- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Projektor topic
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple MacBook
- Calibre, az elektronikus könyvtár
-
PROHARDVER!
AMD Radeon™ HD 7730 / 7750 / 7770
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanyek2
senior tag
Sziasztok!
Melyik a legjobb Catalyst drivercsomag a Crysis 3-hoz? -
sanyek2
senior tag
válasz
DeadMeat #11374 üzenetére
Arra gondoltam hogy konfigot mellőzve melyik kari ami kihajtja, függetlenül mindentől, melyiknek a képességei elég jók hozzá...
Jelenleg egy Q6660 van feltornázva 3200-ra és a BF3-at akadásmentesen játszottam medium-on, de csak rövid ideig mert nekem nem jött be a game. (lincseljetek meg, ez az igazság)
-
sanyek2
senior tag
válasz
kriszpontaz #11361 üzenetére
Akkor mulláról indulva etalonként a CR3-at nézve melyik karit ajánlod amivel mediumon tuti biztos viszi 1920x1200-at? (Megyek a kérdésemmel az illetékes topikba is, csak gondoltam megkérdem)
-
sanyek2
senior tag
Üdv mindenkiNET!
Mostanában hanyagolva van a kockulás részemről, és az újabbnál újabb tesztprogiknál sem vagyok képben, így viszonyítási alapként a Crysis 2, illetve 3 nálam az etalon, a kérdésemet illetően ami a következő:
Sapphire HD7770 GHZ Edition OC-vel milyen grafikai beállításokkal fut simán a két játék?
Ugyanis a procim nem hajtja ki a VGA-mat. (s775-ös konfig.)
Új gép összerakásán filózom, de kérdés hogy mekkora gyorsulást eredményez a VGA-mmal az említett játékokat játszva.
CR2 medium beállítások már meg tudják akasztani, CR3nál a legalacsonyabb grafika is akasztja, csak a szűk játszótereken (épület ellenség nélkül) fut simán.
Felbontás 1920x1200 (ebből nem adok lejjebb) -
sanyek2
senior tag
Üdv mindenkinek!
Sapphire HD7770 GHZ Edition OC van a tulajdonomban és a mostanában megjelenő CCC driverek mintha teljesítménycsökkenést produkálnának a Crysis 2, és 3-ban.
Hogy ha így van, meg tudná mondani nekem valaki, hogy melyik a megfelelő telepítőcsomag a két játék számára? -
sanyek2
senior tag
Üdv!
Nem tudom VGA vagy driver probléma, de a képernyőn ha görgetek, akkor a görgetés mértékétől függően csíkok jelennek meg az online tartalomnál. A kék közösségi oldalról van szó jelenleg, és a csíkok eltűnnek, ha a kurzort egy egy kép fölé viszem. Továbbá a chat ablakban a villogó kurzor eltünedezik, sor elején marad, pedig gépelek.
Tudnátok nekem ebben segíteni?
Shappire HD7770 OC
CCC 13.2 -
sanyek2
senior tag
-
sanyek2
senior tag
válasz
Lgaby91 #6280 üzenetére
Épp most szoptam be ezzel! OC! Nem kell tovább húzni! Ha nagyobb teljesítményt akarsz/akarunk (nekem is ez van) akkor erősebb kari után kell nézni és kész!
-
sanyek2
senior tag
Nézegettem itt a 3D Mark eredményeket, és érdekelne hogy az én OC 7770-es sapphire-emet milyen proci hajtaná ki? Teljesen függetlenül a jelenlegi konfigomtól, mi az azal proci, ami ezt a karit maximálisan megmozgatná?
-
sanyek2
senior tag
-
sanyek2
senior tag
Sziasztok!
Újonan telepített HD7770 GHZ Edition OC-vel lenne minimális problémám...
Minden simán ment, de egyszer régen volt egy olyan jelenség mint most, hogy a megjelenített szöveg enyhén elmosódott, és bántja a szememet. Clear Type beállításokkal nem tudom belőni, ahogy a monitor kalibrálásával sem.
Emlékeim szerint a Catalyst driverrel lesz a baj, legalábbis most a 12.10-es verzió van fent. Előző karimnál egy, az ahhoz kiadott frissítések közül a legfrissebbnél játszotta el ezt. Ha nem csal az emlékezetem, akkor egyel korábbi verzióval már tökéletes volt.
Mivel az új karim OC, ezért gondoltam hátha van hozzá valami speckó driver.
Mit pakoljak fel hozzá?
Szerkesztve: A net keretrendszer fent van -
sanyek2
senior tag
Sziasztok!
Hány táp csatit igényel egy HD7770 Sapphire GHZ Edition OC? -
sanyek2
senior tag
válasz
fatallerror #4613 üzenetére
Oh..tényleg...bakker... xD
Asszem visszafekszem... -
sanyek2
senior tag
Mi a különbség a GHZ és a GHZ OC között?
-
sanyek2
senior tag
Karácsonyra meglepném magamat egy HD7770-el.
Tud valaki tuti tippet, hol kapok olcsón(PH!-n kívül), vagy nincs valakinek eladó? -
sanyek2
senior tag
Sziasztok!
Bizonyára sokszor megválaszolták már a kérdésemet, de mégis felteszem:
Melyik az a HD7770-es amelyiknek a gyári hűtése a leghűvösebben tartja a GPU-t?
ASUS, Gigabyte, Sapphire, MSI (egyéb...)?
Eddig mindig forrófejű kártyáim voltak, és most már nem bánnám ha kicsit csillapodna a kuckóm belső hőmérséklete...
Új hozzászólás Aktív témák
AMD Radeon HD 7730 / 7750 / 7770
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- DirectX 11.1 támogatás
- 128 bites memóriabusz
- ZeroCore Power
- 47 / 55 / 80W-os TDP
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4090 BTF 24GB GDDR6X Graphics Card
- GT710 passzív videokártya
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 AORUS MASTER - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Gainward GeForce RTX 4080 SUPER Phoenix GS Újszerű, garanciális, dobozával és tartozékaival
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 WINDFORCE OC SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest