Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Hobby elektronika
- Intel GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
AMD Radeon™ HD 7730 / 7750 / 7770
Új hozzászólás Aktív témák
-
skayline
tag
válasz
bandika0626 #15298 üzenetére
Csak munkában van ha konvertálsz. Pl ha elindítom a media playert már hazsnálatban van a kari.
-
skayline
tag
válasz
bandika0626 #15296 üzenetére
Nálam a 13.8 b2 is jó volt.
-
törölt tag
Sziasztok!
Valaki találkozott olyan problémával AMD 7790 Dual X kártyával, hogy 1-2 játék laggol és Fps droppokat csinál.
Pl: Fifa 13: játék közben 150-200Fps, Metro Last Light 2. pályán 5fps max, Darksiders II úgynevezett mikrolaggokat produkál.
Mi lehet a probléma?Csak pár játéknál vannak ilyen problémáim Ac3 simán probléma mentesen fut, a felsoroltak közt hát igen Nvidia támogatást élveznek lehet ez lenne a probléma?
Viszont a régi AMD 5770-nel ilyen problémáim nem voltak a fent felsorolt játékok normálisan futottak.Lassacskán azon gondolkozom, hogy elcserélem egy Nvidiás kártyára mivel engem nagyon zavar, hogy a videokártya mondja meg mivel játszhatok és mivel nem. Csak attól félek ha elcserélném akkor meg az AMD támogatású játékok nem futnának rendesen.
Proci: AMD Athlon II X4 635 3.2 húzva
Memcsi: 8Gb 1600mhz
Táp: FSP 500WFő kérdés mitévő legyek? Cseréljek-e vagy sem?
-
skayline
tag
válasz
Pitbullcsiga #15290 üzenetére
30K ért 7790-et vezsel és a jövőre tekintve jobb választás!
-
Pitbullcsiga
csendes tag
Sziasztok!
Lenne itt egy nem mai gépezet ( AMD Athlon 64 x2 6000, 4x1 GB DDR2 800, CM 500W táp Sapphire HD 4670 ). Ebben szeretnék vga-t cserélni. HD7770-est néztem ki de nem vagyok benne biztos, hogy jó választás lenne. Tudom cseréljem le az egész gépet de egyenlőre csak vga csere lenne. Esetleg valakinek ötlete, hogy melyik kártya lenne ideális ebbe a gépbe 20-30k között? Jah és csak a WoT fut rajta, másra nincs használva. -
IreN!CuS
őstag
Driver beállításnál : Tesszelláció AMD optimalizált , ez akkor van érvényben ha maga a játék támogatja a tesszellációt igaz?
-
Peaceliker
addikt
válasz
atomanti19 #15278 üzenetére
Köszi, majd próbálkozom.
Most raktam be kártyát (asus 7790 dc2oc), amd honlapjáról leszedtem a legfrissebb drivert (keresés azt dobta ki).
2 dolog furcsa:
mindenhol 7770 nek képzeli magát a kártya
gputweak azt írja, hogy fel kéne tenni a drivert (nem indul el)....wattafck?
ki tud kisegíteni?
ez van fent:
AMD_Radeon_HD_7790_12.101.2.1-130416amost töltöm a catalyst, hátha az más...
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
Steelmanus #15285 üzenetére
Nem.Most nem volt ilyen.
-
Steelmanus
addikt
válasz
DeadMeat #15284 üzenetére
A AMD Catalyst™ 13.10 Windows® Beta Driver telepitesekor nem kaptal ilyen hibajelzest?
En meg csokkentet modban is letiltottam az alairas ellenorzest Disable enforcement – no signing checks
Bcdedit.exe –set nointegritychecks ON es megis megkaptam a hibauzit. -
DeadMeat
nagyúr
válasz
TechN7ne #15283 üzenetére
Nincs vele gondom, még az RTW2-t ki akarom próbálni megy-e már a cf alatta, mert eddig nem ment.De bf3 tökéletesen smooth, mint az ezelőttivel.Flash is fasza, nem volt tegnap óta semmi hibám vele. Ami zavar, de az már egy ideje, hogy az ULPS-t le kell tiltani, mert a második vga 99% teker, ha valami a gpu-ra irányítja a terhelést.Ha azt lekapcsolom faja, csak idle így nem kapcsol le a 2. kártya.
-
Lacccca87
addikt
-
bandika0626
senior tag
Beüzemeltem a sapphire 7790-et. Teljesen elégedett vagyok vele. 13.4-el megy.
-
atomanti19
aktív tag
válasz
Peaceliker #15277 üzenetére
Végig kell próbálgasd. Én a 13.4-et ajánlom Catalys-t nélkül csak az illesztőprogram.Szeptember-októberben jön a friss driver hozzá.Gyakorlatilag meg majd meglátod 13.4 vagy 13.8beta.Ezek közt "válogathatsz".
-
Peaceliker
addikt
válasz
kriszpontaz #15274 üzenetére
Na, veled is ki vagyok segítve!
Azért kérdeztem, mert mintha úgy hallottam vonla, hogy nem minden driver jó...vagy az csak 7770 re igaz?
-
royalka
őstag
válasz
kriszpontaz #15274 üzenetére
A kis felvágós .
-
kriszpontaz
veterán
válasz
Peaceliker #15273 üzenetére
Amit a 7790-re kidob az AMD oldala.
(#15272) royalka: A Sapphire HD7770 Vapor-X a Gigabyte 9600GT-hez képest egy hajszálnyit rövidebb. Az ASUS HD7950-DC2T-3GD5-V2 meg a 3 slotos kialakításával meg majdnem a fél alaplapot betakarja a gépházat meg hosszában majdnem kitölti. Voltam is vele bajban rendesen beszereléskor
.
-
Peaceliker
addikt
Na, rendeltem egy asus hd 7790dc2 es kártyát, 1-2 nap és megyek is érte …szóval csatlakozom a táborhoz.
Addig súgjátok meg miket kell majd telepítgetnem, melyik driver ajánlott! :-) -
royalka
őstag
válasz
kriszpontaz #15268 üzenetére
Húhh hát akkor kisebb kártya a 9800-hoz(22.5cm) képest
(Ha a teljes méretre vonatkoznak a megadottak) Bocsi hogy hiányos voltam egy Asus HD7770-1GD5 a kiszemelt.
A mostani karimnál le lehetett szedni teljesen a burkolatot ezért gondoltam, de képek alapján nem hiszem csak reménykedtem. Akkor elvileg 19 cm a kari?(#15269) oliba: Kerestem de nem találtam a képeken matricát a csavarokon, csodálkoztam is. Jó arcok hogy ekkora szabadságot adnak.
Sokat segítettetek. köszönöm szépen
. Jó volna ha tényleg ekkora lenne mert simán elférnének a sata csatik.
-
oliba
őstag
válasz
royalka #15266 üzenetére
Hát amikor írtam én ASUS supportnak a garanciával kapcsolatban, akkor megkérdezték, hogy nem-e melegszik túl a gpu, rendesen van-e alatta paszta, mert akkor kenjem újra. Gondolom nem ilyen kis gecik, hogy szétszedetik a kártyát, hogy utána ne fogadják vissza gariba
Olvastam olyat is, hogy valaki úgy garanciáztatta le a kártyáját, hogy a csavar tisztára el volt nyűve. Sőt olyat is hallottam már, hogy nem az a gond, hogy leszeded a hűtőt, hanem az, ha nem rakod vissza, vagy ha bármilyen bizonyíték arra szolgál, hogy a hűtőcsere miatt lett rossz a kártya, akkor nem garanciázzák. Kitudja...
-
-
royalka
őstag
Ezek szerinte senki nem próbálta hogy eltávolítható-e az ASUS-ról a Műanyagburkolat garivesztés nélkül?
-
pdev1811
tag
válasz
gyantaszuz #15263 üzenetére
A Sapphire az egyik legjobb, sztem érdemes azt venni.
-
Patrick
addikt
válasz
gyantaszuz #15263 üzenetére
A sapphire az első számú gyártója az AMD/ATI-nak. Több, mint jó lesz.
Nekem két gigabyte vga-m is volt/van, semmi bajom velük, de én is Sapphire-t fogok szerintem venni, esetleg HIS-t.
Ha ennyivel olcsóbban be tudod szerezni, egyértelmű Sapphire. -
gyantaszuz
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék beruházni egy hd 7770-es kártyára. A kérdése(i)m pedig:
A tapasztalatok mit mutatnak? A gigabyte vagy a sapphire megoldását érdemes választani?
Jó pár gigabyte kártyán vagyok túl, maximális elégedettséggel. Viszont a sapphire kártyáját kb 3-4ezer finomságos magyar forinttal olcsóbban be tudnám szerezni (mindkét kártya 1 gb ddr5, nem OC-s verzió).
Sapphire-öm még nem volt, de tudom, hogy jó pár éve a piacon van. Megbízható? Tuning nálam egyébként kizárt. -
MrBrook
aktív tag
válasz
_DiEGO_ #15257 üzenetére
igen én is sapphire fan vagyok(mármint ennél a márkánál döntöttem
)
(zárójelben jegyezném meg, hogy msi-t is nagyon bírtam ,de egy jó báratom megértette velem ,hogy a sapphire a minőség egyfajta jelképe AMD vga-k körében, ezért fogom mindenkinek ajánlgatni, hogy megér 1-2E ft-t a jobb minőség. de ha félre értem a nézeteltéréseteket, akkor én kérek bocsánatot, szeretem a békét.
mellesleg az msi-t szívem mélyén még mindíg csípem, de voltak rossz tapasztalatok, bár attól még közel áll a szívemhez, szimpatizálok a márkával, mégis már a sapphire a No.1 nálam AMD téren) -
MrBrook
aktív tag
válasz
skayline #15250 üzenetére
War Thunder-t ismered?
googlezz rá szerintem, ha szereted a repülős szimulátorokat és a második világháborút, mármint szerintem klassz game, eléggé összetett és folyamatosan fejlődsz(pilot skills, gunner skills ,ground units skills--> ezekre mind pontokat kell raknod, hogy jobban irányítsd, jobban lőjön a gunnered, gyorsabban tölts(alapból kb 27mp míg újra tölt, de historical mód-ban már le kell szállnod, hogy újra töltsék a fegyverzetedet.), lőszerek, tuning gépekre, erősített burkolat stb
sok magyar is játszik, és van co-op is(mission creator, multiplayer[ARCADE,HISTORICAL,REAL<--itt csak belsőnézet van), jelenleg még csak béta, de már nagyon ott van. nyert egy díjat is nemrég, best simulation category-ában.
szal szerintem jó flash game.
-
bandika0626
senior tag
Nekem holnap érkezik meg a Sapphire HD7790-em.
-
skayline
tag
Nem sorolok fel mindnekit!
De akkor is szerintem a GPU-Z nek illő lenne egy javítást kidobni, hogy iylet nem csináljon a rendszer.
Valaki tud egy jó Coop-os játékot? : D
-
eames
tag
Sziasztok!
Új gép vásárlását tervezem, MSI 7790 1GB DDR5 OC R7790-1GD5/OC videokártya menne bele. Sajnos monitor cserére már nincs keret, az későbbre csúszik.
1024x768, max 1280x960 felbontáson szeretnék játszani (CoD MW3, CoD BO2, BF3, Metro 2033, Skyrim, és amik még jönnek), nem feltétlen max grafikai beállításokon. Tudnék folyamatosan, élvezhetően játszani?
Intel Pentium G2030 processzor és 4GB ram lenne mellette. -
Steelmanus
addikt
válasz
Atesz1978 #15246 üzenetére
Valoszinuleg ezt nem birja kovetni a GPU-Z, Legutolsó frissülés: 2013. Június 21.
Az új PowerTune emeli a tétet, és nyolc különböző DPM állapotot kínál, amelyek között 10 ezredmásodpercenként képes váltani. Mindegyik állapothoz külön magórajel és ehhez tartozó feszültség társul, így a feladattól függően ugrál közöttük a rendszer. Az AMD szerint ez biztosítja, hogy a grafikus processzor teljesítménye mindig tökéletesen igazodjon az adott alkalmazás igényeihez. Az állapotváltások a cGPU aktivitásától, illetve a TDC (áram) és a TDP (hő) limittől függenek. Az új PowerTune alatt a Boost funkció elvész, mivel a kártya a rendszer alapvető működése miatt mindig arra törekszik, hogy a lehető legmagasabb magórajelet állítsa be, tehát úgy is fel lehet fogni ezt, hogy a Boost automatikussá válik. -
Mobildeck
tag
sziasztok! már másik topikban megérdeklődtem, hogy a konfigomhoz melyik videókártya lenne jelenleg a legjobb választás, mert apránként upgradelem a gépet, és a 7750, 7770 kártyákat javasolták. ahogy olvasgattam, a 7770 nem rossz választás, valszeg a 7790 már felesleges lenne az én konfigomba (bár lehet a 7770 is sajnos). véleményetek szerint, jó döntés lenne-e, illetve ha igen, melyik verziót ajánljátok? oc nem oc, azt néztem hogy gddr5-el legyen mindenképpen, ilyenekre gondolok.
-
Steelmanus
addikt
válasz
skayline #15241 üzenetére
Igen igy van, de pl az MPC-HC is ha megy es ugy inditod el a GPU-Z.akkor csontra kifagy.
Elobb kell elinditani a GPU-Z-t es csak utanna barmit pl FF+YT akkor mar mukodik vagyis nem fagy le.
Ez gondolom az uj Bonaire mag miatt van, nem keszitettek meg fel teljesen a GPU-Z-t a monitorozasara, szoval a progi ehhez a karihoz meg bugos. -
Stonerice
őstag
AZ én Sapphire hd7770-em-nek pedig nem tudom mérni a feszültségét. Ugrál , valamit gpu-z szerint, de köze nincs a valósághoz. Mert ha 1,2voltra alul feszelem, akkor is 1,25v-ot mutat fixen. Régebbi gpu-z már a többi fesz állást is mutatja, de az sem felel meg a valóságnak.
Bár ez legyen a legkisebb baja. -
Atesz1978
senior tag
válasz
Steelmanus #15240 üzenetére
-
skayline
tag
válasz
Steelmanus #15240 üzenetére
Uff!
Nálam is így van.
Következőket tapasztaltam. Kiváncsi vagyok másnál is így van e a Sappfire sima 7790-nél. Youtube megy , e közbe elindítom a GpU-Z progit és kifagy a rendszer ha nem megy a youtube mindne zökkenőmentesen történik
-
Steelmanus
addikt
A Sapphire 7790-es karihoz ki mulyen drivert hasznal? En jelenleg vagy a stabil 13.4-et, vagy a Performance-t
Kiprobaltam a 13.8b2 is de az meg nem tokeletes. Viszont eszrevettem hogy a regebbi driverekkel nem tud levaltani PCI-E 1.1-be.
Regebbi driverek:A legfrissebb de meg nem tokeletes 13.8b2:
Aki hasznal 7790-es karit annal is igy van?
-
válasz
DeckardCain #15235 üzenetére
hát, a 4340-es ára valóban nagyon vicces
-
royalka
őstag
Sziasztok. Szeretnék venni egy Asus 7770-t. 2 kérdésem lenne:
1. Melyik verzió elterjedtebb nálunk mert a google több fajtát mutat.
2. Eltávolítható gari vesztés nélkül a múanyag burkolat, mert m-atx lapom van és pont oda esnek a sata csatik a kari végéhez :/
A mostani 9800GT Gainward-ról lehetettt szedni szerencsére.Előre is köszi a válaszokat.
-
Atesz1978
senior tag
A 7770 ha jól emlékszem 2000-es fordulat alatt volt terhelve de ugyanez elmondható az egy ventis 7790-ről is! A 7790 2GB-os verziót ne vedd meg mert teszteken szinte semmivel nem gyorsabb akkor már inkább a 7850-et válaszd szerintem! Most hogy mondod kicsit felment az ára de itt még elég jó áron van!
-
mexel
veterán
Viszon a Sapphire 7790 dual-x oc nem kapható valamiért. Talán mert venni akartam.
Mondjuk még meggondolom hogy nem lesz-e jobb egy 7850-es. -
MrBrook
aktív tag
válasz
kalozhun100 #15232 üzenetére
asszem októberben, bf4 elött.
-
kalozhun100
őstag
Mikor jön az új széria?
-
mexel
veterán
válasz
Atesz1978 #15230 üzenetére
Nekem is éppen ilyen 7770-em volt, és ilyen 7790-et néztem ki magamnak.
A 7770 is felpörgött ennyire? Én nem emlékszem rá. Az idle mód a lényeg egyébként, ha játszom akkor nem nagy baj egy kis zaj.
Steelmanus: köszi, ez jó hír.
Akkor lehet hogy ez lesz Asus helyett, bár azt még halkabbnak írják valóban, és van 3 év gari is. Sebességre gondolom nincs különbség. Vajon a 2gb-os kártya megérheti a plusz pénzt?
Vagy inkább egy használt 7850-es? -
Atesz1978
senior tag
Én erről váltottam erre és azt mondhatom hogy idle a 7790 is teljesen hangtalan de játéknál megjön a hangja mert 2400-ig is felmegy a fordulat gyári vezérléssel a nagy melegbe még egy kicsit feljebb is! Igazából 2000-es fordulatig alig hallható ami a Sapphire Trixx-el erre a fordulatra beállítva megoldható a némaság és így is a hőmérséklete csak 60fok és 65fok között van! Én is így használom és a bekapcsolásra visszatérve nem pörgeti már fel a ventilátort! Szerintem jó kártya, én csak ajánlani tudom!
-
mexel
veterán
Köszönöm a válaszokat. A Sapphire 7770-en halk volt, de annál hangosabb semmiképpen sem kellene, mert a gépem majdnem passzív. Ezek a 7790-esek is "portalanítanak" az elején? Gondolok arra, hogy bekapcsoláskor felpörgetik a ventiket. Az Asus 3 év garija vonzó, de ahogy éppen fentebb olvastam a szervizelés már nem annyira. (Persze lehet hogy ez a Sapphire-ra is igaz)
Érdemes 2gb-osat venni ezekből? Főként a GTA5-öt várom, de lehet hogy ahhoz bőven kevés lesz a kártya.
Mindenképpen OC-s verziót szeretnék és a leghalkabbat. A 7770-nél sajnos 2 kártyát is el kellett adjak mire a harmadik elég halknak bizonyult számomra, a 7790-nél ezt sajnos már nem tehetem meg, elsőre kellene jót venni. -
Peaceliker
addikt
Ezek a "nyers adatok", innen "tudom", hogy halkabb... de van teszt is az oldalon.
-
MrBrook
aktív tag
jah értem, hát akkor Te is mostanában akarsz majd socketet cserélni, én 1150-est fogok biztosan mondjuk, mert 775-ről 1155 v. 1150 már mindegy szerintem. mondjuk én csak új dolgokban gondolkozok konfig cserénél, de lehet érdemes lehet szétnéznem. bár gondolom mivel 1150 annyira kicsi az árrés, hogy akkor már jobb újat beszerezni, nekem ez a tervem. csak arról kell még meggyőznöm magam, hogy i5-től játékokban az i7 megéri e a plusz költséget. de szerintem nem. ahogy nekem kirajzolódott az az ,hogy 4szálon se mennek még fullon kihasználva a játékok, és egy magas órajelű i5 még bőven jó lesz. csak még idő mindíg:S
de addig is itt van a kis cuki quadom.
-
WP14
őstag
válasz
GileraRC50 #15217 üzenetére
Sajnos ez is azt bizonyítja, hogy az Asus nincs a helyzet magaslatán a 7770-es sorozattal, de már olvastam hibát a 7790-eséről is. AMD-ben a Sapphire ajánlottabb, hiába 1 évvel kevesebb rá a garancia
-
GileraRC50
csendes tag
Közben kiderült az Asus DCT-HD7770-es kártyám miért ment rendellenesen.(Display 4101)
A kártyát az Asus márka szerviz nem volt hajlandó cserélni mert állítólag náluk csak javítás lehetséges garanciális idő alatt.Ebből a hátrányból kiindulva 3* is vissza küldtem ugyan azon hibával nagykeren keresztül.
Amíg rá nem jött valaki hosszas e-mailezés követően, hogy ezt nem lehet megjavítani és küldtek egy csere kártyát helyette, amivel most már tökéletesen megy a gépezetem.(mellékelt levélszerkezet alján közölték amennyiben ezzel a kártyával is hasonló tüneteket produkál akkor valamely más hw okozza)
Ebből nekem az jött le hogy ők se tudják mi a baj a kártyával vagy a nagyker szórakozik velem.
Ha viszont a gyártó akkor Sajnos csalódnom kellett az Asus-ban mint gyártó, ha nagyker akkor bennük.
3 hónapot vártam ha nem többet egy működő képes kártyáért.
Azon részét megértem hogy hibás darabot fogtam ki, de ilyent még nem tapasztaltam.
Remélem mással ilyen nem fog előfordulni. -
KMT
addikt
Egy 7790-hez hogy viszonyul egy i3-3220, melyik a limitáló játékoknál (1680, v 1920 felbontásban)?
-
Janou
őstag
-
lazydawed
csendes tag
Szép napot kívánok! Azzal a kérdéssel jöttem, ide, hogy mit nyújt nekem ez a kártya?
Szeretném tudni, hogy ezzel a kártyával tudok-e majd
Battlefield 3 Multiplayerezni 64 Playeres szerveren
1920x1080-as felbontáson, MEDIUM beállításokon?
Előre is köszönöm a válaszokat!Angol unboxing videó: YouTube link
-
Janou
őstag
válasz
kalozhun100 #15206 üzenetére
Itt a fórumon több embernek is volt ilyen és minőségibb kábellel csökkenthető volt a vibrálás illetve DVI-al vagy HDMI-vel meg is szüntethető. HD7-es széria allergiás a D-Subra.
-
Atesz1978
senior tag
Akkor Asus vagy Sapphire közül válassz! Msi vs Asus teszt! A megfelelő programmal amúgy alig hallhatóvá teheted szinte akármelyiket!
-
Atesz1978
senior tag
válasz
kalozhun100 #15200 üzenetére
Nekem is ugyanolyan kártyám van de egyenlőre nem volt ilyen tapasztalatom!
-
mexel
veterán
válasz
Peaceliker #15187 üzenetére
Szai! A teszt linkjét meg tudnád adni? Én egy halk 7790-est keresek.
-
Janou
őstag
válasz
Ilyet akkor látsz ha analógon használod! Használj DVI-t vagy HDMI-t.
-
Stonerice
őstag
válasz
Jelen!. Asztalon néha látom halványan a vízszintesen haladó csíkokat. Csak ezzel a vga-val (hd7770) Nem hiszem, hogy nagy jelentősége van. Nálam DVI van D-subra alakítva.
Új hozzászólás Aktív témák
AMD Radeon HD 7730 / 7750 / 7770
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- DirectX 11.1 támogatás
- 128 bites memóriabusz
- ZeroCore Power
- 47 / 55 / 80W-os TDP
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kuponkunyeráló
- Motoros topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hobby elektronika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Intel GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest