- Akciókamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
chros
őstag
"a CPU homerseklete visszakuszott 55 fokrol 61-re. Azaz amit a negativ offsettel nyertem azt a memoria D.O.C.P tuninggal visszajott. A kerdes: miert?!"
A nyavalyas DOCP felemelte a SoC voltage-ot 1.2-re (1.1-rol)!
Bemergedtem, es a Ryzen kalkulatorral kiszamoltattam a 3200-asnak megfelelo SAFE ertekeket es manualisan beirtam oket a bios-ba DOCP nelkul, itt az eredmeny (itt pedig a regi 3000-es ertekek):
Igy most nincs kepernyo villodzas sem, lehet, hogy a nagy fesz-u SoC okozta, s a proci homerseklet is normalizalodott (5 fok kulonbseg).
Ami igy viszont leesett, hogy a SoC feszt is alul tudom offsetelni majdRemelhetoleg ismet nyerve 5-6 fokot (osszesen 10-12 fok).
(#5651) Albigator: koszi a RAM kalkulator otletet!
(#7385) Dr V: Koszi a videot, mindjart nezem is!
(#7395) danico: "Akkor lehet chros probalkozott a negativ offsetel"
Bizony, tobbszor is felre-valaszoltal ma, ebbol lett a galiba
(#7362) micafighter: "Változó feszültség mellett szerintem kevés hasznát fogod venni az LLCnek. ... De változó feszültségnel alapból adott az ingadozás."
(#7364) danico: "hat szerintem az LLC akkor is mukodik a valtozo a fesz. Az a lenyege hogy ne esen be az adott fesz ala. most hogy az 1,2 vagy 1,3 az mindegy."danico-val ertek egyet, az LLC egy adott fesz-nel dologzik.
(#7356) danico: "Hogy kapna tobb feszt mikor - offsetben van?"
A 2 ertek kozti kulonbsegre (tied (0.02) vs enyem (0.1)) gondoltam: a tieddel tobbet kap, mint az enyemmel.
"Az offset-et meg mindig 0.1 mondtam hogy 0,02 boven eleg..."
Na, akkor ez az amit nem ertek, hogy miert lenne igy
Meg1x, hatha elsiklott a figyelmed a sok poszt kozott: nincs venti a gepben, a 2600-as procinal a CPU turbo is ki van kapcsolva, a hotermeles visszafogasa a cel.Koszi a segitseget mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- iPhone topik
- Akciókamerák
- Óra topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged