- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
robi0604
őstag
Sziasztok!
Vásároltam egy MSI 5850 TwinFrozr-t és amikor feldrivereztem nem vezérelte normálisan a vetiket, folyamatosan 55%-on tartotta, ami játéknál nem zavar, de netezés közben idegesítő.
Az afterburnerrel beszabályoztam ideiglenesen...
Nem tudjátok, hogy mi lehet a probléma?
Előre is köszönöm!
Üdv,
Robi -
Robi BALBOA
őstag
Nekem is ez a gondom ha egy kicsit is tuningolok akkor nem veszi vissza rendesen az órajeleket, ezért nem hagytam fenn a 10.6bétát és most mondom a végleges 10.5 tuti jó lesz, de egy nagy ló..art, most mehetett vissza a jól bevált 10.3a, nem igaz ezzel a driverrel használjam életem végéig a karit vagy mi?!
Valakinek ötlet, mert már unom, hogy a 10.3-as driver óta nincsen olyan driver ami az órajeleket tuningolt kari esetén rendesen visszaveszi.(a 10.4-es driverről nem tudok nyilatkozni, mert nem próbáltam, de nem is érdekel ez a driver mert semmi jót nem hallotam róla)
-
Robi BALBOA
őstag
Ezt az új szériát nem ismerem, a régiek nem valami híresek az tuti.
Viszont ha tényleg annyit tud a táp amennyi rá van írva akkor semmi gondod nem lehet abból a kis plusz fogyasztásból, a rendszered ugyanúgy stabil lesz hidd el.Amúgy most egy 5850 CF-et cseréltél 5870 CF-re?
-
-
tomta
tag
Nem !
Beállítás nálam így van:
- Automatikus indítás windows-al
- 1 -es profilba mentve az alap órajelek
- 2-es profilba mentve a 850/1200 órajelek
- és hozzárendelve az 1-es a low vagy 2D-hez /a 2-es meg 3D-hez
Így többet nem kel piszkálgatni.Egy bibi van vele de nem nagyon zavaró : váltásnál (2-3D-re vagy vissza) villan egyet a kép.
-
tomta
tag
Alapfeszen megy, és az Msi Afterburner progival.
A program ini fájlban viszont hogy más gyártó videókártyájával is együttműködjön át kell írni az alábbi sorban a "0" értéket "1"-re
'Unofficial overclocking' -
TomiLi
addikt
Hello!!!
Én tulajdonképpen két játékkal próbáltam a rendszert, de mindkettőnél jelentkezett.
A fő hangsúly a Griden volt
Nem tudom mi lehet a gond. Nekem az segített egy picit, hogy az ssd raid tömböt szétszedtem és külön az egyiken van az op rendszer, a másikon a játékok.
DE NEM 100%-OS!!!!Már játszhatóak a játékok, de a jelenség még mindig tapasztalható. Az FPS az egekben van pedig! Mindent visz full beállításon (grid)
1920x1080 minden graf. kiegészítő beállítás maxon. 8xMSAA vsync on.
56 a min Fps. De próbáltam, hogy kikapcsolom a vsync-t, az élsimítássak is variáltam...
De nincs gyógyszer.
Próbáltam a vga-t alapon, kicsit húzva. semmi.
Már a menüben az animált feliratok akadoznak. A játékban meg szintén vannak pillanatnyi akadások...
Remélem, hogy ez tényleg csak driveres probléma, és nem a vga felépítéséből származik.
Lehet, hogy most nagy hülyeséget mondok, de nem lehet ez a vga sajátossága, mégpedig abból adodóan, hogy egy 5870 tulajdonképen egy 4890CF fizikailag....Ha meg dirver, akkor esetleg még arra tudok gondolni, hogy a win7-tel nem barátkozik rendesen a catalyst????
Már kínomban állítok fel ilyen teóriákat.... ....Egy barátom tesztelte a Gridet egy egy H55-ös lapban egy i3 530@4GHz-es procival és egy GTX295-tel.
Az egyik magot le is tiltotta a vga-n, és így is szénné alázta az 5870-et. Fps-ben is többet tudott (ennél a játéknál) valamint semmi ilyen akadás probléámi nincsenek.
A kép ugyanolyan gyönyörű, mint atival....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest