- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
Integra #12529 üzenetére
Optimalizálatlan borzalom ATI-n?
Én azért szépen végig tudtam tolni Q6600-al és 3870-es radírral... 20-30FPS körül ment végig, egyedül a zuhanós/repülős résznél zuhant be játszhatatlan szintre.... Ja, MSAA nélkül, DX9, de minden mást maxon 1680*1050... Mondjuk a WH-hoz már nem ártott meg az akkori 4850-em, de azzal is röccenéstelenül futott, igaz akkor DX10-ben.... Szerintem ez épp elég jó optimalizálás, felső-középkategóriás VGA-karin maxon megy tökéletesen...
-
SSJPeter
őstag
válasz
Integra #11749 üzenetére
Figyu,olvasgasd a fermi topicot is és rá fogsz jönni,hogy sok minden amit a tesztek mutatnak kamu!
A hangra nem panaszkodik senki még a 480 esetében sem.
A fogyasztás hát az fogyasztás...az adott.
Olvass tulajdonos tapasztalatokat és senki nincs aki a melegedésre panaszkodna a fermi esetében se a 470-nél se a 480-nál.
Remélem ezért a hsz-ért nem szedi le senki itt a fejem.
Nem szidtam az Ati-t.Uff.
-
Scholes9
nagyúr
válasz
Integra #8748 üzenetére
Powercolor, His így hírtelen ezek jutottak eszembe akik szintén 2 évet adnak. De sztem elég a 2 év is mivel ennél úgy sem használsz tovább egy VGA-t, kivéve egy dupla gpu-s példányt, de az meg ritka az ember gépében mivel (általában) méregdrága. Az már más tészta, ha esetleg el is akarod adni mondjuk 2 év után, akkor még jól jöhet a gari
Amúgy meg sztem azért a kevesebb gari, mert így olcsóbb a cucc, lásd pont Sapphire, amit mondhatunk "népmárkának" is nem utolsósorban remek ár/teljesítménye miatt.
-
Dashes
őstag
válasz
Integra #8717 üzenetére
Sapphire Vapor-X
I/O Output: Dual DL-DVI-I+DP+HDMI, Triple Display Support
"Vapor-X technology not only allows the card to run as much as 15 degrees C cooler** and 10dB quieter** than the standard model, it provides additional headroom for performance tuning (overclocking)." (neten találsz tesztet, hogy ebből mennyi igaz) -
vhunor
őstag
válasz
Integra #8708 üzenetére
5850 és húzol rajta egy kicsit, ha esetleg nem lenne elég alapon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest