- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
-
PROHARDVER!
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
arn
félisten
válasz Sanchez638 #43199 üzenetére
epp azt neztem, hogy a fenebe lehet ilyen magas a tdpje a p3hoz kepest? majdnem ketszerese. hasonlo teljesitmeny, csikszelesseg, feszultseg, orajel, stb.
[ Szerkesztve ]
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
arn
félisten
slotos athlon procik magasabb orajellel mennyire fordulnak elo?
ha vki lat egy 3.4es gus classicot kek kondikkal, az az enyem volt - csokoltatom, kerem visszafacebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
gerlaip
addikt
válasz DarthSun #43182 üzenetére
Ez az AIW kiadás nagyon erősnek tűnik, de lehet, hogy csak a jó drivernek köszönhetően. Everest szerint órajelek megegyeznek a mezei 9000 pro órajeleivel, annyi a különbség, hogy bga tokozású ramok vannak.
Még egy Atit tools-os, Fraps tesztet megegyező Catalysttal rá fogok ereszteni a kártyákra, csak előbb várok még egy 8500/9100 pro példányt.[ Szerkesztve ]
lámavakond
-
Ádyka
őstag
Itt feszegettem volna a win 8 + régi proci témát, de akkor nem sokakat érdekelt..... [link]
Szal megoldható még coppermine cerkával is..... -
arn
félisten
válasz cbmfan #43183 üzenetére
Vagy csak a biosa az... hasznaltunk mi is korabban ilyen biost, mar nemtom minek apropojan. Referenciadesign, ahogy most is adnak ki ilyet, regen is.
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
arn
félisten
válasz DarthSun #43179 üzenetére
Koszi. Persze, birja - a masodik szerias bx lapokban epp ez volt a plane. Az agp slot szorzoja van tulhajtva inkabb, de a gts rendesen birja ezt is. Futtattam primeot, 3dmark loopot, memtesztet.
-
-
cbmfan
őstag
ez a kártya. semmi infót nem találtam róla, szvsz az lesz. (ventilátort cseréltem, nem Inno3D.)
Close the world, ʇxƎu ǝɥʇ uǝdo
-
SP4C3
veterán
-
cbmfan
őstag
válasz DarthSun #43179 üzenetére
BE6-II, SlotKet III átalakítóval 1 Gigás Cerka stabil volt 1.33 GHz-en.
és ezt übereljétek
Abit VP6, 2XPIII 866, 2X512 és 1X256 Reg ECC RAM, fesz emelés nélkül. POST van feljebb is, de ezen még stabil. ez volt februárban, azóta került bele 2X1 GHz, de azt még nem húztam. majd holnap
a VGA egy TI4200 Engineering Release kártya:
Van néhány finomság nálam is szekrény mélyén
-
-
Vladi
nagyúr
Én is bütyköltem ma kicsit. kínai kingmax e-bayes 1 giga ddr1 400 ram ment be az nf7-be. Megy vele jól. 400on kergeti. De dualban biztos nem lenne annyi, mert kétoldalas.
a pwm-el is kísérleteztem. Valamit problémázott a pwmconfig, de a fordulatot levette. viiszont tényleg nem 100 ezen a lapon még a venti szabályozás, nagyon fura értékeken kezdett halkulni. 255-20-ig kb ugyan annyi volt, utána kezdte levenni.
il sole non sorge più ad Est!
-
-
Tim82
félisten
válasz ebegab92 #43175 üzenetére
Elvileg támogatja a PAE-t a Banias/1st gen Dothan, gyakorlatilag meg nem. Igen, elvileg valóban a flag-en múlik, de ennyire sosem érdekelt a megkülönböztetés, mindig is a gyakorlatot tartottam lényegesnek. Nem támogatja, hiába van benne az elvi lehetőség, ennyi.
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
ebegab92
senior tag
Tudtommal PAE a Pentium Pro-val debütált, így az nem hiányzik egyik prociból sem, ami azóta kijött. Az SSE2 hiánya kritikus, anélkül szerintem tényleg képtelenség felbuherálni bármire is. Amit egyedül be tud nyelni, az valszeg NX hiánya.
