Hirdetés
- Egérpad topik
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Platina minősítésű Toughpower tápokkal bővült a Thermaltake portfóliója
- Milyen házat vegyek?
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
Integra
üzenetére
Optimalizálatlan borzalom ATI-n?
Én azért szépen végig tudtam tolni Q6600-al és 3870-es radírral... 20-30FPS körül ment végig, egyedül a zuhanós/repülős résznél zuhant be játszhatatlan szintre.... Ja, MSAA nélkül, DX9, de minden mást maxon 1680*1050... Mondjuk a WH-hoz már nem ártott meg az akkori 4850-em, de azzal is röccenéstelenül futott, igaz akkor DX10-ben.... Szerintem ez épp elég jó optimalizálás, felső-középkategóriás VGA-karin maxon megy tökéletesen... 
-
SSJPeter
őstag
válasz
Integra
üzenetére
Figyu,olvasgasd a fermi topicot is és rá fogsz jönni,hogy sok minden amit a tesztek mutatnak kamu!
A hangra nem panaszkodik senki még a 480 esetében sem.
A fogyasztás hát az fogyasztás...az adott.
Olvass tulajdonos tapasztalatokat és senki nincs aki a melegedésre panaszkodna a fermi esetében se a 470-nél se a 480-nál.
Remélem ezért a hsz-ért nem szedi le senki itt a fejem.
Nem szidtam az Ati-t.Uff.

-
Scholes9
nagyúr
válasz
Integra
üzenetére
Powercolor, His így hírtelen ezek jutottak eszembe akik szintén 2 évet adnak. De sztem elég a 2 év is mivel ennél úgy sem használsz tovább egy VGA-t, kivéve egy dupla gpu-s példányt, de az meg ritka az ember gépében mivel (általában) méregdrága. Az már más tészta, ha esetleg el is akarod adni mondjuk 2 év után, akkor még jól jöhet a gari
Amúgy meg sztem azért a kevesebb gari, mert így olcsóbb a cucc, lásd pont Sapphire, amit mondhatunk "népmárkának" is nem utolsósorban remek ár/teljesítménye miatt. -
Dashes
őstag
válasz
Integra
üzenetére
Sapphire Vapor-X
I/O Output: Dual DL-DVI-I+DP+HDMI, Triple Display Support
"Vapor-X technology not only allows the card to run as much as 15 degrees C cooler** and 10dB quieter** than the standard model, it provides additional headroom for performance tuning (overclocking)." (neten találsz tesztet, hogy ebből mennyi igaz) -
vhunor
őstag
válasz
Integra
üzenetére
5850 és húzol rajta egy kicsit, ha esetleg nem lenne elég alapon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Egérpad topik
- Milyen processzort vegyek?
- Gumi és felni topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Óvodások homokozója
- Google Pixel topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Gaming OC Vapor-X 20G - Konzolvilág garancia 2027.05.07.
- Új asus rx 9070xt 16gb oc 3 ventis!
- ASUS ROG STRIX RADEON RX 6650 XT V2 OC EDITION 8GB GDDR6
- RTX 5070 Ti OC 16G/ új, bontatlan/ 3 év garancia/ beszámítás/ ingyen foxpost
- MSI GTX 1070 Ti GAMING 8G stabil, működésileg megbízható állapotban eladó!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Én azért szépen végig tudtam tolni Q6600-al és 3870-es radírral... 20-30FPS körül ment végig, egyedül a zuhanós/repülős résznél zuhant be játszhatatlan szintre.... Ja, MSAA nélkül, DX9, de minden mást maxon 1680*1050... Mondjuk a WH-hoz már nem ártott meg az akkori 4850-em, de azzal is röccenéstelenül futott, igaz akkor DX10-ben.... Szerintem ez épp elég jó optimalizálás, felső-középkategóriás VGA-karin maxon megy tökéletesen... 

Ha nem kell a +2 akkor egyszerüen nem csinálsz vele semmit, a 6osokat dugod rá a karira.

->ebből ítélve szerintem OC szempontjából jobb darabra gondolt