Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
AMD Radeon™ HD 7730 / 7750 / 7770
Új hozzászólás Aktív témák
-
tDr1v3r
veterán
válasz
Tournament #15392 üzenetére
Bullshit, gyk kezdetek óta van spanomnak 77790 Windows 7 mellett, tökéletesen működik nála.
-
Tournament
aktív tag
válasz
bandika0626 #15395 üzenetére
hát pedig sajna ez van még Service packot is lusták csinálni hozzá helyette szedjük le a tőbb 100 frisitést
technikai támogatás sajna nagyon lemaradt benne ezzel az egyedi külőnc VGA-nál nézve főleg
-
bandika0626
senior tag
válasz
Tournament #15394 üzenetére
Én se azért írtam. De a W7 nem olyan öreg, hogy ezt kellene művelnie.
-
Tournament
aktív tag
bandika0626 nem bántásbol irtam vagy rosszindulatbol
ez olyan mint a intel gma és Gxx alaplapi VGA-i használhatatlan xp-től - W8 -ig felbontás / HZ állitás még driverel se valami jó
és érdekes 8.1en meg támogatja a full hd-t / HZ állitást is megy rendesen és nincs driver felrakva csak az integrácios rendszer driver ami full kompatibilis ..
tiszta vicc a régi rendszerek
sajnos manapság minden meglepő ... énis meglepődtem kb hogy ilyen van, mert az elmult rendszerekbe ilyet nem látam hogy direkt a megfelelő illesztőt keresi ki amit a gyártó aláirt normálisan és benne van a telepítőbe a rendszernek ami kompatibilis és stabil az eszkőzel
AMD karinál pl: nekem w8 és w7 is állandoan a ccc haza vágta az fps-em azotta soha nem használok
AMD csak dobálja a drivert kifele de egyik rosszabb mint a másik és mind beta még a végleges is beta csak átirják a nevét meglehet nézni a fájlait editoral semmit nem csinálnak rajta szinte
-
bandika0626
senior tag
válasz
Tournament #15392 üzenetére
A fene egye meg akkor az egészet.
-
Tournament
aktív tag
válasz
bandika0626 #15390 üzenetére
7790 csak w8 és 8.1 megy stabilan jó lenne ha rájőnnének az emberek a rendszer nem támogatja régebbi inkompatibilis
ez olyan mint , amikor valaki xp-t használ aminek kb semmi támogatása nincs már játékok terén
rakj fel egy xp-t azt lehet ott még 3d hibád is lesz a VGA-val ...
új technologia új rendszert igényel halladni kell a technologiákkal
-
Peaceliker
addikt
válasz
keke69 #15387 üzenetére
Amúgy a géped felügyelet nélkül is befejezi a leállítást, nem kell fogni a kezét!
Én azt sem tudom mennyi idő alatt áll le a gépem, megnyomom gombot, ott sem vagyok …lehet hogy 7790 óta fél óra?...engem ilyen pl hidegen hagy, de hát nem vagyunk egyformák, ilyenen is kell kattognia vkinek! :-)
...no offens... -
bandika0626
senior tag
Sziasztok.
Most telepítettem Windows7 x64 SP1-et és hozzá a 13.4 ati cuccot a 7790-hez és médiaplayer alatt lefagy az egész. Windows8 alatt semmi probléma nem volt. Esetleg néznem kéne a WMP-hez frissítést mert összeakad a hd 7790-nel?
-
keke69
őstag
válasz
Steelmanus #15377 üzenetére
Amíg nem oldják meg,hogy a drága pénzért vásárolt SSD-m olyan gyorsan állítsa le a wint mint a 7790-es vga driver telepítés előtt addig azt kell mondjam ez egy rakás kaki!!!!
-
tomama
aktív tag
válasz
Tournament #15383 üzenetére
és mi lenne az amit még kihajt a proci?
-
tomama
aktív tag
Sziasztok!
A következő kérdésem lenne:
A gépem:
DualCore Intel Pentium E5700, 3000 MHz
Biostar G41D3C
4GB RAM
Milyen VGA-t lenne érdemes ehez a konfighoz vásárolni? A cél a BF3-4 lenne.
