Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
 - Milyen billentyűzetet vegyek?
 - OLED TV topic
 - Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
 - Milyen RAM-ot vegyek?
 - Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
 - Milyen notebookot vegyek?
 - SSD kibeszélő
 - Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
 - Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád

- 

PROHARDVER!
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik! 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

fpeter84
senior tag
válasz

frescho

üzenetére
						érdekelne egy nyák ha még előkerül, tényleg nem tűnik túl bonyolultnak...
nekem alival volt sokkal jobb tapasztalatom eddig, mindig mindenre rákerestem mindkét platformon, de 95%-ban az ali lett a befutó mert általában nagyobb a választék, alacsonyabbak az árak, és sokkal jobb a minősítés rendszere (ott van lehetőség rendes hosszú értékelésre képekkel), plussz a panaszkezelése is - ebay-en már nem egyszer lepattantam indoklás nélkül, alin kivétel nélkül mindig nekem adtak igazat rendesen megindokolva alátámasztva a panaszomat...amiben sokkal rosszabb az ali, az a kereső motorja... még azt is kiirtották belőle, amit előtte plusszban tudott - pl darabszám megadása, meg szállító cég szerinti szűrés - és most minden xart megtalál, nem lehet +/- keresőszavakkal játszani, és egy ár szerinti rendezés teljesen más találati listát hoz mint az alap keresés. és az hogy nem voltak képesek még mindig normálisan megoldani hogy eu-s forrásokra lehessen szűkíteni, csak bénán url átirogatásokkal lehet próbálkozni. de azt is lehozza találatnak, amit megnyitva utána azt írja hogy nono, onnan kifogyott, vagy nem is szállított hozzád soha... tényleg vannak bajai, ezzel együtt sztem sokkal jobbak ott az ajánlatok, ha sikerül megtalálni

Új hozzászólás Aktív témák
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407, 100% Akksi
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904, 100% Akksi
 - HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286, 100% Akksi
 - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

DarthSun