Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
válasz
azoli09 #21103 üzenetére
itt van konkrétan ilyen teszt
mindössze ennyit írtam google-be: 5850 VS 5870 ez volt az első találata -
_Volkovy_
nagyúr
válasz
azoli09 #19916 üzenetére
Ciao
Az enyém valami olyan verzió, ami egyrészt gyárilag 868MHz-en fut, másrészt adtak hozzá túlfeszelő gyári programot, ez 1.35V-ig engedi fel a gpu-t. Fórumokon is kb az a megállapítás, hogy ennyit szabad neki adni maximum.
Nem akarom megölni, egyelőre ez még nem az az árkategória, amit mindegy, hogy megsütök-e, úgyhogy 1.35V-os eredményekkel nem tudok szolgálni. Az biztos, hogy egy teszt kedvéig magabiztosan belőttem 1.35V-on 1GHz-re, azzal a lendülettel fagyott is.
Tuningot nehéz megjósolni, 900Mhz környékén nagy valószínűséggel elmegy, ez a konkrét példány 915-öt tud alapfeszültségen, de vannak, amik mennek 950 körül.
A vége 868/1200-ról 915/1260.. (ugye itt négyszerezed a ram frekvenciát a tényleges órajelhez) -
fsb1000
nagyúr
válasz
azoli09 #10424 üzenetére
Ne azért kérjél elnézést, hogy neked mit mondtak itt, hanem azért mert gyak lehazugoztál, meg lecsalóztál.
Én nem kértem Tőled személyes adatot, telefonszámot sem, csak megadtam a telefonom, hogy felhívhass. Ha be vagy tojva a vádaskodásod után, akkor nyilvános fülkéből is hívhatsz.
Nem fizikai elégtételre hajtok, hanem hogy ott vond vissza az állításaid ahol leírtad.
Ez nem politika... ne csalózz és ne hazugozz, egy fps mérési eredmény miatt.Valószinű, hogy nem téves amit közöltem, de kéne egy 5870 hogy lecsekkoljam vagy bizonyítsam. (mert már eladtam)
////
Továbbra is bárkit szívesen látok a megadott időpontban.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
azoli09 #10419 üzenetére
Egyszerübb lenne ha elnézést kérnél, mint ez a kifarolás, meg jópofizás.
Felőlem hozhatod a 2 fiad is.
Neked is felajánlottam, hogy a saját szemeddel bizonyosodj meg a a mérésekről.Mégegyszer: Eddig kettönk közül csak Te hazudtál, mert azt irtad nincs telefonod.
Tévedni tévedhetek, bénázhatok is a VGA-kkal, de azt nem türöm, hogy valaki a becsületemet mocskolja, (lásd GTX470/480 topik), mert nem tetszik neki valamelyik eredmény.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
azoli09 #10393 üzenetére
azoli09: Ne nevezz csalónak és hazugnak ne is sugalld!
Megadtam a telefonom, hogy felhívhass, a válaszod az volt hogy neked nincs telefonod.
El foglak érni..../////
Topiktársak!
Továbbra is fenntartom a mérési eredményem:[link]
GTX470-el a mérést megismételtem, 5870-el már nem tudom, mert eladtam.
Ezért, és a kételyek miatt felajánlom, hogy bárki eljöhet hozzám, hogy meggyőzödjön a mérésről. Az is jó lenne, ha hozna magával egy 5870-et, hogy az arra vonatkozó fps értéket is lecsekkoljuk.
PÜ-ben várom a jelentkezőket. Bp. XVII.ker-be kell kijönni.
Most szombaton és vasárnap erre áldozom a szabadidőmet 13-19 óra között.Méltatlanul meg lettem vádolva, remélem lesz aki eljön és tisztázzuk a dolgot.
Annak is örülnék ha 5870-el magasabb fps-t tudunk elérni full beállításokkal.
(1920x1200 8xAAA minden ultra i7-860@3,5)
De bárki lecsekkolhatja a saját gépen is 5870-vel. Én 70-et mértem. -
Robi BALBOA
őstag
válasz
azoli09 #10391 üzenetére
A Dirt2 nálam is jobban megy mint FSB-nél, 80 az átlag és 70 a minimum a beépített benchben. (10.3a cata) (1920*1080 8xAA minen max, Win7 64bit)
A Heaven 2.0-ás eredménye is fura, mert neki a minimum 7fps lett! az átlag pedig 35fps.
Nálam ez jött ki: (A procim 3520mhz-en ment, nem jól írja ki a progi, és a kari gpu ja pedig 900-on ezért 2fps-t le lehet vonni a minimuml és az átlag fps-ből) (10.3a cata) -
CptMisi
őstag
válasz
azoli09 #10405 üzenetére
amúgy én sem vettem észre, se furmark, se gta4 alatt, és még azt a tesztet is megcsináltam, de az sem olyan volt, mint neki...én nem mondom, hogy nála nincs ilyen probléma, mert 1) nem kérdőjelezem meg így látatlanban; 2) más környezetben lehet, hogy előjön a probléma, például nekem napi egyszer eddig 3játéknál(többi gond nélkül megy órákig, és utána sincs gond, ezeknél 5-10perc után) újraindul a gép, aminek okáról sok fórumon érdeklődtem, de senki sem találkozott ilyennel
-
Gerisz
addikt
válasz
azoli09 #10391 üzenetére
Ez ilyen jól eső megnyugtatás, hogy nem járt rosszul, hogy eladta az 5870-et. Van akinek erre szüksége van, pedig pont tegnap 18-óra körül méregettünk és tisztáztuk, hogy kb egy szinten vannak, ekkora különbség soha nincs. De mindegy. Nem szeretem a vitákat.
De van millió teszt van neten egyébként, de ezen a felbontáson nem jobb az Nvidia
[link] [link] [link] egálban vannakén ezt mértem az 5870 órajelén, de az igaz,hogy 1920x1080-ban, a többi ugyan az mint amit ő mondott, minden maxon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- War Thunder - MMO Combat Game
- Android szakmai topik
- Cyberpunk 2077
- Ivqkzy-: 2. gépem
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged