Új hozzászólás Aktív témák
-
laca000
őstag
válasz
kertsa #26218 üzenetére
Nem nézek ki belőled semmi rosszat, csupán azt mondom, nincs értelme érvelni egy 5850 mellett ha teljesítményre vágysz, olcsón, arról meg, hogy a forint nem ér semmit, nem én tehetek.
Az 5870 azért a pár plusz ikszért földbe gyalúlja az 5850-et.Boldog Karácsonyt Nektek is!
-
laca000
őstag
válasz
kertsa #26215 üzenetére
Huh!
A mindenit!
Teljesen logikátlan vagy testvér, ne haragudj, de ettől még szeretlek.
Miért, mi várható ettől a 7000-es szériától?
Megváltás?Alig fogja lejjebb szorítani az árakat.
Mit vársz?
Tízezerért egy 5870-et?
Ugyan már..Az a 3000 ft pedig micsoda?
Nem két hétre vesz az ember kártyát.
Az 5870 és 5850 között pedig gigászi különbségek vannak.
Húzogassa az 5850-et a Blaha Lujza! -
laca000
őstag
válasz
kertsa #26205 üzenetére
Hát csodákat nem fog művelni azért, az egyszer biztos.
Más kérdés, hogy az 5000-es széria kifutó viszont attól függetlenül megbízható és bivalyerős, ehhez fogják konfigurálni a használt árakat, nem a 7000-es szériához!
Ha most vár és spórol majd 3000ft-ot, akkor mennyivel is van előrébb? -
-
válasz
kertsa #25057 üzenetére
MSI Afterburner -al, csak be kell állítani hogy tegye ki OSD -re játék alatt!
-
-
HSM
félisten
válasz
kertsa #16802 üzenetére
Az a legalább az inkább legfeljebb, ha a mai játékokat nézzük....
Arról nem beszélve, hogy 2GPU-val az I5 elég gagyi 2X8 sávon... Nem olyan gyenge proci egy húzott Q6600, mint amilyen régi, pláne X48-al.
Nem tudok olyan játékot, amihez egy 3200-3400-on hajtott Q6600 ne lenne tökéletesen elég 1920*1200-ban. És ezt úgy mondom, hogy volt Q6600-am, és 2 éve I7-el tolom, tehát van mihez hasonlítsak...
-
Dj Dekko!
őstag
válasz
kertsa #16767 üzenetére
Én is hasonló dolgokon filozok nagyon csábítók az i5 ös alaplap foglalat i7 es processzorjai 45 ezer forintos áron... de valahogy az i7 hez húz a szívem... sok különbséget nem tapasztaltam tesztekben sem... de majd lesz valami...
Egy darabig elcammogok a *new editionos sapphire 5850 essel.
Főleg hogy többet megy 2D ben .. mint 3D ben általában. -
Dj Dekko!
őstag
válasz
kertsa #16753 üzenetére
Ez így van, sajnos sok fps játékban elég sok bugot tapasztaltam a CrossFireX el.
Igaz én 2 darab 4870 est raktam össze, és éreztem hogy az unrel tournament 2004 ben húz a kép, viszont ha kikapcsolom a CrossFireX et akkor jó...
Érdekes dolog ez a cf részéről.
Szerintem újabb játékokban már nincs ilyen hiba, sőt, újabb driverokkal.#16753) kertsa Cod 4 hez elég 1 kártya is, nem?! Gondolom nem az miatt veszel még egy 5850 est...
-
Zoo123
senior tag
válasz
kertsa #16617 üzenetére
Feszt adni szoftveresen nem tudsz, viszont az 5850-esek alapfeszen is simán vinni szokták az 5870 órajeleit, én Win7-et használok és az AMD GPU Clock Toollal Link simán viszi a 850/1200-at!
Ventiszabályzásra pedig javaslom az MSI Afterburnert.
-
-
Dj Dekko!
őstag
válasz
kertsa #16480 üzenetére
Nem tudom. Én UT2004 klán brigádban játszok.... de igazából 91FPS -el maximalizáltam a játékot hogy mindig ugyan olyan gyorsan menjen a játék...
Sok haver codozik...azok is szokták mesélni... hogy leveszik a grafikát mindent hogy elérjenek bizonyos fps dolgokat...
Én nem szeretném fikázni a codot, de elég gáz ha az dönti el ki a jobb player benne hogy kinek ad le több képkockát a játék! -
Dj Dekko!
őstag
válasz
kertsa #16475 üzenetére
Minek kell 250 FPS?!
Azt aláírom hogy azért kell 5850 CrossfireX nékem* mert CrySisban, Metróban gond nélkül szeretnék játszani maximális beállításokkal full hd-ban.
Nem tudom mi van ezzel a crysis játékkal.
Tök mind egy milyen kártyát veszek alá... néha úgy leseggelteti az 5850 esemet
(pedig oc 850/4800)
16 fps re legyürtem egyik pályán... azt csak figyeltem... Fel is idegelt egyből.... kiléptem a pi**ba.A MSI GeForce GTX 295 ösömben egy dolog nem tetszett... a skálázodás. Teszteltem egy hétig... olyanokat csinált, volt kedve működött az sli, volt mikor meg semmi....
Az előtte 4870 CrossFireX-em volt de ezerszer jobban bírta a témát...
Meg amit nem reklámoznak hogy jártam úgy a GTX 295-össsel, gondolt egyet és kikapcsolt a gépem, én meg csak figyeltem. Neki álltam tesztelgetni... 105 fokra ment fel furmark alatt... mondom OHA!(#16477) Erdei88 Mint AMD fanatikus azt mondanám hogy Igen... mert bezony az 5870 es erősebb. Másrészt a GTX 460 félelmetes tuning potenciával rendelkezik...
Jóval kisebb kártya. Gondolom nem is melegedik úgy és nem hiszem hogy annyit is eszik... Én + 25K sokalnék érte... -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged