- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Fujifilm X
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Razermazer
őstag
Hát nekem is megjött a 7850 sapphire már a hét elején(szerencsére ki tudtam gazdálkodni valahogy, úgy volt hogy nem sikerül de összejött), hát mit mondjak, erre vártam már nagyon rég. Egy olyan középkategóriás kártyára ami hűvös, csendes terhelve is, kellő teljesítménnyel bír még a legnagyobb felbontásban is.
A jó memória szervezésnek hála még 30fps környékén is gördül a játék nem akad. Shogun 2, és Wargame European Escalation-ben is megy mint a vaj húzás nélkül(ezek a játékok keményen megdolgoztatják a kártyákat sok egység magas részletességű térképek). Pedig csak egy 2.9-en ketyegő i7 870-em van, tudom lehet húzni majd 3.6-ra felteszem, de igazán full hd teljes szűrővel nem a proci fog szenvedni. Nálam alapon mivel a házventik 450-en járnak 37 fok terhelve 55 bődület.
Vizemet is eladom okafogyott lett, egy Corsair 600t mesh házban hangtalanul, hűvösen teszi a dolgát eszméletlen teljesítménnyel.
A víz árából meg jön mellé a párja majd, és illa berek, nádak, erek.
Driver eddig tökéletes, majd crossfire-nél leszek kiváncsi mit domborít, mint nvidia-s eddig le vagyok nyűgözve. Ára szerintem elég jól be lett lőve 66-ezer, még ez 60-alá beficcen, és olyan népkártya lesz hogy csuda. Nálam nagyon ajánlott minősítést kapott, de csakis a sapphire, tökéletes a hűtése. Lehet hogy az msi is jó lesz de drágább az biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Borderlands 4
- Bestbuy játékok
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Synology NAS
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Windows 10
- További aktív témák...
- INNO3D RTX 4080 SUPER 16GB GDDR6X iCHILL X3 - Gari 2027.09.27. -ig - Eladó!
- Asus STRIX RTX 3060 12GB GDDR6 Videokártya!
- MSI GeForce RTX 4070 Ti GAMING X SLIM 12GB GDDR6X 192bit Videokártya !
- 1080Ti FE Accelero Xtreme IV hűtővel
- MSI GeForce RTX 4080 SUPER GAMING X SLIM 16GB GDDR6X 256bit Videókártya !
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- LG 42LX330C 42" LED-backlit LCD TV - Full HD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest