Hirdetés
-
PROHARDVER!
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
DarthSun #83419 üzenetére
Ott volt a GPUz is, csak az eltérő felbontások miatt kitolódott a kiterjesztett képből is. Huh, nem könnyű lementeni, az elsődlegesnek belőtt kártyán indul a retro game, 640x480 felbontásra vágja a screent, emiatt a kiterjesztett részen elcsúsznak az előre beállított ablakok. Kísérleteztem, és sikerült a hiteles DS komp save. A főképernyőn marad fekete sáv, a retro game felbontás miatt, de ez már mellékes sztem.
TehátC612/Xeon E5-2640v3/GTX1650/Win10 Enterprise-64/Turok1(1997) perfect run :
Vajsimán megy. Valami egyedi belépési pontja lehet egy talán elfelejtett/ottfelejtett API public fejlécébe, emiatt sajna a Fraps és az RTSS sem jelzi az OSD sávot, nemtom mennyivel mehet, min párszáz FPS, de inkább 2-3ezer lenne sztem...
Így hát elkezdődött a project final fázisa, ha jól írom csekély English tudásommal, akkor a mottó most ez :
If I do work, and it’s just as fun as being retired. Even on a modern machine, retro is king, as I am myself.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone SE 2022 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest