Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Cybertrone

veterán

válasz ffodi #17084 üzenetére

Ennél aztán tényleg többet vártam csóró atiéktól... Néhol még a 480-at sem fogja be a vörös ami azért elég borzasztó, sőt olvasgattam teszteket, és van ahol az 5870 még elveri :U ... A normális alternatíva szerintem annak akinek 5870-e van hogy vár 28nm-re vagy vesz 580-at és akkor fog látni gyorulást! Nagyon ugy érzem hogy a sokadik bőr lehúzása az r600-as architektúráról már korántsem kifizetődő! Hiába írkálják hogy vadi új fejlesztés meg ez meg az, az alapja még mindíg a jó öreg r600 :K :R Kicsit várni kell az árakkal amugy is, iponban már van 118k-ért :( , hát ennyit nagyon nem ér meg főleg úgy hogy 2 kattintással arébb 580-as van 130-ért ami még mindíg bő 20%-ot ver neki oda, és azut sem mondhatjuk hogy régóta kintvan és a diverek miatt, mert nem... Persze fog gyorsulni még a 6970-es is, de ez a külömbség mindíg meg fog maradni köztük! A másik az hogy szerintem korántsem szorult beléjük akkora tuningpotenciál mint a hd5-be ... Elég csak a 6870-re gondolni ami ugye az ujaknak a kistesója, egyszerűen gyárilag csúcdsra vannak járatva :K :R
    De leszögezem hogy ez csak az én szemszügem, ettől még igenis jó, és versenyképes kártyák lettek, csak lehet mi vártunk világmegváltást, ami ezuttal elmarad!

Új hozzászólás Aktív témák