ABIT kézikönyv,BIOS innen letölthető: http://sdrv.ms/X4IwiL
-
Tim82
félisten
válasz Sanchez638 #43156 üzenetére
Melyiken? A 400 MHz-es FSB-s Pentium M-ekből hiányzik a PAE/NX, de az 533 MHz-es FSB-sekben benne van.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
arn
félisten
nah, pc2000 v1.0 - a megcelzott datum 2000 szeptembere, a legutolso overdoze demoshow a fobb komponensek korhuek, az oprsz es a drvek is ezt kovetik. a vinyo, tap, inkabb a biztonsag kedvert ujabb (a tap zsir uj), illetve a haz, bill, eger is teljesen uj (de ps2es, atalakito nelkul), esztetikai szempontbol. igy van egy regiuj masinam gyari csomagolasban. az usb meg kakukktojas, de azt majd kiszedem belole.
CPU
Intel Pentium III 1000EB SL4BS 2000Alaplap
Asus P3B-F rev 1.04 1999RAM
PC133 SDRAM 256M SamsungVideokártya
Asus AGP-V7700 / 32M (TVR) NVIDIA GeForce2 GTS 2000Hangkártya
Creative Sound Blaster 16 (Panasonic and IDE) CT2290 1994
Gravis Ultrasound Plug & Play Version 1.0 1995
Creative Sound Blaster Live! PCI CT4620 1998HDD
Seagate Barracuda 7200.7 40GB ST340014A 2003Optikai meghajtó
Samsung / Compaq 48x CD-ROM SC-148 2000Táp
Chieftec GPS-350EB-101A 2005Ház
Chieftec Dragon DG-01W 2003Billentyűzet
Cherry G83-6104LPNEU-0 2007Egér
Logitech Optical Wheel Mouse S96 OEM 2004[ Szerkesztve ]
-
ebegab92
senior tag
Most hogy bemásoltad ezt a szöveget, eszembe jutott, hogy miért gondoltam azt, hogy mókolás nélkül menne a történet: Prescott, G1 stepping (DDR2, 945-ös chipset). Bár S478 a tokozása, meglepődve tapasztaltam, hogy ezek szerint mégis butították az ugyanolyan LGA-775-ös G1-es Prescotthoz képest
-
MMIX
addikt
válasz bacsis #43163 üzenetére
64bit esetén még valami még kellhet: CMPXCHG16b és a LAHF/SAHF
"A CMPXCHG16b és a LAHF/SAHF utasítások már komolyabb fejfájást jelentenek, ugyanis a régebbi 64 bites AMD és Intel processzorok ezeket nem támogatják.
Az AMD oldaláról azok a termékek nem felelnek meg a célnak, melyekhez első generációs DDR memória társítható, azaz ide tartoznak a Socket 754, 939 és 940 tokozású CPU-k, de kivételt képeznek a későbbi D, E és F steppingre épülő megoldások, melyek már megfelelnek a követelményeknek.
Az Intel esetében picit bonyolultabb a helyzet, mivel rengeteg Pentium 4 és D processzor nem kompatibilis. A Socket 478-as tokozású megoldások helyből ki vannak zárva, míg az LGA775-ös processzorok esetében Cedar Mill és Presler kódnevű megoldások támogatják a fenti funkciókat, illetve a Prescott modellek közül a G1 revíziós opciók. A Netbrust architektúránál újabb termékekkel nem lesz gond."
[ Szerkesztve ]
-
cbmfan
őstag
válasz Sanchez638 #43153 üzenetére
vagy nem ha már volt ráraktam egy döglött noname V1-ről feketéket, bordó meg bordás fiók mélyén volt ki tudja már, hogy miről.
-
Ádyka
őstag
válasz gerlaip #43151 üzenetére
A két driver között eltelt több mint 2 év. Simán lehet ekkora különbség. Régi markokhoz régi drivert érdemes használni.
A minap néztem Geforce 4 Ti-ken a drivereket. Amivel Bacsis is tesztelt, egy kései verzsön volt. 2001 alatt alig hozott vele, 2003 alatt relative nagy pontot tolt.
Korabeli driverrel 2000!!! ponttal többet kapott nálam a Ti4600 2001 alatt, míg 2003-ban 400-zal kevesebbet.
Ez van, el kell dönteni milyen benchet akarsz futtatni, és ahoz a legideálisabbat felrakni. -
bacsis
Közösségépítő
válasz MasterDeeJay #43164 üzenetére
Köszi a tippet, ki fogom próbálni
-
ebegab92
senior tag
válasz bacsis #43163 üzenetére
Socket-478-nál teljesen felejtős a barkácsolás nélküli Windows 8.x/10 telepítés. Az előbb linkelt cikk viszont jó, működik, én is csináltam már ilyet Sajnos Pentium III esetén már sehogy sem akart menni (HP Compaq EVO N600c).
Azt hittem, hogy majd a 945-ös chipsetnek köszönhetően nem kell mókolni, de kellett. Amúgy elég fürge Prescott alatt a rendszer
[ Szerkesztve ]
-
-
bacsis
Közösségépítő
-
-
bacsis
Közösségépítő
válasz MasterDeeJay #43160 üzenetére
na megpróbáltam Win7 alól frissíteni hátha kiírja mi a bahjaazt írja hogy nem telepíthető mert a processzor nem támogatja a végrehajtás védelmet... az az NX bit lenne talán?
bakke.. aszittem, a prescottok már tudjákszerk: ahogy nézem az LGA775-ösökben van a S478-asoknál nincs
szerk2: és ugyanez igaz a Celó D-kre is.. míg a Cel D350 ami S478-as nincs feltüntetve, csak az SSE-SSE3, addig a Cel 351 ami LGA775-ös ott írják hogy tudja az NX bitet.. bakke
[ Szerkesztve ]
-
-
bacsis
Közösségépítő
válasz MasterDeeJay #43158 üzenetére
hát ezaz.. elvileg mennie kéne.. de nem megy
Pl S939-es gépbe próbáljam meg? az van öszerakva.... -
-
bacsis
Közösségépítő
Srácok van valami trükkje hogy P4-re Win 8.1/10-et telepítsek?
A konfig: Gigabyte 8KNXP alaplap
3GHz P4 Prescott CPU azaz van SSE3 utasításkészlet
1,5GB RAM
Geforce 6600 VGA
160IDE HDD
A win8.1-et próbáltam pendrive-ról megjelenik a Windows logó majd lefagy...
Próbáltam CD-ről ott egy idő után ki dob egy hibaüzenetet hogy "hold down the power button" hát mondom állat...
Akkor megpróbáltam egy mási kverziós Win8.1-et, de azzal is ugyanez, hozzáteszem hivatalos verziók amúgy...
Jó akkor nézzüök meg a win10-et, ezt csak CD-ről indítottam volna ez odáig jut hogy windows logó majd mindenféle üzenet nélkül újraindul...
ezen a konfigon menni kéne nem? -
gerlaip
addikt
Ma megjött az új zsugám:
AIW 9000 pro 64MB - természetesen betegeskedő ventivel, de működik.
Összehasonlítottam a Sapphire 9000 pro 64MB kártyámmal.Elvileg vga órajel (275/275MHz), a tesztkonfig, az oprendszer, szóval minden ugyanaz volt, kivéve a drivert, mivel a bevált 6.2 Catalystom nem volt hajlandó meghajtani az AIW kártyát, ezért a drivers.hu-ról a 3.9-es hozzávalót szedtem le.
Tesztkörnyezet
Abit NF7-S v2.0, Barton 3200+, 2x256MB 400MHz, Windows 98 SE
3DMark2001SE
Sapphire 9000 pro: 7400 pont
AIW 9000 pro: 8400 pontEkkora különbség lenne két Catalyst között? Ez az eredmény egyébként valahol félúton lenne normál esetben a 9000 pro és a 9100 pro között.
Következő lépésben megpróbálom a régi kártyával is a 3.9-est, csak nincs kedvem annyit szét és összeszerelni, illetve telepítgetni.
Szerk.: érdemes nézni a részeredményeket a 3DMarkban, pl. az Environment Bump Mappingben 1,5x-es (bocs az előbb elírtam) eredményt hoz az AIW, míg a High Polygon Count 1light tesztben teljesen megegyezőt.
[ Szerkesztve ]
lámavakond
-
cbmfan
őstag
válasz Sanchez638 #43149 üzenetére
az lehet, de az nem lett ilyen:
HL1 alatt szinte izzott, kapott pár bordát.
-
cbmfan
őstag
friss cucc:
Acorp Rush
-
arn
félisten
de ruhellem az ilyen neppereket
(#43143) DarthSun: dehogynem, nem volt azzal semmi gond. 486vlbtol kb kt133ig hasznaltam mindenfele lapban a classicot (3.4-3.7), mas hangkartyak mellett. a problema itt a pnp reszevel van, nem veletlenul hivtak anno plug and praynek. amikor kikopott az isaslot, es megjelent a winxp, kb onnantol valt hasznalhatova.
total feleslegesen foglal be 4 dmat meg irqt. a setup resze kb teljesen hasznalhatatlan - jonak es szabadnak mutatja az osszes eroforrast, aztan az init meg nem talal kartyat. majd kivesezem rendesen, tegnap az volt a cel, hogy megszolaljon egyaltalan, es tegnapig en max foton lattam gus pnpt.
gusnal nalam a legkompatibilisebb beallitas a 240,5,5,5,5 volt - ezzel minden ment, sb mellett is (annal meg a220 i7 d1 h6 volt emlekeim szerint). itt csak harom szabad isa dmam van, de ossze lehet hozni - harom hangkartyat tervezek a gepbe
-
-
frescho
addikt
El lehet. Ha 10+ negyzetmetert kitoltesz gepekkel padlotol falig, akkor keresheted egy darabig
A SIS-es PCI-os 486 lapok viszont jok voltak. 5x86 160MHz-en jo kis budget megoldas volt, a quake volt ami lefektette oket, de azt leszamitva sokaig jok voltak.
Jumperelgettem kicsiket es nem tudom eldonteni, hogy a gep szivat vagy csak hulyesegeket ir-e ki. Gyanus, hogy az egyik 16 MHz az valojaban 50, az XX meg 60, azert nem indul ott a gepezet.
12 34 56
16 - O O O
16 - O O C
XX - O C O
33 - O C C
40 - C O O
25 - C O C
20 - C C O
16 - C C Chttps://frescho.hu
-
Mindíg mondtam hogy nem egyszerű operett a GUS. Nekem régen kimaradt, már csak retrozásként vettem górcső alá. Alaplap keresése ( ezt sem szokták elhinni hogy válogatós ). Olyan lap kell ami nem dobja vissza a konfigurátor tesztjeit, nagyrésze akkor is visszadobja ha a kért értékek biztosan szabadok. Utána még néhány szoftveres szívás. Szakaszosan foglalkoztam vele, mikor felforrt az agyvizem félretettem egy időre. Ráadásul nekem dualban kell az Awe- val. Ha sikerül ki kell venni a lapból, bele az Awe, azt belőni ( ez könnyü ) a GUS által nem használt értékekre, aztán a kettő együtt. Az is sikerült néhány agyi-reset után
Most 2 gépben is szépen mennek együtt. A GUS is szól rendesen - már amiben van támogatása. Az egyik gépről van blog, ott részletesen le is írtam az erőforrásokat, melyekre belőve a két kártya ütközés nélkül megy. Ha ütköznek egymással vagy más eszközzel, akkor minden reset után változékony katyvasz lehet a vége, ennek eredménye - szól/nemszól, midi van/nincs, wav van/nincs, esetleg fagyás, stb.Ranagol_5 : azért ritkaság mert sok a dugipéldány
[ Szerkesztve ]
A 3 test probléma nem megoldható.
-
arn
félisten
válasz frescho #43138 üzenetére
el lehet felejteni, mibe raktal bele egy gust?
ezzel a gus pnpvel baromi sokat szivtam... eeprom bazirgalas nelkul meg se mukkant. de nem kellene neki elmenteni azt, amit mar egyszer beleirok? ha rezetelek, sehol nincsenek, amit elotte beallitottam.
doom2nel pl nincs midi... descent szol. viszont az "ujabb" dosos demok, a midas reven ismerik az interwaveet.
-
frescho
addikt
Ezek a kulonleges dolgok. Ami igazan atom stabil az jellemzoen a brand. Allitani nem lehet rajta semmit, nincs tuning, de amit tud 20 ev utan is stabilan tudja.
Hohhooo elokerult a GUS-om. Nem emlekeztem mibe raktam bele, de most megvan, ott van az utolso oldalon
https://frescho.hu
-
Tim82
félisten
válasz DarthSun #43123 üzenetére
Jól emlékszel, akörüli lehet, én le voltam maradva a fejlődéssel, 2002 körül vettem a konfigot. Addig 486-os volt.
-
-
cbmfan
őstag
válasz DarthSun #43134 üzenetére
ha már VLB. kb. tíz éve volt (talán Soyo) Socket7-es PCI/VLB lapom, ami eltűnt költözéskor (teherautón maradt egy doboz, hívom embert, á, dehogy, nála nincs...). mintha lett volna AGP is rajta, vagy nem volt ilyen lap? tuti, hogy 233MMX volt benne.
[ Szerkesztve ]
-
-
arn
félisten
válasz frescho #43129 üzenetére
En pont nem szeretem az oszvermegoldasokat az mindig vminek a rovasara megy. 486bol sem erdekel a pci, az mar a penya buszrendszere volt nalam, a 486 vlbvel az igazi. Amikor a pci elterjedt, a 486 mar vmi budgetmegoldas volt.
-
-
frescho
addikt
Volt anno ilyen gepem, de ez a darab azert erdekes, mert ZIF foglalatos es 3.3V-os procikat is tamogat. Az volt a jellemzo, hogy ami 386-486 dual tamogatast tudott az csak 5V-os processzorokat tamogatott. Ami megint gyakori az a PCI-os mindenevo SIS 486-os lap. Valahogy ezek az atmeneti cuccok mindig megfognak.
-
arn
félisten
válasz frescho #43127 üzenetére
Akkor is arultak mindenfele hibrid cuccot... Nekem az elso lapom egy opti 485slc lap volt, integralt 386tal, de volt rajta 486 foglalat es 387nek is hely. Kesobb kerult bele 486 dlc, meg egy ulsi 387 vlbs volt.
A masodik, igazi, 486os mar egy intel dx4 volt, asus sis495os lappal - volt hozza vlbs iokartya meg egy wd90c33 videokartya. Jo motyok voltak
-
frescho
addikt
En is VLB-s kartyakat keresek mostanaban, inkabb kisebb, mint nagyobb sikerrel. Van egy igen vicces lapom. 386 van benne, de van 486-hoz foglalat. Hivatalosan max DX2-66-ot tamogat, de ismeri a 3.3V-ot is. Szoval szerintem bele lehet rakni DX4-100-at, de kis szerencsevel egy 5x86 is elindulhat benne
Ezzel a hozzaszolassal rangot leptem, kb 9 ev utan.
[ Szerkesztve ]
-
cbmfan
őstag
friss szerzemény:
P3B-F + SL3XM 700@933 MHz és 2X256M RAM. jobb hűtés és 1.8V fesz kellett rá így teljesen stabil. ez az eredménye:
VGA egy GF3 TI volt.
anno örültem volna ennek a procinak. akkor "csak" egy PIII 600 volt ugyanilyen lapban.
[ Szerkesztve ]
-
-
Tim82
félisten
válasz DarthSun #43107 üzenetére
Talán még nekem is van ilyen elfekvőben. Pentium II-alapú Celeron 366 MHz-es konfig volt benne, az volt az első saját pénzből vett asztali gépem.
-
YumeD
tag
válasz frescho #43119 üzenetére
Érzem én, de anno elég volt belőle Első gépen 286/16 MHz/1MB RAM / 2x 40MB Seagate vinyó, Hercules borostyán monitor volt 92 körül (pontosabban édesapámé, vmi SzÜV-ös könyvelés ment rajta, amikor nem én nyüstöltem ) Csak aztán tértem át Amigára (1200/ Apollo 030, 32megz ram) és jó ideig ott is maradtam... persze közben ismerősöknél pc lan partyk, etc., úgyhogy nem ismeretlen dolog a másik oldal sem
-
YumeD
tag
válasz frescho #43117 üzenetére
Okés, csak az én "hülye felfogásom" hogy P3-al átfogható az a retró x86 korszak ami engem x86-ból érdekel... Többire ott vannak a commy, etc. cuccaim Tesztelgetni, hegeszteni ezekkel meg már nincs kedvem, de mivel ilyen "as-is" adják teszteletlenül, abba a pár száz huf-ba amibe kerül én sem halok bele, meg mivel tesztelni sincs se kedvem, se felszerelésem (pl. at táp, etc. ...) ezért beszerzésin továbbadhatom ha valakit érdekel...
-
YumeD
tag
Amúgy látom itt sokakat érdekel a 386/486 éra is, ami engem hótt hidegen hagy, de ilyen párszázas ajánlatban szoktam látni piacon, etc. akkor ha van igény akkor begyűjtök párat majd... nem ebből akarok meggazdagodni, de inkább mint ott rohadjon el, pár embernek meg még talán jó lesz valamire
-
-
frescho
addikt
Valaki probalkozott 486DLC tuninggal? Vagy inkabb haggyam szegenyt bekeben tolteni az oregkort?
-
Nem is gondoltam hogy jó vélemények lesznek róla
-
-
-
-
Alpi.
addikt
válasz DarthSun #43103 üzenetére
Oks ! Azert az ajanlat all, ha megis meglesned. [Ezaz]
Meno, ha van lap minden procihoz kulon. Fel konfigokat osszedobsz es "hot swap" csereled !
Nem tud valaki elado 2 magos Opteront, esetleg 2x1024 L2-os Athlon X2 -t eladot ? Vagy akar kolcson vagy barmi ?! Nagyon nagy segitseg lenne ! Nagy nehezen leesett, mitol van egyeseknek annyival jobb eredmenye Cinebench-be, mint nekem....
(Tuning bajnoksag hwboton.)https://www.youtube.com/channel/UCbJjHfBdTsUw3UJAFr-5Gsg
-
Épp emiatt kedveltem meg az AM2+- t, megy benne 3 féle generációjú CPU. Ennél többfajta csak az SS7- ben ment . Felajánlást köszi de nem érdemes postázgatni, beterveztem egy erős, sima AM2 proci vételét is. Cserélgetnem sem kell a teszthez, mivel 2 tökegyforma lapom van szabadon
-
Alpi.
addikt
válasz DarthSun #43101 üzenetére
En egy rendes regivagasu Am2-es x2-t neznek. Am2+ -os proci nekem mind oriasi csalodas volt. Lehet, en fogtam ki folyamatosan fos es kozepszar procikat zsinorba, de nem sok oromom volt 2+-osokba. Ezzel ellentetbe Am2-eseket mind szerettem. Nagyon jofej procik. Ddr2-t iszonyat jol hasznaljak, elveztem nagyon. Ha ugy van, tudok kolcson adni egy 5400+-ost tesztelgetni. Egesz jol megy. Viszont valami hideggel keszulj ha 3.6 a cel ! Mezei leghutessel szinte eselytelennek latom terhelve a 3.5 - 3.6 -ot. Tipikusan az fajta, aminek nem fesz kell, hanem meg alacsonyabb hofok. Kozel alapfeszen megy egesz a vegeig. Mikor elkezdi kerni vcore-t, akkor mar kozel a veg.
https://www.youtube.com/channel/UCbJjHfBdTsUw3UJAFr-5Gsg
-
Volt kölcsönben bacsistól egy 3GHz- es, én csak alapórajelen hajtottam, de azt mondta hogy az megy 3.6GHz- en. Azóta beszereztem kettő ilyen lapot, az egyikben egy ilyen ajándék proci van. A steppingjét nem is néztem mert csak próbaindításhoz használtam eddig ehhez a laphoz, mielőtt beletettem a Phenom-II- őt. Ha C3- as esetleg, akkor lehet hogy megy 3.6- on.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900KF 24mag 32szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ, 3év Gar! AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 7 9800X3D processzorok 3 év garancia 27% áfa KÉSZLETRŐL!
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- Intel i5-9600KF 6-Core 3.70GHz LGA1151 (9M Cache, up to 4.60 GHz) Processzor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest