- Megjött a Chieftec VEGA M szériás tápok legnagyobb teljesítményű kiadása
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
- Rekordösszegért kerül szaúdi kézbe az Electronic Arts
- Nem saját tervezésű a Zhaoxin új szerverprocesszora
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Notebook hibák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
zsole84 #30128 üzenetére
Ugyanaz az architektúra, ugyananyi számolóegységgel. Csak előnye lenne szabad lennie a 4850-hez képest, mivel frissebb fejlesztés.
Az RV790 GPU funkcionálisan megegyezik az RV770-el, csak a magasabb órajelek miatt kapott egy zajszűrő kiegészítést, ami a működést nem befolyásolja. Ezt megerősítő 4870 vs 4890 tesztet találni neten dögivel.
Én nem mondtam, hogy a 7770-el laggolnának a játékok. Amit én mondtam, hogy egy lényegesen magasabb memória sávszélességű kártyát nem szerencsés egy modernebb, de kisebb sávszélességűhöz hasonlítani, mert nagyon más a "lelkiviláguk".
Azt mondtam, alapvetően laggosabbak a játékok a kisebb sávszélességű karikon, nem olyan simák, mint a nagyokkal. Talán a mikrolagg nem volt a legszerencsésebb megfogalmazás, inkább jobb a rövid FPS-esés kifejezés.
A 7770 topicban valószínüleg nem fogsz objektív, elfogulatlan eredményekhez jutni, az emberi természetből fakadóan.
(#30130) zsole84: Ha a 2900XT-n ott figyelne 320 helyett 800 számoló, és GDDR5 memória, akkor igen potens kártya lenne. A 7900-ak se véletlen kaptak 320bites memóriát. Csak sajnos a bitnövelés nagyon drágítja a terméket, így szeretik szűkre szabni az árérzékenyebb termékekben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest