- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kézikonzoltól a gamer PC-ig minden területet lefedne a Corsair új SSD-je
- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kvantumszámítógépek közé
- Villámgyorsan töltődhet be minden a PNY új SSD-jével
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
-
PROHARDVER!
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
fpeter84
üzenetére
FET cseréhez Frescho adott nekem típust, mellyel pótolni tudtam, ráadásul nagyobb teljesítményű lett, mint az eredeti, feszekben meg ugyanazt tudja.
SS7 M577 lapon, egy hibás K6-2 proci miatt a dualvolt szolgáltató FET jutalmazott látványos füsttel. Ennél a tokozás teteje is elforrt/megkelt, tehát szemre is látszott a crash. Akkor gondoltam hogy az egész lapnak annyi, ez vitt magával mást is. Leszedtem, és valahol láttam leírást hogy kell méregetni a jót(a 3voltos mellette), azt is le kellett volna forrasztani. De nem forrasztottam le, csak kikapcsolt állapotban néztem, hasonlóan viselkedett mint a jó, a leszedett rossz pedig a belsőleg halott fel-lefutásokat adta.
Eredetileg hozzáértőhöz akartam vinni, de mivel 2 FET- et rendeltem, gondoltam felrakom az egyiket, teszek próbát. Ráforrasztás után laikusként kerestem rövidzár pontokat, de minden hasonló értéket adott mint egy jó lapnál(P5A-B), így egy nemkár érte dualvoltos procival bekapcsoltam - indult. Utána pedig a K6-III+ - al is.
Csodálkoztam hogy más nem szállt el.Nálad más okozta, de jobban értesz hozzá, sztem megéri a próbát, esélyes hogy sikerülhet.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3618,96% Akksi
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

DarthSun