltam, akkor mindössze 3400mhz-ig jutottam (ha valóban gyenge példány a proc, akkor az imc lehet erre a válasz). RAM tuningban mire kell kiemelten figyelni? Időzítéseket, feszültséget első körben nem állítanék, szeretném látni, hogy így mit tud.
Új hozzászólás Aktív témák
Processzor tesztek:
[Ryzen 3 TomsHardware]
Zen2 Ph-teszt
3600 Best Value
3900X Vs 9900K
X570 Overview 35+:
Motherboards Analyzed
Ryzen PBO Explanation:
PBO Exp.
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Napelem
- Linux haladóknak
- OLED TV topic
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Yettel topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Gran Turismo
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- i7-12700KF újszerű/új CPU-k: 91,999-92,999 Ft! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Intel Core ultra 7 265K CPU leárazás!!!
- Intel I7 14700 - 20mag/28szál - Eladó!
- AMD A10-7850K Quad Core FM2+ processzor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest