Új hozzászólás Aktív témák
-
Sárpac
nagyúr
válasz
Robi BALBOA #13036 üzenetére
Nem lehet emelni a feszt mivel fixfeszes sajnos amúgy tényleg jó darab!
-
törölt tag
válasz
Robi BALBOA #13030 üzenetére
-
törölt tag
válasz
Robi BALBOA #13030 üzenetére
Igaz ezt még oda kellett volna írnom
-
törölt tag
válasz
Robi BALBOA #13019 üzenetére
Na ne Az én Toxic karim alapfeszen viszi 1000/1300at
-
CptMisi
őstag
válasz
Robi BALBOA #13023 üzenetére
jó, de neked 5870ed van
-
CptMisi
őstag
válasz
Robi BALBOA #13019 üzenetére
nekem 900at még viszi alapfesszel, 960hoz már asszem 1,26V kell, 1000 1,3V-on megy, 1050hez kellett 1,35V
kis kötekedés: maradnák, tolnák
-
Dreamie
őstag
válasz
Robi BALBOA #13015 üzenetére
-
Dreamie
őstag
válasz
Robi BALBOA #13006 üzenetére
10.5-ös driver, ventit beállítottam msi after-rel 55% a max kb. 75 fokra ment fel
tápom 550 w-os chieftec táp!Megpróbálom 1000/1150-en hátha CPTMisinek igaza van, azt még nem tom mennyi kakaót adjak neki. Melyik fesz érték lehet veszélyes, meddig lehet elmenni? Hűtője meglepően jól bírja egyébként. Csajom ott alszik mellettem és nem ébred fel, csak, ha mellébújok!
-
amper zoli
tag
válasz
Robi BALBOA #12987 üzenetére
Igazad van én is hagyom a csába őket
-
HaZsolt
őstag
válasz
Robi BALBOA #12974 üzenetére
Alaphűtés... 5 hőcsöves. Alapfeszen 30fokos volt terhelésnél 50 . 1,4en 45fok körül. Terhelésnél nem megy 70 fölé
-
HaZsolt
őstag
válasz
Robi BALBOA #12960 üzenetére
Nekem az 5830 kap 1,4et
-
CptMisi
őstag
válasz
Robi BALBOA #12956 üzenetére
azért annyira nem rossz a helyzet
csak a VB meg a meleg... -
CptMisi
őstag
válasz
Robi BALBOA #12891 üzenetére
nekem a cm690-ben pont ott van előtte a 12es venti
-
CptMisi
őstag
válasz
Robi BALBOA #12888 üzenetére
nem fognak róla bármi rosszat mondani...legalábbis nem nyíltan
nekem 30 fokra írja a vinyót, de nem is melegebb sokkal
-
Gerisz
addikt
válasz
Robi BALBOA #12888 üzenetére
de a samu rendesen alul mér azért. nekem 5°C-al kevesebb hogy az megy mint a WD ami csak adatot tárol.
-
Sárpac
nagyúr
válasz
Robi BALBOA #12886 üzenetére
Hétfőn rendeltem, kedden mondták, hogy péntekre érkezik zalman szállítmány hozzájuk 3-4nap a szállítás tehát szerda csütörtök már lehet tudok mondani véleményt!
-
Sárpac
nagyúr
válasz
Robi BALBOA #12883 üzenetére
-
CptMisi
őstag
válasz
Robi BALBOA #12883 üzenetére
pcgear 11k
-
Sárpac
nagyúr
válasz
Robi BALBOA #12875 üzenetére
júniustól-októberig is van még 5 hónap mit csinálsz addig?
Aztán kalkuláljuk bele még a 2hónap szar a driver dolgot is! -
Sárpac
nagyúr
válasz
Robi BALBOA #12871 üzenetére
A gyárit nem veszem le az rajta marad arra kap egy jó kis sündisznót!
Egyébként sem meleg a 13 fázis furmark alatt se hiszem, hogy eléri a 60C-t mivel ha ráteszem az ujjam rajta tudom tartani jónéhány másodpercig míg mire elkezd sütni! -
Giot
addikt
válasz
Robi BALBOA #12871 üzenetére
Én még 40nm-ről tudok.
-
Sárpac
nagyúr
válasz
Robi BALBOA #12863 üzenetére
-
Sárpac
nagyúr
válasz
Robi BALBOA #12863 üzenetére
Én is!
A hűtő tuti jó hozzá rá fog menni ahogy a memó is, viszont vrm hűtés egyedi lesz, mert ugye az más a lightningnak! -
Sárpac
nagyúr
válasz
Robi BALBOA #12854 üzenetére
Zalman már most is van itthon a másik ki tudja mikor lesz.
-
Giot
addikt
válasz
Robi BALBOA #12849 üzenetére
Nem bizony!
55 dolcsi vagy 46euro. kb 12e-ft. A Zalman is ott körül van.
Mind2 5 hőcsővel és 2db 92mm-es ventivel rendelkezik.
A kérdés csak az hogy beszerezhető lesz e Magyar honban a Gelid és ha igen mennyiért?(#12850) Sárpac: A vf3000? 45 fokon?
-
Zoli-206
senior tag
válasz
Robi BALBOA #12844 üzenetére
Köszi, a gyári 850/1200Mhz értéken használom a VGA-t, auto venti vezérléssel, ami full terheléskor sem ment még 30% fölé nálam.
Szeretnék a 3DMark Vantage pontjaimon javítani (P16344) és ezért szeretném az idő alatt kicsit megpiszkálni a procit és a vga-t, így a hangerősség ez esetben elhanyagolható. 10 percet kibirok
-
Zoli-206
senior tag
válasz
Robi BALBOA #12839 üzenetére
Köszi, akkor ha felhúzom a GPU-t 900-ra catalystból, akkor mekkora hűtést javasolsz? 50% elég, vagy maradhat auto-n?
-
válasz
Robi BALBOA #12812 üzenetére
Nekem is rohadt halk a kártya, és nem meleg egyáltalán (Sapphire 5870).
Egy órát játszottam Split Secondal, nem is jön forróság, se a ház fenti rácsain, se hátul. Emlékszem, az előző kártyám 4870x2 Accelero hűtővel is olyan hőt produkált, hogy a vacsora 5 perc alatt készen lett volna a gép közelében... -
amper zoli
tag
válasz
Robi BALBOA #12778 üzenetére
Az a gáz, hogy sajna a ref is egy részét a meleg levegőnek a házba nyomja
Volt valahol fentebb egy robbantott rajz a ref hűtésű vga-ról -
amper zoli
tag
válasz
Robi BALBOA #12775 üzenetére
Így van az én VGA-m is asus 5870 ref és hasonlóak az értékek
Mondjuk én nem szórakozom ilyen venti szabályozásokkal 2D-be auto 40fok, ha pedig elkezdek játszani ccc-ben nyomok neki egy 38%-os rpm-et és max 70-75fokon tartja a karit
Mert auton elmegy még 80 fölé is -
Giot
addikt
válasz
Robi BALBOA #12773 üzenetére
Látom.
De sem alátámasztani sem ellentmondani nem tudok mivel nekem nem tudja monitorozni a GPU-z. Viszont ne feledjük hogy a referencia hatékonysága más mint egy Vapor vagy egy Twin Frozer. Arra gondolok hogy hatékonyabban hűti meg egy Vapor a Gpu-t vagy memót de a VRM-eket talán "csak" annyira mint a ref és ebből adódhat az eltérés.
Csak lehet természetesen nem biztos hogy így is van. -
Giot
addikt
válasz
Robi BALBOA #12769 üzenetére
"A vrm-ek mindíg hűvösebbek a gpu-tól 5-6fokkal."
Ezt nem így tudom lehet hogy az 58XX-nél másképp van de a 4870-él anno azért kapcsolt le a kártyám 1X teszt alatt mert a VRM-ek túlmeledtek. Pedig a GPU még nem volt rázós hőmérsékleten. -
TomiLi
addikt
válasz
Robi BALBOA #12763 üzenetére
A látótáv is maxon votl? Az nagyon le tudja terhelni a rendszert...
Köszönöm még egyszer, örülök, hogy megtetszett a játék! Én is imádom az Operation Flashpoint trio óta ezt a stílust! -
válasz
Robi BALBOA #12766 üzenetére
Egyébként akkor nem meleg a kártya nem?
Tegnap reggel hoztam el, de még mindig itt rohadok a munkahelyen, mindjárt elalszom. Hazamegyek, lehet alszok, mielőtt berakom a gépbe tesztelgetni
Kicsit parázok, hogy hangos lesz, mániám a halk gép, de gondolom idle-ben nem is hallani, és a visszajelzések alapján azt szűrtem le, hogy játékok alatt is alig van hangja (előtte 4870x2 volt, na, az süvített).
-
TomiLi
addikt
válasz
Robi BALBOA #12724 üzenetére
Még egszer köszönöm a tesztet!
Ez nekem is fura, hogy az arma 2 ilyen szépen megy, míg az arma 1 meg letérdel.
Milyne grafikai beállításokkal néztétek?
Eddigi tesztek alapján quad sli, 3way cf-ek kellettek hozzá... És akkor is tudott meglepetéseket okozni a min fps terén. De hogy egy 5870 viszi - nice!Én hülye maximalista... amikor még meg volt az 5870-em, akkor csak az egyet néztem, pedig meg van a kettő is. Nem mertem felrakni, mert azt gondoltam, hogy ha az egy nem megy rendesen, akkor a kettő, az esélytelen!
-
TomiLi
addikt
válasz
Robi BALBOA #12695 üzenetére
Semmi gond, ne viccelj! Köszönönm, hogy megnéztétek! Ez tényleg fura.... Akkor az egy mehet a kukába, és elő kell vennem az arma2 -öt. Az egyhez már nem hiszem, hogy jönnek javítások... Én meg tévesen azt hittem, hogy a vga hibájának tudható be a hiba, hiszen voltak magával a vga-val is gondok....
Köszönöm mégegyszer! -
Liner
aktív tag
válasz
Robi BALBOA #12608 üzenetére
Köszönöm a tanácsokat. Nos, sajnos az a helyzet, hogy xp alatt ha nem a gyári drivert rakom fel a kártyámhoz a GTA 4 egy kis futás után nekiáll szaggatni. Mostmár kezd érdekelni, hogy mi lehet ez mert az előző kártyámmal is ugyanez volt a helyzet. Csak a gyári driverral volt hajlandó normálisan futni a játék.
Ennek vajon mi lehet az oka?
Maximus formula e8400 kingson memória (1066x2, meg 1x2 800)
Az előző drivert driver sweeperrel szedem le mindig csökkentet módban, de bármit csinálok ha nem a kártyához kapott cd-s drivert rakom fel szaggat a játék.
-
TomiLi
addikt
válasz
Robi BALBOA #12575 üzenetére
Igen az arma 1-et, amit előre is köszönök szépen!
-
TomiLi
addikt
válasz
Robi BALBOA #12567 üzenetére
Nekem a sima Arma (1) -nél csinálta... Ha nem nagy probléma kiszedni a gépedből a vga-t, akkor szívesen megnézném, hogy mit tapasztaltok! Amit előre is nagyon köszönök!!!
Nekem is elég egy nagyobb monitor. Nem is férne el az asztalomon három, meg a költségvetésbemben sem...
Meg nem is tetszik ez a megoldás, inkább az egy jó nagy monitor híve vagyok...
Köszi, mégegyszer
-
CptMisi
őstag
válasz
Robi BALBOA #12523 üzenetére
van rá hazai garancia, ha erre gondolsz
-
CptMisi
őstag
válasz
Robi BALBOA #12517 üzenetére
elvagyok, zenét hallgatok, videókat nézegetek, MSN, több időm marad legalább másra pl focira
igazából még amíg az első rammal szívtam, azalatt kiidegeskedtem magam, és sem az nem "érdekelt", hogy lehet, hogy rossz a kártya, mert hát van rá gari, mit idegeskedjek, se az, hogy az új rammal is szarakodik...viszont nálam soha nem látott tempóban gyűlnek a HSZ-eim, mert persze próbálok utánajárni a témának, meg más topikokba is irkálok
-
Giot
addikt
válasz
Robi BALBOA #12460 üzenetére
Kösz a linket ez hasznos!
Arról hogy állítólag a 10.6-ban új shadermotor lesz hallottál valamit? Ja meg most biztos nagyon laikusnak fogok tűnniaz is vagyok
. De ha jól értem akkor ez a shadermotor lenne a felelős a shaderprocesszorok kihasználásáért?
(#12459) LordDarkness: Szívesen!
-
Kristof86
tag
válasz
Robi BALBOA #12328 üzenetére
Nem én Tome től szereztem
-
Kristof86
tag
válasz
Robi BALBOA #12324 üzenetére
Most nem megy alapon, de kipróbáltam és úgy is bedöglött. Előtte nvidi 8800 GTS (g92) es volt, de 3 év útán benyomta az unalmast a memóriája. Windows 7 64 bit van rajta de nem lett újból telepitve. Az probléma?
-
amper zoli
tag
válasz
Robi BALBOA #12301 üzenetére
Van csak fizetős és kitudja, hogy milyen
-
barks
csendes tag
válasz
Robi BALBOA #12301 üzenetére
Nálam is az válik be!
-
amper zoli
tag
válasz
Robi BALBOA #12285 üzenetére
ATT-ol tartok, hogy ebben nem tudok segíteni
Szólok APU-nak, hogy fektessen le
Jó éjt mindenkinek
-
amper zoli
tag
válasz
Robi BALBOA #12283 üzenetére
Hát látod APU nem viccel
ATI-t hajt -
amper zoli
tag
válasz
Robi BALBOA #12245 üzenetére
Most értem vissza az orvostól, rengetegek voltak ATI-sok
"Honnan szedhető ez a 10.7-es"
Nemtom egyenlőre csak fizetőset találtam kuglizok tovább! -
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Robi BALBOA #12218 üzenetére
A gyári csomaggal a tuning ilyen lesz. Csak így stabil a kapuzás melletti működés ... az Overdrive ugye egy hivatalos szolgáltatás, és ezért az AMD (még ha korlátozottan is) felelősséget vállal. A harmadik féltől származó programokkal lehet machinálni. Pl.: ATT. Ezért nem vállal felelősséget senki, így nyugodtan lefagyhat.
-
amper zoli
tag
válasz
Robi BALBOA #12191 üzenetére
A 10.4 visszaveszi az órajeleket, csak az is game, furmark alatt röcögős.
-
TomiLi
addikt
válasz
Nekem korábbi verziókkal is volt ilyen gondom. Azt vettem észre, ha fent volt az MSI Afterburner, és automatikusan indult a Windows-zal, akkor helyre állt az órajel visszavétel... (még akkor is, ha nem állítottam benne semmit)
Sajnos ez nem megoldás a problémára! Én is csak azért vettem észre, mert használtam az Afterburner-t...Sárpac: Van benne logika. Nem a PhysX miatt vacilálok, hanem a minimális többlet teljesítmény miatt egyrészt, másrészt NV-nél nincsenek ekkora driver macerák...
Remélem most már összekapja magát az ati szoftveres brigádja....Egyébbként a PhysX eddig azért sem érdekelt, mert olyan játékok használják, amik nem érdekelnek... Talán augusztusban a Mafia2
-
Giot
addikt
válasz
Még te is a 10.3a-t használod? Eddig még én sem találtam olyat, ami miatt érdemes lett volna lecserélni.
(#12190) woland_y2k: Attól függ van e ismerős a gariztatásnál?
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Robi BALBOA #12092 üzenetére
Erről van szó
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Robi BALBOA #12092 üzenetére
Akkor Te nem ismered a thermaltake toughpower XT szériát, nézz már utána, hogy mennyit ad le 12V ágon, egyébként meg nem az volt a kérdés, hogy elbírja-e, hanem, hogy változik-e a rendszer stabilitása, főképp a processzoré. Kettő 5850-es kártyát hajtott a táp gond nélkül és még csak hangja sem volt. Az fel sem merült bennem, hogy ennek a bivalyerős tápnak megkottyanna.
-
Giot
addikt
válasz
Robi BALBOA #12082 üzenetére
Egyetértek. Vagy hardveres hibára illetve inkompatibilitásra utal az ilyen, vagy az operációs rendszer van az összeomlás határán. Szívás így is úgy is.
Kitartást kolléga:
(#12081) CptMisi: A kiváltó ok talán meglesz de hogy miért az sosem. A PC-ét szerintem még a feltalálói sem értik igazán.
-
CptMisi
őstag
válasz
Robi BALBOA #12070 üzenetére
jó igen...de kiírnám a mostani beállításokat, hogy meglegyenek
amúgy most, nagy nehezen újraraktam a drivert és cod2 ment...érdekes volt, letöltöttem a 10.4et hivatalos ati oldalról, driversweeper reboot install fél másodperc után kiírta, hogy telepítés sikeresen befejezve...reboot, nem észlelt drivert/hardvert szöveg...ezt még 2szer, aztán 10.5pre felment...bár eddig is ez volt fent, de mindegy...remélem most nem fagy majdazért volt érdekes az egész, mert minden teszt lefutott gond nélkül, de játékok fagytak...aztán amikor beállt a venti magától 100%ra, akkor még inkább úgy éreztem, hogy driver hiba...remélem igazam volt
ennyit szopni
-
HaZsolt
őstag
válasz
Robi BALBOA #12054 üzenetére
Igen, mivel se ATI Tool se Afterburnerben se BIOS-ban nem lehetett feszt állítani
-
CptMisi
őstag
válasz
Robi BALBOA #12054 üzenetére
nem hinném
de ki tudja
-
HaZsolt
őstag
válasz
Robi BALBOA #12051 üzenetére
Egyik se akad Full HD-be 4x élsimítással. CoD6-ban mindenhol stabil 91 FPS, GTA4-ben 40 FPS fölött, Crysisban is akörül. Dirt2-re énis kíváncsi vagyok
-
CptMisi
őstag
válasz
Robi BALBOA #12041 üzenetére
kösz
-
Sárpac
nagyúr
válasz
Robi BALBOA #11856 üzenetére
A 2gigás toxic meg 136-tól felfele nonszensz!
-
TomiLi
addikt
válasz
Robi BALBOA #11832 üzenetére
Lehet kapni Ph.-n 100K-ért, üzletben meg 112k-tól felfelé....
[link]
-
fanti
addikt
válasz
Robi BALBOA #11836 üzenetére
Meg ne fázzon idlében a karid! ;-)
Hát akkor most ne motorozz hanem játszál, majd hétvégén mocizhatsz, tán jön a jó idő......
-
fanti
addikt
válasz
Robi BALBOA #11823 üzenetére
Olvastam föntebb a hozzászólásaidat, és annyit tennék hozzá, hogy ha van egy stabil, tuti géped, akkor azt ne cseréld le.
Én egy Q6600-ast nyúzok már lassan három éve most egy P45-ös lapban 2x2GB DDR2-800 memóval meg egy Sapphire 5850-el.
És nemrég platformváltáson gondolkodtam vagy i7, vagy X6 irányában. De mivel nagy költség lett volna, ezért nem tudtam meglépni, de utólag nem bánom, mert tesztelgettem egy kicsit.Az alap 2.4GHz-en és egy kis voltemelős 3.4Ghz-en is teszteltem a konfigomat játékokkal.
Crysis Warhead(DX10), STALKER COP(DX11), BattleField BC2(DX11), COD MW2(DX9).
Mindenhol a legmagasabb grafikai beállításokat használtam, kivéve az élsímítást, azt ugyanis minden játéknál 2x-re állítottam be.
CCC-ben nem piszkáltam semmit!
1920x1080-ban teszteltem.És a különbségek egyedül a COD-nál jöttek ki, ott 77 körüliről 88-ra nőtt az fps, a többi játéknál nem volt mérhető különbség az fraps szerint. Nem beépített bencsmárkokat használtam, hanem a lementett állásokat töltöttem be, és ott figyeltem az fps-t.
Tehát a legkisebb négymagost sem éri meg kicserélni nagyobbra, de még nagyon tuningolni sem kell, mert FullHD-ban max grafikával az 5850 a "leggyengébb láncszem".
-
TomiLi
addikt
válasz
Robi BALBOA #11825 üzenetére
Szia! Köszönöm szépen, új vga-t szeretnék és egy ilyet.
-
Giot
addikt
válasz
Robi BALBOA: Ja hogy az az összpontszám
nem szóltam. 19e pont a GPU score. Nincs mese kevesebbet kell játszanom és többet aludni
-
TomiLi
addikt
válasz
Rengeteget néztem a kiszemelt áldozatokat ( nem csak alaplap témában ) és arra kellett rájönnöm, hogy sajnos a saját tapasztalat az igazi. Sajnos van egy két játék, ami nem egy tömeg kedvenc, így ez is nehezíti a dolgom....
Az a kis evga ne halt volna meg Karácsonyi ajándék képpen, akkor lehet most én is csak arról irnék, hogy milyen frankón megy a rendszerem az 5870-nel.Köszönöm a jó kívánságod, remélem bejön a dolog!
Én is bízom benne hogy a catalyst is jó irányba fordult és végre látványos lesz a javulás a problémával küszködő felhasználóknak is!
Szép eredmény!!!
Már rajta vagyok én is az ati vonalon, csak a gtx-em nem kell mostanság senkinek
-
TomiLi
addikt
válasz
Robi BALBOA #11795 üzenetére
Jól is teszed a jelek szerint!
Nekem is jó tanuló pénz volt, hogy ami már egyszer működik, azt ne nagyon babráljam...
Csak sajna nekem az alaplapom meghalt, és nem tudtak akkor újat hozni, én meg türelmetlen voltam és másikat vettem. -
zsolt1129
addikt
válasz
Robi BALBOA #11795 üzenetére
Jaja
. Egy húzott Q6600 húzva elég még egy darabig.Esetleg izmosabb VGA-hoz is.
-
TomiLi
addikt
válasz
Robi BALBOA #11758 üzenetére
laggolás:
mondjuk úgy néz ki hogy konfig függő is valamennyire a dolog
Nem mertem ezt idáig leírni, de nekem volt ilyen tapasztalatom.
Több konfig alatt szerepelt az 5870-em.
- evga x58 micro, 920@4GHz - nem volt laggolás (lap meghalt)
- R2Gene 920@3,6GHz - már előjött a probléma
- Biostar H55 i3 530@4,2GHz - laggolás szar élsimítás
- Biostar H55 i5 750@4GHz - laggolás szebb képBiztos sokan azt fogják mondani, hogy ez lehetetlen, de nekem ezek voltak a tapasztalataim. Minden esetben friss op. rendszerrel.
Próbálgattam a driverek kombinációját (10.3-asig jutottam, az evga-val ,meg csak 9.12 volt)
CCC beállításokkal is variáltam, kukáztam az ssd-ket, minden hókusz pókuszt bevetettem, hogy kizárjam a laggolást... -
törölt tag
válasz
Robi BALBOA #11737 üzenetére
Félreértettél. Én nem azt mondtam hogy minden 1gb-s változat laggol, csak azt hogy a 2gb-s vátozatokat optimalizálták.
-
zolisx4
őstag
válasz
Robi BALBOA #11737 üzenetére
Nálam a GRID is tökéletes.
Örülj neki hogy neked jó ,de nem egyedül vagyok akinek nem jó sok játék .
Hivatalos Win 7 em van amit megvásároltam és a játékok is bolti verziók ,tehát hivatalos ,a másik hogy mikor vgat beleraktam akkor lett kész az új gépem tehát friss telepités rádásul amikor cserélgettem a két kártyát akkor is ujratelepitettem a gépem ,tehát a Win az jó a ccc nem szoktam állítgatni ,az sem lehet rossz ugyan a biosban rengeteg beállitást tudok állitani de ha beleteszem a 4890est azzal tökéletes ha beleteszem az 5850 est akkor nem jó ,nagy valószínűséggel a VGA vagy a driver sz@r .
Nagyon megbántam már hogy ati kártyát vettemGiot
Ja könnyű mondani mikor már megvette valaki hogy nv kell venni -
Integra
titán
válasz
Robi BALBOA #11739 üzenetére
jobb darabot? ezt most hogy kell értenem? hibásak vagy mi a túró..
-
amper zoli
tag
válasz
Robi BALBOA #11518 üzenetére
10.6béta [link]
-
CptMisi
őstag
válasz
Robi BALBOA #11378 üzenetére
Nekem a D-Day nevű játék nem indul el...már vistán sem ment sajnos...megoldást még nem találtam...pedig eredeti
-
CptMisi
őstag
válasz
Robi BALBOA #11375 üzenetére
szerintem ne hangoztassa, mert szar az a kártya...akkor járna a legjobban, ha szépen, INGYEN odaadná nekem, hogy megsemmisítsem...
jaja, elég jó eredmény
téged meg mióta nem láttalak?
-
HSM
félisten
válasz
Robi BALBOA #10765 üzenetére
Azért egy 550W-o táp még ha márkás is, nem 5870 CF-re való, ezt szögezzük le...
kevés táp szeret maximális tehelésen menni hosszútávon.... -
tsi
tag
válasz
Robi BALBOA #10765 üzenetére
Köszi a tippet... egyébként a deszkából kifolyólag (1x pcie2.0) CF kilőve és amúgy sem terveztem ilyet.
-
CptMisi
őstag
válasz
Robi BALBOA #10676 üzenetére
Hát azért az, hogy 5850CF annyira melegszik, mint egy GTX470 az nem rossz, de nem a GTX-re nézve...
3450?!Versus: lehetséges megoldás fórumokról: ezt több oldalon is láttam, mint megoldás
-
CptMisi
őstag
válasz
Robi BALBOA #10622 üzenetére
Hy!
a hirdetésembe írt egy srác, 1gb ddr2 gt220at passzolna el, 14et mondott, de írta, hogy lehet alkudniszerintem 12ért el lehet vinni tőle, ha érdekel
privátba akartam, de így sikerült
-
CptMisi
őstag
válasz
ASRock 890 GX Extreme 3
hmm, végül is nekem is stabil, meg minden1problémám van: GTA4, Prototype, meg azt hiszem Saboteur alatt első indításra kidob egy hibaüzenetet, hogy "az energiagazdálkodás leállt, ezért a gép újra indul"
újraindul, újrakezdem ezen játékok egyikét, és még egy hibaüzenet: "a kijelentkezési folyamat elindult, a gép egy percen belül leáll" aztán megint újraindít, újrakezd, és most már jó...csak ezeknél, de ezeknél 5perc alatt, míg más játékkal órákon át nincs probléma
Sefi84: nem próbáltad meg emelni az idle órajeleket?
grma: jó kérdés...alulfeszelted a cuccot
-
Goldmen75
őstag
válasz
Az az "egy darabirg" lehet hamarabb eljön mintsem gondolnád
-
CptMisi
őstag
válasz
Robi BALBOA #10614 üzenetére
jaja, én ősszel veszek majd egy PhysX karit, előreláthatólag...
nincs bajom nekem se, de ha lesz ott még egy VGA, akkor nem árt, ha mozog a levegő a vga-knál is
az a baj, hogy meg kéne nyernem a lottót, mert megtetszett egy új AM3-as alaplap, kéne PhysX kari, monitor, a hűtést fejleszteni és a házat kicsit kipofoznigrma: alapfesz alap beállításoknál 1,085V körül szokott lenni, ha erre vagy kíváncsi
-
Giot
addikt
válasz
Robi BALBOA #10614 üzenetére
Na ez jól hangzik!
Akkor ha visszajön a szervizből (memória érintkezési hiba) elkérem egy tesztre és ha beválik megtartom!
-
CptMisi
őstag
válasz
Robi BALBOA #10594 üzenetére
Nem igazán, talán kapok majd kölcsönbe egy 8600GT-t, viszont nyárra szerintem inkább a hűtést "korszerűsítem"
-
CptMisi
őstag
válasz
Robi BALBOA #10574 üzenetére
én miért hittem azt, hogy neked 5850ed van?
-
CptMisi
őstag
válasz
Robi BALBOA #10530 üzenetére
ja igen, csak hát még nem beszéltünk meg semmi konkrétumot, és közben bejött shteer a képbe
Nekem csak ez a kártya kéne (erre a célra), mert kicsi, keveset fogyaszt->kevésbé melegszik és viszonylag olcsó is
csak hát nem igazán kapni
árgépen 10.500Ft egy olyan boltban, ahol nincs is a termékek között, nem mellesleg a VGA-GeForce kategóriában nincs egy termék sem, a következő boltban meg már 13k+, és ez árgépen
-
CptMisi
őstag
válasz
Robi BALBOA #10524 üzenetére
nekem mondod?
most is volt(van) aprók közt 10ért GT220, erre elviszik előlem
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Robi BALBOA #10416 üzenetére
"egy hangya farknyival nagyobb felbontáson nyomod), "
ja... 10%-val nagyobbal, ami kb. kiadja az eredményünk közötti különbséget.
A "maflame" fórumtárs Dirt2 kimaxolt eredménye 75 fps (ez sem 82), de ha azt visszavesszük alapórajelre nem lesz 70-nél több.
Megint stimmel az én 70-emmel.///
Mielött írjátok hogy hazudok, meg furcsák az 5870-es méréseim, ezen gondolkozzatok el légyszi.
//
És mégvalami: Eddig nem jöttem ide vitatkozni, ATI-t szidni.
Eladtam az 5870-et mert nekem nem felelt meg.
Ahogy eddig ezután sem teszem, de ha már másodszor nyomjátok az okosságot, hogy miket müvelek, akkor úgy érzem erre reagálni érdemes.Felölem azt vesz mindenki amit akar.
A nagy tesztoldalak eredményei alapján döntsetek, ne azt nézzétek, hogy egy 1.0-ás user kelet-europa nevenincs fórumán mit ír. -
azoli09
tag
válasz
Robi BALBOA #10416 üzenetére
Én nem állítotam hogy csaló csak hogy nem fedi a valóságot ,erre ö fenyeget engem ,tisztára félek este nem alszok meg kétszer földhöz vágtam már magam annyira félek hu
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Robi BALBOA #10410 üzenetére
De hát más felbontáson tesztelsz......
Az x1200 és x1080 között több mint 10% különbség van...Te is jöhetsz a kártyáddal.
-
ffodi
veterán
válasz
Robi BALBOA #10385 üzenetére
De azt ne feledjük, hogy nekem ez a 220W monitorral együtt értendő. A proci 1,37V-on mindig, ram 2120-on mindíg 1,66V-on, energiatakarékosság OFF(c1E, EIST). VGA-k alapon(5870 1,062V-on alulfeszelve.)
+creative xfi + 5 neon+ 1-2 led. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
1600MHz-es nem olyan vészes.
-
Sárpac
nagyúr
válasz
Olcsón szereztem a 12gb kb annyiba mint most a 6-ot lehet kapni!
-
yodamastah
őstag
válasz
Robi BALBOA #10360 üzenetére
AZert nem keves idleben 220W. Osszehasonlitas vegett nekem uresjaratban 120W eszik a gep. Maxon hajtva 320W (Orthos + Furmark), jatek kozben 240-250W (Bad company2). A gep: E8400 4ghz (1.23v), P5Q Turbo, 6giga DDr2@2.0V (4 modul) , Asus 5850@850/1150, 1db SSD, 6db Samsung HDD. Tap: enermax Modu 82+.
-
ffodi
veterán
válasz
Robi BALBOA #10314 üzenetére
És ebben az a szép, hogy azóta már kétszer újraraktam a win7-et, frissen.
Kivettem a gt220-at így picit javult az eredmény, de még így is 70 alatt van. A dirt 2-vel van sztem valami, mert a vantage gpuscore pl tuningolva 21,5k körül van, az meg nem olyan rossz, vga alapon pedig 18,5k kb.
-
zuchy
őstag
válasz
Robi BALBOA #10318 üzenetére
Tudja a HD4890 a Powerplayt, csak gyengébben mint az 58xx széria, aminek tényleg nagyon komoly a Powerplay funkciója....
-
Daczy
aktív tag
válasz
Robi BALBOA #10314 üzenetére
Ha lezártad volna, nem panaszkodtál volna ebben a topikban FSB "háta" mögött. Nincs közöm hozzá, de abban a szócsatában FSB volt a kúltúráltabb, és eléggé rosszul néz ki, ahogy általánosítod a zegész Fermi topikot, és leszólod
Na de csak ez bökte a szemem, peace
-
Daczy
aktív tag
válasz
Robi BALBOA #10283 üzenetére
Azért ez így nem teljesen fedi a valóságot. De inkább nem szólok, mert még a végén belém is belémkötsz, akárcsak FSB-be
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One mobilszolgáltatások
- Formula-1 humoros
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Star Trek
- LEGO klub
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 8470P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest