Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• mikromanus

veterán

Picit kehes a gépem. Apró jelek alapján a videókártya duzzoghat, bár lehet más is a hiba. A jelenség: terheléstől függően egy idő után befagy a kép (színes négyzetekkel behintve az aktuális kép), majd black screen és totál fagyás. Visszaálltam korábbi driverra, így legalább az irányítást vissza tudom szerezni és kilőni a progit. (az új drivernál vag ynem adta vissza, vagy nem volt türelmem kivárni míg visszatér az irányítás). A billentyűzet is befagy és a hangszórónól csak gépi zúgás/elektromos zaj/búgás jön. VAg yez lehet más gond és nem videókártya? (HDD, memória, alaplap, virus, vagy épp processor?). Első befagyás után egy idő után ha leállítom a futó programot látszólag minden helyesen működik, de ha újrafuttatom a játékot jön a kékhalál és restart.

MSI R9 290-em van. Azé nehogy már 1440*900 windowedben kelljen játszanom evvel!? :(((
    Kicsit heves, kicsit melegecske a korábbi kártyához képest (90+ fok), de 10 hónapig eldöcögött minden játék maxon is (Ok, kicsit azért volt amit visszavettem mert úgy több lett az FPS).
    Egyéb:
    2*8 GB corsaire memoria
    96 GB SSD rendszerlemez és egy 2 TB "Normál" SATA 3 csatlakozós vinyó,
    I5 proci (3550?)
    600watt 85+ táp
    windows 7 x64

(+Avast nagytesó a gépen)

Új hozzászólás Aktív témák