7790-et kihajtana ez a konfig? -
Tournament
aktív tag
rakj fel 8.1 hivatalosan kint... van driver gyárilag benne jobb mint amit az AMD adott ki... és tőbb az FPS ...
---- felesleges CCC -t felrakni ha:
eyefinity-t nem használsz
nem huzzod szará tuningal a vga-t .,.
akkor rohadtul felesleges nincs fagyás és GAME LAGG sincs
-
mexel
veterán
Sejtem hogy a driver a ludas, de hiába lesz jó driver ha sok régebbi progi (pl tesztprogik) nem fogják kezelni. Inkább megpróbálok egy 7850-est összehozni. Ha kijön a gta5 lehet hogy szükség is lesz rá. Talán nem kellett volna ezt az energiagazdálkodási módszert bevetni.
-
Steelmanus
addikt
válasz
keke69 #15376 üzenetére
De eppen most irtam hogy szinte az osszes beta drivert kiprobaltam, volt ketto ami nem volt jo, de a tobbi igen, jelenleg is a 13.10b drivert hasznalom es nincs vele gond azonkivul hogy 7000 szammal kibajelzest ir az Esemenynaploba de az azert van mert meg nincs digitalisan alairva. Majd a WHQL ala lesz irba ez a gond is meg fog szunni.
-
keke69
őstag
Ezt mondom én is,nem a kártyával van a gond!Hanem a driver kaki!
-
Steelmanus
addikt
válasz
zuza123 #15365 üzenetére
Tedd fel ezt AMD Radeon™ HD7790 Catalyst™ Performance Driver addig amig nemsokarra kijon a WHQL driver. Amugy nalam sincs pl a gond a 13.10 driverrel, csak hibat ir mert meg nem ment at a WHQL teszten, amugy jol szuperal. Nekem is Sapphire 7790-es karim van.
-
atomanti19
aktív tag
Helyes, szar az egész úgy ahogy van.Nem is értem pontosan mit is akart ezzel az AMD?!?!
Nyilván sok mindenki nem engedhetett meg magának egy 7850 et a 7770 helyett de akkor is.Szerintem 10db 7790-ből 3-4 kapásból hibás vagy valamilyen anomáliát produkál. Nekem 3-ból három rossz volt.
( khm...asus..khhmm)Mindet bevizsgálták és ténylegesen a kártya volt a rossz!Nemsokára kapom a 4.-et de azt már eladom ha ugyan valaki megveszi.. Helyette pedig 7950-re váltottam.
Sokkal több időt kellett volna a fejlesztésbe fektetni, de csak arra mentek hogy a piacon minél hamarabb betöltsék az űrt a 7770 és a 7850 között. Az eredmény szánalmas. Pedig egy nagyon jó kártya is születhetett volna! -
mexel
veterán
Amióta elhatároztam hogy veszek egy 7790-et azóta olvasgatom a topikot. Mostanra már majdnem biztos is vagyok benne hogy mégsem veszek 7790-et. Elég érdekes hogy ennyi macera van vele. ( persze nyilván az új energia menedzsment az oka de akkor is)
Inkább valami más lesz. Nem szereterm ha nem stabil a rendszer -
Tournament
aktív tag
tiszta jók ezzek az új karik driver kékhalál
youtube / GPU-z futtatás = kékhalál
huzzás = kékhalál
driver telepítés = kékhalál
akkor mit gyártótak ezzek ha már a driver kékhalált okoz
-
Steelmanus
addikt
-
zuza123
csendes tag
Hali!
Még májusban vettem egy Gigabyte 7790 1GB DDR5 GV-R779OC-1GD vga-t, de Win 7 alatt sokszor előfordult, hogy összeomlik a képernyőillesztő, majd helyreáll. Ez így oké, de után újra kell indítani a gépet, mert a játékoknál ilyenkor kb 8 fps-t produkál. Haveromnál beleraktuk egy Win 8-as gépbe és nála volt kb 1 hónapig, de semmi gond nem volt. Win 7-nél már 2 hét után jelentkezett és azóta folyamatosan. Valaki ötlet? -
kisza25
félisten
válasz
123sylaar #15352 üzenetére
az attól függ, hogy milyen felbontáson játszol és milyen játékkal, magas felbontáson kihajtaná, alacsonyan hagyna benne , de gondolom 750k húzva is van
7850 kb 25-30%-al erősebb, ebből 15-25%-ot le tudsz dolgozni tuningal, neked kell eldönteni, HD7850 2GB időtállóbb a több memória miatt -
123sylaar
aktív tag
Hali.
Van valakinek tapasztalata a 7790 dualx-ről? Megéri a felár a 7850-re?
athlon x750k kihajtaná a 7850-est?Üdv.: Krisz
-
bandi0000
nagyúr
Hali
Kérdés hohy egy 1175/1400 on pörgö 7770 megfog egy gyári orajeles 7790et? -
Petyyyyy
addikt
válasz
kisza25 #15346 üzenetére
Röviden: nem. Csak CF funkciókat tartalmaz. 79xx topikban próbálták már, de azért álljon itt is.
Feature Highlights of The AMD Catalyst 13.10 Beta Driver for Windows:
AMD Catalyst 13.10 Beta includes all of the features/fixes found in AMD Catalyst 13.8 Beta2
PCI-E bus speed is no longer set to x1 on the secondary GPU when running in CrossFire configurations
Rome Total War 2: Updated AMD CrossFire™ profile
improves CrossFire scaling up to 20% (at 2560x1600 with extreme settings)
resolves corruption issues seen while playing the game
Saints Row 4: Updated AMD CrossFire profile
improves CrossFire scaling up to 20% (at 2560x1600 with ultra settings)
Metro Last Light: Updated AMD CrossFire profile
improves CrossFire scaling up to 10% (at 2560x1600 with ultra settings)
Includes a number of frame pacing improvements for the following titles:
Tomb Raider
Metro Last Light
Sniper Elite
World of Warcraft
Max Payne 3
Hitman Absolution -
kisza25
félisten
srácok a hd7790-hez érdemes felpakolni a 13.10-et 13.4 van fent még BF3 alatt nincsenek vele anomáliák?
-
Apollo_21
addikt
Sziasztok!
Egy jó ismerősöm ma vette kézhez a 7790es Asus DCUII-esét.
Olyan anomália adódott hogy Catalyst telepítéskor bedobja neki h az AMD túlhúzással kapcsolatos kódolás nem sikerült..és nemmegy fel egyáltalán a driver...win reinstall megoldhatja a gondot? vagy máshol kell keresni? -
mexel
veterán
Azt hiszem a jövőre is gondolva, inkább 7850-est választok a 7790-es helyett. megérheti a plusz 5-6e ft-ot? 7850-esből is érdemes a Sapphire OC-t venni?
-
bozont
veterán
válasz
D@ni88 #15340 üzenetére
Az Ultrafast Boot csak azzal működik, ez a másik feltétel a Win8 mellett. Ugyan nem akkora érvágás, hogy nem megy (főleg így SSD mellett), de ha már tudja ezt az alaplap, meg a win8 is megvan, akkor miért ne használjam? Már csak a vga a kizáró tényező és mivel a következő szintén egy Sapphire lesz, 7790, így megint elmarad ez a móka. Mondjuk ha sikerül egy ilyen HIS-t szerezni, akkor megvan oldva.
-
bozont
veterán
válasz
Tournament #15338 üzenetére
Pedig a 7790 is simán kaphatott volna már UEFI biost, Sapphire részről. Én megpróbáltam kérni tőlük, mert több gyártóról is olvastam, hogy kérésre adnak az adott vga-hoz. Viszont a Sapphire finoman közölte, hogy nem érdekli ez a problémám őket jelenleg, van fontosabb, később esetleg majd talán foglalkoznak a dologgal. Aztán lett belőle egy 7730.
A másik kérdés, hogy milyen lehet hangban és hatékonyságban ez az iCooler vajon?
-
Tournament
aktív tag
jah csak a szép hogy importálás luxus magyar országon nálunk a kereskedők a szart behozzák és eladják az új 2-3 generácios tudásu árába .
mi vegyük meg a gagyi márkákat meg technologia hiányos dolgokat ? érdekes !
amugy 40 UEFI ready kari van hivatalosan EU-ba 2012 szeptembere ota ... nálunk meg egy HD 7730 szégyen ....
igy van Skayline te is ugyvoltál lesz uefi bios .. azt szarnak a fejünkre nem biost csinálnak a gyártok hanem VGAkat gyártanak új biosal
-
skayline
tag
KInek bejövös??
finomság
-
sanyek2
senior tag
Sziasztok!
Melyik a legjobb Catalyst drivercsomag a Crysis 3-hoz? -
djdaniel
senior tag
válasz
skayline #15331 üzenetére
értem, nekem felajánlották az iponosok hogy küldjem el az egész gépet ingyen elviszi a futár, de csak a videokártya szól hozzájuk...
Ki fogom próbálni másik gépbe a kártyát, illetve az én gépemet másik videokártyával, csak sajnos eddig nem volt időm rá.
De szerintem a videokártya sz*r.
Lapomon van integrált videokártya, azzal ment gond nélkül a gép.
Lacccca87 ; próbáltam egy öreg dell crt-vel is, de maradt a hiba.
-
-
djdaniel
senior tag
válasz
skayline #15329 üzenetére
nem vagyok a tuning híve, soha nem volt húzva a kártya.
netre használom meg filmezésre, meg néha fsx-re ahhoz meg bőven elég a teljesítménye full hd-én.miután meg vettem 1hónapra rá jelentkezett a hiba
elküldtem iponnak letesztelték nem találtak hibát... oszt vissza jött, azóta is így használom -
Tournament
aktív tag
vicces a 7790 driver támogatása a rendszereken
-
-
Pepe78
őstag
Sziasztok!
Ez a Gigabyte hűtés mennyire vált be?
-
keke69
őstag
Használ valaki 7790-es vgat ASUS P8P67-es lapban esetlegesen SSD-vel?
Beállításban kérnék segítséget!
Köszönöm!zsistvan Szerintem alaplapod fórumán is érdeklődj hátha a biosban kell valamit matatni!
-
zsistvan
tag
Sziasztok!
Már kértem tanácsot a vga-s topikban. Sajnos csak részben oldódott meg a probléma, ezért ide is beírom, hátha lesz valakinek megoldása egy HD7790-el kapcsolatban: [link]
Az alaplap biosát frissítettem előbb az utolsó véglegesre, majd a bétát is feltettem, de csak a 4x slotban működik, a 16x-ban nem. A konfigom a linkelt hozzászólásban található.Valakinek van esetleg ötlete, hogy mi lehet a jelenség oka?
Köszönöm,
István -
skayline
tag
válasz
Peaceliker #15309 üzenetére
Tegnap kitárgyaltuk még én hoztam fel!
-
bandika0626
senior tag
Nem tudom valaki játszik-e f1 2012-vel én most nyomtam egy kis játékot vele, hogy bejárassam a vga-mat. 1280x1024 a max felbontásom és minden beállítás magasra volt állítva 4xMSAA-val és így a legalacsonyabb fps-em 117 volt. Én elégedett vagyok vele.
-
Peaceliker
addikt
válasz
Steelmanus #15310 üzenetére
Annyira nem fontos, leszedtem
Ha majd működik szóljatok! -
Steelmanus
addikt
válasz
Peaceliker #15309 üzenetére
Bugos meg, zarj be mindent ugy inditsd el akkor hasznalhato.
-
Peaceliker
addikt
gpu-z-t ha indítok kifagy a gép...az mennyire normális?
-
Steelmanus
addikt
válasz
bandika0626 #15303 üzenetére
Az AIDA meg beta es nalam is azt mutatja amit Nalad de nem jol mer.
-
Stonerice
őstag
válasz
bandika0626 #15300 üzenetére
Talán a Catalyst minőségjavító beállítások miatt használja a GPU-t
Új hozzászólás Aktív témák
AMD Radeon HD 7730 / 7750 / 7770
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- DirectX 11.1 támogatás
- 128 bites memóriabusz
- ZeroCore Power
- 47 / 55 / 80W-os TDP
- iPhone topik
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Háztartási gépek
- Mikrotik routerek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest