Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
luw2win
őstag
válasz
Vasinger!
üzenetére
1680*1050-es felbontáson én nagyon nem félnénk CPU limittől.
A legtöbb mai játék csak egy vagy kettő magot használ. Csak asszem a GTA4 lóg ki a sorból, de az egy konzolhulladék
Nekem is E8500-am van, és nem félek hogy nem fogja kihajtani 3.6-3.8Ghz-en a VGA-t (5870)Azt tény hogy különbözik a 2 gyártó egymástól ( más a neve
, más az architektúrája...stb.) . Nem tudom valaki még itt mondta hogy az NV karikat könnyebb kihajtani, az ATI-kat meg nehéz, de ezt honnan veszik? Valami teszt? vagy akármi?Én is kérdezősködtem a wolfi-s topicba, de még senkinek sincs 5850/70-e, és minden tesztelős oldal csak azzal az isteni i7-el tesztel.
Csak erre a ph-s tesztre tudunk támaszkodni jelen pillanatban
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Vezetékes FÜLhallgatók
- OLED monitor topic
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S8 és Tab S8+ - méretvariációk egy témára
- LEGO klub
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
, más az architektúrája...stb.) . Nem tudom valaki még itt mondta hogy az NV karikat könnyebb kihajtani, az ATI-kat meg nehéz, de ezt honnan veszik? Valami teszt? vagy akármi?