- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Korszakok találkoznak a YUNZII legújabb billentyűzetében
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Projektor topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Osynho
addikt
válasz
Cybertrone #17648 üzenetére
A 2011-es dátum miatt kevés a 360W?
A mostani konfig max 200W-ot eszik játékok alatt, legalábbis 2010-ben még annyit fogyasztott
Ezek a vga-k már 40nm-esek, az én 55nm-es 4830-amhoz képest, amit feszt emelve tuningolok. Szóval nagyon bízom ebben a kis Zalman tápban. Amennyiben kevés lesz, veszek másikat, de bepróbálom szerintem, baj nem lesz, max lelövi magát. Aztán nyomatom IGP-vel, amíg nem lesz új tápom.
De a lényeg, hogy mit vegyek?5850 vs 6850, esetleg GTX460 (bár ezért kapok ebben a topicban
)?
(#17649) AtHoS Úúú, akkor + 70W fogyi van terhelve a két vga között?
Az kemény. A konfig többi része azonos volt? A TDP alapján nincs ennyi difi
-
Osynho
addikt
Hy.
A konfigomba keresek új vga-t, most 1680-as monitorom van, de tervezek venni egy 32"-os full hd tv-t. A kiszemeltek eddig a Gigabyte GTX460-as, illetve HD6850-es modelljei voltak. Viszont ma megláttam, hogy az 5850 is hasonló árban kapható (legalább is árgép szerint). Sapphire, illetve VTX3D. Ezeket nem ismerem, főleg a hűtésükre lennék kíváncsi, de bármilyen tapasztalat érdekel, ha valaki mondana pár szót róluk, megköszönném.
Lemaradnék valamiről, ha a 6850 helyett az 5850-et választanám?
Most tiszta AMD-s a konfigom és olvastam olyat, hogy rendszerszintű driverben gondolkodnak, tehát lesz-e abból előnyöm a jövőben, hogy mindenem vörös a gépben?
A következő gondom a táp, ami csak 360W-os. Fogyasztásban hasonlóak a vgak, ha jól tudom tdp alapján 6850 < 5850 < GTX460 1gb a sorrend. Nem szeretnék tápra is költeni, bár lehet muszáj lesz. A mostani tuningolt 4830-am is zabál sztem majdnem annyit, mint ezek, ezért reménykedem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Motoros topic
- Telekom mobilszolgáltatások
- Trollok komolyan
- Xbox Series X|S
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest