-
PROHARDVER!
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fpeter84
senior tag
válasz
envagyok #116747 üzenetére
nem, de a picit lentebb linkelt yandex nv arhívumban többminden ilyesmit is találtam - pl elvileg a creative maga is fejlesztett ilyet, aminek van tört verziója is ami egyéb kártyákon is működhet, úgyhogy én is azt tervezem hogy végigpróbálom amit találok...
#116742arn
én azt a fél évet 2010 előtt láttam indulni, és úgy 2018-ig még igencsak padlón voltak a számok, utána picit mentek fel de nem vészesen, és az igazi horror áremelkedést én a covid bezártságra datálom - valszeg hirtelen sokaknak jutott eszébe hogy körbenézzenek a retró vonalon... de ezeknek a nagyja nyilván nem gyűjtő csak retrós, akik idővel kikopnak, az újabb generáció már későbbi/más dolgokért fog lelkesedni, így sztem sok "nagyreményű befektető" fog igencsak pofára esni, ha ezek az amatőr tömegek elfogynak a piacról...
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Synology NAS
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Politika
- Ukrajnai háború
- Autós topik
- A hónap végén jön a S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy Enhanced Edition
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest