- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
Új hozzászólás Aktív témák
-
SipiBcs
őstag
-
klac
aktív tag
válasz
cellpeti #31070 üzenetére
Driver sweeper., vagy a Display Driver Uninstaller
-
Repsol600
addikt
válasz
cellpeti #31070 üzenetére
Én Atiman uninstaller-t használok.
-
aleister
veterán
válasz
cellpeti #28025 üzenetére
Ez a Manuel egyrészt egy féreg. Másrészt te meg butus vagy, mert nem megbízható emberekkel üzletelsz. Nézd meg a PH megbízhatóságot és a user profile-t (lenyomozható kontakt miatt).
Én simán hagyom a jóárú terméket kínáló, de ismeretlen előtörténetű hirdetőket. -
Repsol600
addikt
válasz
cellpeti #28025 üzenetére
Egy újoncnak nagy hiba volt előre kűldeni....
Én nem kűldök semmit előre ha cserélről van szó csak miután megkaptam a cuccot. Ezt ilyenkor meg is mondom az üzletfélnek. Ha így belemegy Ok ha nem akkor keressen mást akivel cserélget. manapság senkiben nem lehet megbízni sajnos. -
-
Motion_Blur
félisten
válasz
cellpeti #26808 üzenetére
7%-al erősebb csak mint egy 5850. Egy OC változattal ez az előny valszeg a felére csökken vagy elfogy... azaz teljesen felesleges cserélned... persze ha el tudod passzolni az 5850-et 45k-ért akkor nem szóltam.
-
Speed®
titán
válasz
cellpeti #26635 üzenetére
Ha garis lenne, ezért bevihetné..de szerintem nem garis. Ha meg már piszkálva van úgyis, szét kell kapni a gyárit, hogy csak a fullcover lemez maradjon a RAMokon/FETeken, a GPUra meg mehet egy AC S1/TT.
-
-
-
-
Száni
tag
válasz
cellpeti #26422 üzenetére
Ezen az RBE sem fog segíteni
halott ügy, hidd el.
A 11.11 driverig nekem is 1.088V-ot írt ki a GPU-Z, mióta frissítettem a drivert, azóta nálam is 0. A szép az egészben, hogy egyik sem igaz
Peater10: a MEM órajelét miért nem veszi vissza nálad 300-ra?
És igen, a Catalystnek semmi köze ahhoz, hogy mennyin forog a venti. -
-
hobbiletolto
tag
válasz
cellpeti #26418 üzenetére
gigabyte oldalon megkeresed a vgadat
találsz hozzá frissített biost is (én találtam az enyémhez, gond nélkül ment minden)
ott írni fogja mit kell csinálni
van egy program amivel le tudod menteni a mostanit majd flashelni tudod az új biost
könnyű műveletprogram neve: GIGABYTE VGA @BIOS
-
Speed®
titán
válasz
cellpeti #26418 üzenetére
Én is csak megszokásból nyomkodom az expressz telepítésen az igent..
Néha jól jön, ha szeretnél a színekkel variálni, meg a szűréseket erőltetni.
Persze ki lehet váltani ATTvel, de az ugyanúgy egy program..mellé ABstb.GPUZvel lemented a BIOSt, RBEvel megnyitod, átírod a megfelelő helyen.
Nyílván célszerű egy biztonsági másolatot félretenni, később még kellhet.
Ha valami nem smakkol (ne piszkálj mást = nem lesz gond), vissza lehet.
Winflashel feltolod rá, nyomsz egy restartot, és elvileg ennyi..ha működik.
Amennyiben az van, amit a többiek írnak, nem fog semmit se érni sajnos.laca000
Jobb is lesz..egészen odáig, ahol nem oké a skálázódás és elfogy az 1G.
Szerintem kidobott pénz, többen is csináltak, de ők trémárkbuzik (sry ;p). -
Speed®
titán
válasz
cellpeti #26409 üzenetére
Igen, a köztudatban úgy ragadt meg, hogy "tuning", de azért tud mást is szvsz.
Nekem IGP miatt is kell, mert azért a VGAcserék alkalmával használni akarom.2600ra csak akkor érdemes rámenni, ha úgy érzed, jól jöhet a HT, amúgy 2500.
Én is gondolkoztam az i5ön, de jó áron lett a 2600, úgy voltam vele, időtállóbb.. -
Száni
tag
válasz
cellpeti #26374 üzenetére
Ez a legfrissebb BIOS (F8). Csak azért kérdeztem, mert a korábbi verziók nem kezelték a 2D/3D váltást automatikusan, illetve a ventifordulat alaphelyzetben is 55%-on volt.
A Gigabyte hivatalos álláspontja szerint azért ilyen magas, hogy a kedves júzer "véletlenül" se tudja hazavágni a kártyát 10%-os beállítással.
Olvastam több német fórumban, hogy náluk a hivatalos Gigabyte szervízben - garanciálisan - orvosolták ezt a "problémát", és alaphelyzetben 20% lett a ventifordulat (~1200 rpm), ami már sokkal emészthetőbb érték a zaj szempontjából. -
Száni
tag
válasz
cellpeti #26333 üzenetére
Remélem vetted az irónikus hangvételt az előző hsz-ban
. Nincs ezzel a kártyával semmi baj, sőt. Az hogy hangos alapjáraton, az meg relatív. Engem néha zavar, de akitől vettem, annak fel sem tűnt.
Nálad GPU-Z mit ír VCore értékre?legfeljebb még most meghirdetem 40kért és veszek egy 5870et - hát igen, az már nem rossz érte, főleg ha azt nézem, hogy én májusban vettem 2 év garral 32k-ért
-
-
Repsol600
addikt
válasz
cellpeti #26325 üzenetére
Helló.
Én tegnap vettem egy konfigot amiben ilyen 5850 van Tied is ilyen? -
-
Speed®
titán
válasz
cellpeti #26221 üzenetére
Áh, felfogtam, nem a számodra..cink. Ajánlj rá 35öt ;p
Közben szétkaptam a 860as cuccot, már települ a 2600hoz a W7/64..az UEFI mekkora egy rakás khm
Azért sikerült belőni..még BCLKt is tudok emelni 103ra, úgyhogy van ám tuning keményen
Az miért van, hogy ez a TFII egészen addig kussban van, amíg drivert kap? Úgy értem, hogy most, telepítés alatt is végig 20%on pörög, ahogy beleírtam a BIOSba..ahogy felcsapom a Catalystot, egyből visszaáll 55% konstansra..amíg felül nem írom ABvel..de miért? A driver felülbírálja a BIOSt?
-
-
Speed®
titán
válasz
cellpeti #26214 üzenetére
Én a helyedben nem várnék..34ért nagyon korrekt az 5850. Nézd meg mennyiért mennek a 6870ek, azokat hozza lazán..Neked 1680hoz ennél jobb nem kell szvsz..max. ha nVt akarsz, akkor egy 460OC/560..de drágább.
laca000
Azért nem olyan gigászi az a különbség..kis szerencsével OCval fogható.
Persze a 70est is lehet húzni..de lehet nézni a fogyasztás/teljesítményt..
Szerintem pl. cellpetinek, 1680hoz, az 5850 a legideálisabb választás -
Speed®
titán
válasz
cellpeti #26202 üzenetére
Ha az övé nem jön be, ott az a 34ks XFX garival..az is teljesen jó érte.
Tuninggal bő 1.5Xesét hozza majd az 5830nak, ez már érezhető lesz.
6850 sem rossz egyébként, de ott inkább a fogyasztás/gari/ár az érv..Vantage 860@4G TFIIvel, legyen összehasonlítási alapom a 2600hoz..
Ha minden igaz, alapon hozni fogja ezt a procierőt, fele fogyasztással..
Kemény volt azért látni teszt közben a 330-340Wokat..5850@1.15Von. -
Kelvin
őstag
válasz
cellpeti #26152 üzenetére
A fraps-programmal (ingyenes verzió), egy excel táblába kiírja neked a min, max, átlag fps-eket egy játék alatt a beállított idő keretein belül.
(#26155) dangerzone: Szerintem felesleges erről többet beszélni, mindenkinek van egy kerete amin belül vásárol. A húzást meg felesleges megemlíteni mert ugyanúgy másik kártyával is el lehet játszani.
-
laca000
őstag
válasz
cellpeti #26152 üzenetére
Igen, én nem Téged akarlak minősíteni negatívan, sem a rendszered ezzel, becsüllek, még így látatlanban is!
Viszont kérnék én is egy kis segítséget, mert a megfelelő helyen senki nem válaszol, hátha ti tudjátok..
Kérdésem a következő lenne.
Én a procimon szeretnék feszt állítani de a CPU VOLTAGE-ben számértékek szerepelnek és nem voltban van megadva!
Így kezdőfik: 0.8000, 0.8125, 0.8250, 0.8375 és így tovább...
Meg tudnád mondani valaki legyen szíves mit kell tennem?
Nem tudom merre, mennyit állítsak..
1.4250v-on megy alapból a proc.
Legalább 4000mhz-ig szeretnék eljutni vele.
Szerintetek a 980 BE meddig húzható egyáltalán?Köszönöm!
-
Speed®
titán
-
Speed®
titán
válasz
cellpeti #26124 üzenetére
Mindegy hová esik..az árak közti difi megmarad. Úgy tudod ~nullszaldóval kihozni, ha most eladsz és ünnepek után veszel. Persze ehhez kell ideiglenes VGA...ilyenkor jó, ha van IGP. Nálam épp ez a szitu van, viszik az 1156 konfigot cakkpakk, a H61-2600 duó már asztalon, így is marad, amíg nem lesz egy 560TI bele..a HD3000 annyira nem tré, Trackmaniázni tudok vele fullhdben ;p
-
-
-
-
Speed®
titán
válasz
cellpeti #26068 üzenetére
Amikor kéri ;p
Egyébként létezik az, hogy hibázik a GPU és azért lassabb adott MHz OCval. Ilyenkor jöhet jól a kis +fesz, érdemes kipróbálni, hátha csak ez a gond.
dangerzone
No, az nem ma volt..bár tényleg más volt akkoriban. Mai napig van egy 1950/512m, haverom használja..1024ben ~mindent visz, űber kártya
Ami azt illeti, maradok még a topikban, ha tudok szerezni 5850 Xtreme-et -
dangerzone
addikt
válasz
cellpeti #26063 üzenetére
Gyári hűtővel.
De tartósan nem ezen használom, nyugi.
3d markok alatt, meg játékok alatt néztem meg, mit tud a kari.
Amúgy nem melegedett vészesen egyáltalán. Mondjuk azért 1,26V-ot küldtem neki. De teszt erejére semmi gond nincs ezzel az értékkel.Alapfeszes órajelstabilitást még nem néztem. 4 napja van nálam a kari. Meg most inkább a vizsgáimra is kellene tanulnom..
-
-
Majkee84
aktív tag
válasz
cellpeti #26052 üzenetére
5850-em van, csak ami a tiednek az alap feszültsége, az enyém annyival eléri 900 mhz-et. Az enyém alapból 1.088V, itt olyan 825-ig stabil.
Nem tudom, hogy mitől lehetséges. Én először a Battlefield 3 alatt éreztem, hogy kezd kevéske lenni a kártya, feltoltam 900/1200-ra és lehetett érezni a különbséget, hogy jobban megy.
janika1337: annyira nem akarom (merem)
berhelni, meg ezek az extreme verziók nem is ref nyákosak, úgyhogy ha kevés lesz, akkor majd veszek egy HD7xxx-et.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Gaming notebook topik
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Plazma TV topic
- Háztartási gépek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest