- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Milyen házat vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen monitort vegyek?
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- 3D nyomtatás
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Home server / házi szerver építése
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ami ebből nekem "lejön", az az, h pl. a PH!-s trendekkel ellentétben a jónép nem utálja az AMD-t. Egyszerűen az FX-et elkefélték -nem magát a procit, mert szvsz azzal elégedett vagyok. De szerintem nem lett volna ekkora lemaradás, ha az alaplapokra jobban figyelnek és akár kevesebb tuning potenciállal, de magasabb órajellel, korrektebb bios beállításokkal kerül ki. Alapon az nem volt üzemképes (melegedés, droppolás), egyszerűen a bios túlfeszelte. Ha ezt korrigálták volna és lett volna mATX/ITX lap is, akkor nem a béka segge alól kellene most felkapaszkodni... Örülök, h a rizsát nem baCCták el, bár ITX lapokból most sincs túlkínálat
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ryzen 5 1600x six core am4
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- Intel i5-9600KF 6-Core 3.70GHz LGA1151 (9M Cache, up to 4.60 GHz) Processzor
- ÚJ, 3év Gar! AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest