Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• RECSKA

veterán

válasz Atom_Anti #18178 üzenetére

Allcore 1.35V fölé menni veszélyes talaj...

Nézd meg, akkora fesszel mit tud :R

Chaser : Én kb heti 2-3 inteles gépet építek, s csak havi 2-3 ryzenest. Pedig kampányolok, meg minden, de "az amd fagy", "instabil" és "különben is nem támogassák a játékok" be vannak égve az emberekbe. Mutathatok én bármit, se lát se hall az összes...
    Már a zen+ is nagyon közel volt az intel IPC-jéhez...
    A 2.gen azonos órajelen, azonos feltételek mellett LEGALÁBB EGÁL, de szerintem gyorsabb, mint az intel szétfoltozott skylake magja. A gond ott van, hogy azt a "szart" reszelgeti már 5 éve, és bizony gond nélkül mennek 5GHz felett...

Ahhoz, hogy egy i5-9400f-et pl allcore turbo közelében tarts, kell egy Z-s alaplap. S akkor már mehet a memóriatuning is.
    Ahhoz, hogy egy Ryzen 5 3600-ast PBO-n tarts, kell egy mezei B450, és már mehet is memóriatuning is... A procijuk olcsóbb, a deszkájuk 2x... És akkor jön az, hogy a 3600-as proci AUTO turbon teljesen pariban van egy 8700K-val, nem holmi i5-el... :D

Intelnél nagyon betettek a mikrokód frissítések, bios frissítések.
    2015-ös windows10, a proci támogatásához feltétlenül szükséges legelső biossal hihetetlenül meglódul egy 8700K... Majd 30%...
    Csináltam fájlt, ami kikapcsolja a védelmeket frissebb windows esetén, de nem az összeset...

Nézd meg a hirdetéseim. Finomságok!!!

Új hozzászólás Aktív témák