- TCL LCD és LED TV-k
- Kiegészítette processzorflottáit az AMD
- RAM topik
- Zombis mókához hangol az új AMD Software
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Váratlanul kapott a piac egy új 16 GB-os Radeont
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Gaming notebook topik
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
válasz
djculture #56648 üzenetére
Ugyanabban a gépben van amiben a többi kártyát is tesztelem, ugyanazokkal a progikkal, nem ilyen gond van. Igazán nincs is gond, csak én sokallom a hőfokot, talán mert eddig hűvösebb kártyáim voltak-vannak.
Mondjuk olvasgattam és valamiért a 270X-ek jobban melegednek általában, mindenhol azt írják hogya 80 fok sem gond egyáltalán. Az a fura, hogy a sima 270 biosok mindig kevesebb TDP-re vannak beállítva, a 270X-ek sokkal magasabbra. Ez csak azért fura mert szinte mindegyik 270-es tudja a 270X teljesítményét. Nekem pl az MSI-m sokkal tovább húzható mint a gyári tuningos asus 270X. Ez az Asus 1120Mhz-en megy, az MSI alapfeszen simán megy1150-ezt ( többet is) és alacsonyabb hőfokon, kisebb TDP-vel. Ráadásul az csak egy 6 tűs tápcsatit kapott míg a 270X kettőt. Nincsenek esetleg kicsit túllőve ( túlbiztosítva) ezek a gyári tuningos 270X kártyák? Már csak azért is nehogy valakinél legyen kis instabilitási gond, inkább kap több feszt a kelleténél?
Nem tudom avatkozzak-e be egy bios-ba és felrakjam, vagy hagyjam így gyárin és ne foglalkozzak a játék alatti 70-80 fokkal? ( a 80 ritka, de előfordul, inkább a 70-75 a jellemzőbb, de pl Valley benchmarknál is közel van a 80-hoz)
Ha a Catalyst Overdrive-ban leveszem -20%-ra a power limitet az befolyásol valamit? Monitorozom a viselkedést játék alatt, de mindig 1.206V-ot kap így is úgyis, még visszavett teljesítménnyel is. Kivéve ha az Asus GPUTweak-al állítgatom, ott le tudom venni a feszt is, igaz csak 1.163V-ig akkor 2-3 fokot nyerek, viszont akkor már nem megy 1120Mhz-en.
Sajnos szétszedni, pasztázni nem merem mert úgy tudom van még 1,5 év gari rá és gondolom ha garis gond lenne látszódna hogy nem gyári pasztás, így ugrana a garancia.
Új hozzászólás Aktív témák
- Parkside szerszám kibeszélő
- Vigneau interaktív lokálblogja
- TCL LCD és LED TV-k
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- EAFC 26
- Kiegészítette processzorflottáit az AMD
- Facebook és Messenger
- RAM topik
- További aktív témák...
- GIGABYTE RTX 5070 12GB GDDR7 WINDFORCE SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- ASUS DUAL RX 6600 XT hibátlan állapotban - eladó!
- ÚJSZERŰ! GARANCIÁLIS! RX 6900XT OC 16GB /Dobozos!/Jótállással!/Beszámítás! Posta ok!
- AZONNAL VÁSÁROLOK RTX 4090 és RTX 5090 videokártyákat! Akár nem működő, hiányos, sérült is lehet!
- GIGABYTE Radeon RX 7600 XT Gaming OC 16GB GDDR6 Videokártya !
- BESZÁMÍTÁS! ASUS 560M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG ADATA 600W
- OPCIONÁLIS: 2 részletben is elviheted Razer Naga V2 Pro Gamer egér (RZ01-0440100)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ipad Pro A1709 64GB és 256GB Retina 2K cellular
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest