Hirdetés
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Ma fejezi be karrierjét a Windows 7
- Apple asztali gépek
- Fujifilm X
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Steam Deck
-
PROHARDVER!
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Omli85
őstag
válasz Askformore #59698 üzenetére
Igaz egy kicsivel drágább a 612-es viszont hosszútávon lehet jobb választás lenne mint a 212.
ASUS TUF GAMING X570-PLUS, AMD Ryzen 7 5700X , RX Vega 56@64, CRUCIAL 16GB Ballistix Sport LT DDR4 3200MHz CL16, Seasonic PRIME 1200W
-
M0ng00se
őstag
válasz Askformore #59698 üzenetére
CPU Cooler: 180mm én ezt találtam. A hűtő pedig 159mm, úgyhogy belemegy
V6
-
Askformore
senior tag
válasz ViZion #59696 üzenetére
Biosban emeltem a szorzót, ezzel csak a ventiket állítom, arra pedig jónak tűnik.
Illetve valaki erősítse meg légyszi, hogy egy Cooler Master Hyper 212 EVO hűtő befér egy NZXT H440 házba! Végigböngésztem az ajánlásokat FX alá (fölé), ár-értékben ez tűnik a legjobbnak.. Vagy ha van azokon kívül más ajánlás, szívesen veszem. Nem lenne baj, ha egy 10es alatt maradna az ár.
[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
válasz Askformore #59695 üzenetére
jáááj... ezt a progit szedd le, inkább open hw monitorral nézd. Ha innen ment a tuning, akkor nagy a baj. Összefoglalóban van leírás.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Askformore
senior tag
válasz Askformore #59677 üzenetére
-
ViZion
félisten
válasz M0ng00se #59681 üzenetére
Jah, boot opciókat nézd meg. Ha a karin UEFI boot van, azt kapcsold ki. Lehet ilyen dual bios kari, nem?
M0ng00se: ASRock-ot szeretni... ezt így egybe? OK, de mi szóltunk...
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
V!ck
senior tag
válasz M0ng00se #59687 üzenetére
Ugyanezt csinalta a gigabyte gtx 275-om vga bios frissites utan, udvozlo kepernyoig semmi...(DVI csatin hasznaltam) Viszont csak akkor, ha a tv is ra volt kotve. A tv-n viszont minden rendben volt, azon biosoltam. Hiaba csereltem fel a 2 dvi csatit, akkoris csak a tv-n volt kep. Tv lehuzasa utan minden rendben volt a monitoron is. En sem ertettem... Ja, lapom: M5A97 EVO R2
[ Szerkesztve ]
Egyszer azt hittem, hogy tévedtem, de tévedtem.
-
M0ng00se
őstag
válasz bivalyolo #59682 üzenetére
bivalyolo: D-sub os monitorok vannak csak a közelben úgyhogy ezt nem tudom kipróbálni .
bozont: Semmi ilyesmi nincs benyomva, ha AMD kártyát rakunk a gépbe akkor egyből van bios. Vagyis van a gépben most egy bootkártya(tm) ami egy hd2400-as. Abba át kell nyomni a monitort és lehet biosolni. Teszkós, de legalább meg van oldva Hallottam én olyat hogy nem kéretik amd-t plusz nvidiát keverni, dehát így alakult. Én nem fogom
V6
-
Omli85
őstag
válasz M0ng00se #59681 üzenetére
Vagy te vagy lassú vagy a gép gyors .
Amúgy nálam se sűrűn látni bekapcs után mást csak a win töltés. Indításnál egyből spamelem a Del-t aztán belép a biosbaMK VII: hát már jöhetne valami lehűlés, de amíg az időjárás nem enged marad az otthoni kellemes tetőtéri 35+ fok és a hideg sör kombó
[ Szerkesztve ]
ASUS TUF GAMING X570-PLUS, AMD Ryzen 7 5700X , RX Vega 56@64, CRUCIAL 16GB Ballistix Sport LT DDR4 3200MHz CL16, Seasonic PRIME 1200W
-
MK VII
veterán
válasz Askformore #59677 üzenetére
Na.. Legalább a lapod értékelhető darab.. Azzal semmi gond..
A hűtődet viszont tényleg sürgősen cseréld le! Semmire nem jó az FX6300 fölé.
Összefoglalóban van hűtő ajánlás. Olvasgasd át.. Aztán, ha van új hűtőd gyere vissza és segítenek a kollégák beállítgatni a dolgokat. Bár, ha az összefoglaló felé jársz akár el is olvashatod az ehhez kapcsolódó részt. -
Askformore
senior tag
válasz MK VII #59675 üzenetére
Asus M5A97 R2.0 a lapom.. sejtettem, hogy a hűtő cserés, de a nagy meleg előtt nem volt gondja.. Win 7 alatt 1db plusz ventivel nem ment fel 75 fokra... Most win 10 van fent, ha számít valamit.
Annyi még, hogy fenn van az AI Suite II-ből a Fan Xpert, ezzel állítottam be a ventiket.. nos ez tegnap kiírta,hogy Warning 5V, és mellette egy érték, hogy ötegész valamennyi.. ez mi lehet? Nem nagyon értek hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
Omli85
őstag
válasz Askformore #59674 üzenetére
Az FX-6300 alapjáraton 95w ennek a hűtőnek a max tudása 90w szóval ne lepődj meg, hogy nem bírja az OC-t a normál órajelet is nyögvenyelősen bírná.
-
MK VII
veterán
válasz Askformore #59674 üzenetére
Üdv.
Az alaplapodat nem írtad, de elképzelhető, hogy az is olyan sufni végébe bevágós darab mint a hűtőd.. Egy 8+2 fázisú lap illene alá.
Hűtő mindenképp cserés a lapodat meg írd meg..[ Szerkesztve ]
-
Askformore
senior tag
Sziasztok,
van egy NZXT H440 házam, az elején 3 venti az alaplapra kötve, a hátulján egy db, ami kifújja a levegőt és 12 v-on állandóan forog. A procim FX6300 4Ghz-en, simán 20x-os szorzóra emeltem, és annyi. A hűtő egy Arctic alpine 64 pro rev 2. A gond az, hogy 73-75 fokig melegszik terhelés alatt.. a másik topicban azt mondták, hogy biztos túlfeszeltem.. most nem tudok képeket küldeni, de így látatlanban mit kellene állítsak? Oké, hogy 35 fok volt a szobában amikor mértem, de ennyi ventivel ne legyen már 75 fokos a proci... tegnapelőtt pasztáztam.
-
Habugi
addikt
válasz TESCO-Zsömle #59672 üzenetére
Figyelembe véve a holofényképes előadásaim népszerűségét, nos szerintem egy ezüsthátú sem dobta volna meg túlzottan a közhangulatot..
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
Habugi
addikt
válasz TESCO-Zsömle #59670 üzenetére
Story of my life..: [link]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
ViZion
félisten
válasz M0ng00se #59666 üzenetére
Grat a laphoz... Említettük, h Asus-t vegyél...
VGA táp rádugva, minden a helyén volt? BIOSban PCIe freki, vagy ilyesmi nincs elállítgatva? VGA máshol gondolom műxik.
-
M0ng00se
őstag
Üdv megint!
Pár hozzászólással ezelőtt említettem hogy megjött az ASRock Fatal1ty 990 FX Killer lap. Összeraktuk, minden klappolt de! Haver kapott egy 760-as kártyát azt használtuk. Nincs kép. Próbáltam átalakítót, mindent, monitor kábelt mozgatni semmi.Másik pci-e be belerakni semmi változás. Majd megpróbáltuk elindítani egy régi HD2400-as kártyával és ment. Én teljesen lerágtam magam megint. AMD kártyával kell indulnia? Ez nekem magas Azóta működik, Bár 760-nal nem tudunk belépni biosba Kis anomáliaV6
-
Beretvás
veterán
válasz rambustibi #59664 üzenetére
szép szép de a Ló sem csunya...
-
rambustibi
őstag
Főleg eldiablo fórumtársnak és minden AMD tulajnak:
[link]
Csodaszép gép
Jó látni ilyen igényes videókat is.[ Szerkesztve ]
Klaus: Audi C5 RS6 2.7V6 biturbo (Audimaxpower Team) "Der will nur spielen"
-
.zSoLTi.
senior tag
-
Habugi
addikt
válasz .zSoLTi. #59661 üzenetére
Tavaly több configot is összeraktam azzal a lappal, ár/teljesítmény bajnokok egyike, probléma sincs velük.
Rev függő igazából XA/FXA esetében is, némelyikben LLC nincs, van amelyikből az APM hiányzik.
1.0-1.3ig szerintem mind járt már a kezem alatt a lapodból, akadt olyan is amiben volt mindkettő, mérget nem vennék rá de talán az 1.2es volt. APM hiánytól speciel be voltam tojva de végül stabil 4.4-el ott lett hagyva a gép, a hűtő sem bírt volna sokkal többet.
Rev 3-asokhoz nem volt még cseresznyém.Aki ilyet tervez érdemes a boltban rev ügyben utánakérdezni.
Erre szoktam egyébként írni, amikor ASUS vs Giga között tipródik valaki, hogy a Gigánál van egy ilyen becsípődés hogy ez-az hiányzik a különböző rev-ekhez beszerezhető BIOS-okból.
Fogalmam nincs miért jó ez/miért csinálják.., mondjuk amíg konkrét falat nem emel, problémát nem okoz addig nem érdekel.[ Szerkesztve ]
-
bivalyolo
őstag
válasz Askformore #59628 üzenetére
57-58 körül alakul, egy raijintek aidos hűti + van 3 venti a házban.
"Let's agree to disagree!"
-
Habugi
addikt
válasz .zSoLTi. #59658 üzenetére
"Az hogy lehet?"
Shimán, az én lapomhoz sincs olyan BIOS amiben lenne/állítható lenne az LLC.
Még a Giga supporttól kirimánkodott béta BIOS-okban sem..Egyáltalán nem okoz problémát, tavaly is csak azért tepertem egy ilyen BIOS után náluk, mert bíztam az 5Ghz fölötti stabilabb tuningban.
-
Habugi
addikt
válasz TESCO-Zsömle #59655 üzenetére
Ugyan erre jutottam pár ottani oldal után de úgy volt tiszta hogy linkeltem, lásd azért te is mielőtt döntést hozol.
Az ASUSos fórumon szó esik róla több ízben is, hogy eseknél eltűnt pár opció a BIOS-ból, hogy ez az érintett 3029es-e vagy egyéb az nem tiszta egyelőre.
Puding próbája az evés, neten lerendeled és max elállsz a vásárlástól ha nem akarja az igazságot de az OC.netes beszámolók alapján nem hiszem hogy erre szükség lesz.Phenom.., nem akarom leszólni azt a procit mert nagyon szerettem, nekem egy PhII X4 955BE-m volt, 2013végén cseréltem le a 8320as Visherára és hát.., szóval még 4.5-ön is, alacsony fesszel az akkor még belépő szintű hűtő okán is egy rakéta volt a 955BE-hez képest.
Szóval nem 20-30%-okról beszélgetünk..Szurkolok!
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Habugi #59650 üzenetére
Egyelőre átfutottam a dolgot és úgy tűnik így előzetesen, hogy azzal a BIOS-szal a gyári órajelek nem jelenthetnek gondot. Ez már önmagában is +20-30%-ot jelenthet a Phenom-hoz képest, szóval nálam zöld utat kap a dolog.
Sikerült ismeretlen hűtéssel első körben 4.8-ig felrántani stabilan, ez nekem már szintén tökéletes, bár a cél 5 lenne. Full vizes a gép, szóval akár még esélyem is lehet rá.
Most kezdődhet a szükséges manna kitermelése és a megfelelő bolt kiválasztása.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
SetCHOO.
aktív tag
válasz Dark KillerX #59646 üzenetére
Na ezt jó olvasni!
És ez csak egy szoftveres frissítés volt a vason. Nem változott semmi, se a hardver, se a játék. Csak az alap op rendszert frissítetted le. Most akkor ennyire optimalizálatlan volt a win 7, hogy a modulos felépítésű FX-et ennyire vissza fogta? Vagy esetleg a szoftver oldal elmozdult afelé amit az AMD a termékeiben már rég hardveresen felkészített?
Bele olvasok egy pár inteles topikba, hátha ott is ilyen jó dolgokat tapasztalnak a win10-el kapcsolatban.
-
-
M0ng00se
őstag
válasz TESCO-Zsömle #59648 üzenetére
Üdv!
Megjött ma havernak a Asrock Fatal1ty 990 FX Killer, és a belevaló FX8350 proci. Délután ki lesz próbálva majd leírom a tapasztalataim elméletileg az én lapom is jön a héten, a 7970-nel egyetembenV6
-
Habugi
addikt
válasz TESCO-Zsömle #59648 üzenetére
Kicsit utána olvastam most, feltételezem ugyan azokat az ASUS fórum threadeket találtuk meg, nézted az innen nyitó OC.net linkeket?
Elvileg 3029es BIOS-al mehet bele Vishera (8320/8350), legalábbis ezt többen visszaigazolták, van akinél az OC is vállalható. Itt érdemes tekeregned az oldalak között [link], az ASUS fórumon csak érkezik egy supportos és közli h nem támogatja, kthxby..
A legjobb az lenne amit írsz is, miszerint belepróbálsz egyet.
[ Szerkesztve ]
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Logan83 #59647 üzenetére
Keresgéltem megerősítő információt, de nem nagyon találtam. Azt írták, hogy a lap a 8350-nél úgy érzékeli, hogy túl sok áramot vesz fel, ezért visszaveszi a szorzót. Emiatt terhelés alatt folyamatosan leugrál a szorzó, nem lehet 18 fölé vinni. A te esetedben lehet, hogy azért stabil, mert a 6300-as nem akar annyit bekajálni, mint a 8350-es.
Ezért lenne jó kipróbálni egyet. Valahogy megoldom, csak még nem tudom, hogy hogyan.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Logan83
csendes tag
válasz TESCO-Zsömle #59642 üzenetére
Szia TESCO-Zsömle.
Itt sokan azt írják, hogy nem való hozzá meg nem erre tervezték de, tapasztalatom az, hogy gond nélkül kezeli a Visherát is, (igaz csak 6300ast próbáltam) és a húzással sincs komoly gond. Jelenleg 8150et használok 4Ghz-en Mondjuk nem ugyan az a két lap csak az alapok.
Pár kép megerősítésnek:
8150 4.5:
A BIOS beállításokkal el lehet szöszmötölni de általánosságba véve érvényesek az összefoglalóban leírt UEFI-s beállítások.Remélem segíthettem.
[ Szerkesztve ]
Szerintem.......
-
Dark KillerX
addikt
válasz Šolaire #59588 üzenetére
Na felraktam a Win10-et,és azt mondom brutálisan jó,csak hát fűt rendesen,de viszont azoknál a játékoknál ahol kell a CPU erő,gondolok itt a Dying Light-ra,na ott jelentősen javult a helyzet,ugyanúgy a GTA5-él is,és még több más játéknál is.
Szóval eddig tetszik összességében.
-
Omli85
őstag
Itten van egy teszt : [link]
Kérdés, hogy mennyire menne az OC abban a lapban mert ahogy nézem 3027-es biostól felfelé támogatja csak a 8150-et így meg kicist rizikós[ Szerkesztve ]
-
mackosajt
addikt
8120 - 8320 Clock2Clock 10-20% közötti a különbség, ebből gondolom a 8150 - 8350 is hasonló lehet.
Viszont a tuningolhatóságbeli különbség meg sokkal több. Igaz, ez esetedben nem biztos, hogy sokat számít.
Nem játszik a lap csere egyáltalán?
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz TESCO-Zsömle #59641 üzenetére
Áttúrtam a netet és úgy néz ki, hogy aki csak megpróbálta, szívott. Az APM folyton azt hiszi, hogy a CPU túl sok áramot vesz fel, ezért visszaveszi a szorzót, ami azt jelenti, hogy terhelés alatt folyton ugrál. Az egyetlen megoldás az FSB emelése és a szorzó 18 alatt tartása.
Ez két kérdést vet fel:
1 - Mennyivel rosszabb a 8150 a 8350-esnél a gyakorlatban?
2 - Vajon megéri-e váltani a 4GHz-es Phenom2-ről 8150-re vagy 8350-re, ha a 8350-est esetleg gyári órajel alatt kell járatni? Kéne kölcsön egy ilyen ketyere...Sub-Dungeoneer lvl -57
-
TESCO-Zsömle
félisten
Akkor a következő fogós kérdés: Mekkora az esélye, hogy ha a lapom támogatja (fogjuk rá) a Bulldozer-eket, akkor a Piledriver-ek is mennek benne a támogatás hiányának ellenére?
Asus Crosshair IV Formula a lap és nem áll módomban lecserélni.
(#59639) Omli85: Csak az 5. magot tudom kinyitni, a 6. instabil. El sem indul a gép. Próbáltam 5 maggal, de gyakorlati előnyt nem vettem észre.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
mackosajt
addikt
válasz TESCO-Zsömle #59637 üzenetére
A legjobb, hogy ha jól néztem, mindkét procihoz ugyanaz a termékinfo link van berakva.
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
Omli85
őstag
válasz TESCO-Zsömle #59637 üzenetére
Nem unlockolható a 960-ad ? az még is csak 6 mag lenne nem 4
A teljes FX széria szorzózár mentes.[ Szerkesztve ]
-
hutoczky82
csendes tag
-
TESCO-Zsömle
félisten
Hali.
Jól emlékszem, hogy minden FX processzor Black Edition? Vagyis teljesen szorzózármentes?
Akkor hogy van az, hogy iPon-on 9370-esből van külön BE 75-ért és nem BE 65-ért? Egyikhez sincs semmi hűtő, szóval nem a víz miatt... Naiv kérdés, sejtem a választ, de azért feltettem...
Most jutott oda a 960 BE, hogy 4GHz-en se elég. Intel-t meg nem tudok beletenni a lapba...
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
SECTORnooB
addikt
Szia nekem ketyeg egy ilyen 4Ghz-n GTA 5 ben nem megy 64 fok főlé szecska DEEPCOOL Gammax 200 as hűtővel
-
Habugi
addikt
-
Csezi
tag
Igen...nekem...most cseréltem lapot msi 970 gamingra...de feljebb még nem sikerült tornáznom....lehet hűtés is cserés lesz.....nem gyárival használom,valami 4 csatornás valamivel,de valami komolyabb után kell néznem...
[ Szerkesztve ]
-
Tomko78
őstag
válasz Askformore #59632 üzenetére
minimum 38 fok gamet meg most hanyagoljuk majd ha a szoba nem 31 fok lesz , akkor vissza térünk a gamehez
„Áldott az Úr, az én kőváram, aki hadakozásra tanítja kezemet, s viadalra az én ujjaimat.”
-
HANDO88
senior tag
8320 megy nálam 4 ghz-en ,egy Prolimatech Megahalems vigyorog rajta és az előbb játék alatt elérte a 47 fokot. Amúgy terheletlenül is 34 fokos most,elég meleg van.
[ Szerkesztve ]
Vagyok aki voltam,leszek aki vagyok.
-
Tomko78
őstag
30 foktól csak melegebb
„Áldott az Úr, az én kőváram, aki hadakozásra tanítja kezemet, s viadalra az én ujjaimat.”
-
Askformore
senior tag
Van valakinek 6300-ja 4Ghz-en? Ebben a sivatagi forróságban milyen hőfokot produkál játék közben és milyen hűtővel?
-
Habugi
addikt
válasz motown5l #59624 üzenetére
Ez kb az örök kérdés..
Hazudnék ha azt mondanám néha nem akad meg a szemem egy-egy aprós hírdetésen/jóárasított 2133-as RAM-okon.
Viszont ha azt nézem mennyibe kerül/meddig tudnám húzni és ez mennyit számítana..Kis idő ráfordításával az 1600asokat sztem könnyen fel tudod pattintani legalább 1866-ig.
Kérdés az is mennyi ideig tervezel a configoddal, ugye már van DDR4 is, továbbá hogy meddig tervezed húzni a procid..
Az a pénz ami az új RAM-okba menne adott esetben jobban megérheti egy nagyobb CPU hűtő és/vagy egy szellősebb ház formájában. Nyilván nem kell neked bemutatnom hőtermelés ügyileg mit produkál együtt az FX és a Tahiti.
A 7970-hez amúgy nem árt egy 4.5-4.7Ghz az FX részéről.Nem tudom ilyen téren hogy állsz mert az adatlapodon nincsenek feltüntetve.
Játéka/alkalmazás válogatja mennyit veszel észre a magasabb órajelű RAM-okból, adott, lehetőleg minél szűkebb időzítés mellett.
Viszont egy mérsékeltebb CPU-NB tuning is hozhat a konyhára RAM szinten is, lásd eldiablo tesztjei.Szóval mindent összevetve kattanás/tuning/bench őrület mértékéhez kötném érdemes-e beruháznod a 2400as RAM-okba. Különböző statik tesztekben nyernél vele.
A D3 egy 4+1es lap volt, az újjal sokkal tovább elmehetsz majd minden probléma nélkül, ergó a hőtermelés is nő, a 7970 is jobban fog pörögni, szóval ha van miértje akkor inkább szellőzésre/hűtésre költenék a helyedben, CPU hűtő és/vagy ház formájában.
-
motown5l
senior tag
válasz Habugi #59623 üzenetére
Errol a CIT 850W taprol lattam egy hozzaszolast a Youtuben,es azt irta az egyik koment,hogy lesutotte a fx8350 procijat..Erre az uzenetre bepanikoltam..Es hozza teszem azt is,hogy nagyon melegedett az alaplapom.Ugyhogy ugy dontottem,hogy cserelem a cuccokat,amig nem keso.Szerinted egy 2400Mhz memoriat erdemes vasarolni?
[link][ Szerkesztve ]
-
Habugi
addikt
válasz motown5l #59622 üzenetére
Egyben hagyott 12V-os ág a táp részéről, 8+2es VRM a lapon, szemre jónak tűnik minden.
Nekem egy sokkal kotványabb tápom van mint a tiéd, szintén 650W-os, zokszó nélkül brummog mellette az FX 5Ghz-en és a húzott 280X-is (leánykori nevén 7970, szóval gyártóktól eltekintve tök azonos a két config..).
Szintén 2x4GB 1600os RAM van benne, igaz húzva vannak ezek is.
Szerintem nyugodt szívvel csapathatod a confignak/ot..(#59617) eldiablo:
Ez ejtőernyősre sikerült, másodpercekig csak bámultam..
Mumusos téma.., semmi ilyesmi.
Egyszerűen csak amit te 2mp alatt kiszúrsz, azt speciel nekem keresni kell és/vagy utánaolvasni.[ Szerkesztve ]
-
motown5l
senior tag
Sziasztok..tegnap vasaroltam egy uj alaplapot,Asus Sabertooth 990fx r2.0
Es ma vasaroltam hozza meg egy tapot :EVGA SuperNova G2 650W gold
Es van hozza Egy Gigabyte 7970 videokartyam, es egy FX8350 proci
Erdeklodnek,hogy eleg lesz e hozza a tap.
Es tudnatok e ajanlani hozza valami jo memoriat.
Most jelenleg 2x 4GB 1600 MHz van benne
A lapot amit csereltem,mert eleg gyer volt.Gigabyte 970 D3
Es egy CIT 850W tapegyseg. -
teratti
senior tag
válasz eldiablo #59617 üzenetére
Üdv! Lenne egy kérdésem. Korábban írva volt, hogy 60 fokos maghő felett lassul a CPU. 66 fokos volt az Aida szerint, tettem a Noctua-ra plusz ventit de nem segített. 4,5-ön hasít a FX8320-as..... Néznem kell rá egy D14-et? Vagy mi a javaslat? Ezektől a vízhűtésnek mondott valamiktől tartok, volt anno nekem is (H70/H100) de ha megáll a technika akkor annyi főleg ha verseny alatt történik...
Szimulátoros bajnokságok - www.gtr-masters.hu
-
Tomko78
őstag
válasz norbert1998 #59609 üzenetére
nana nem bántani a csúcs amds alaplapot
-
Askformore
senior tag
-
hutoczky82
csendes tag
Sziasztok megérkezet a hütésem a corsair 110i gtx lett.
AIda 64 szerint most ebbe a melegben alaphangon.
CPU 40 °C (104 °F)Fx-9590 nek ez elég jó kis tuning hóz?
[ Szerkesztve ]
József
-
Omli85
őstag
válasz M0ng00se #59598 üzenetére
Az első felgyulladt a második hibátlanul teszi a dolgát
NB tud melegedni érdemes mozgatni arra felé a levegőt kicsit. Összességében nem egy rossz lap de ha már ilyen árkategóriában nézelődsz lehet jobban jársz ha dobsz rá és veszel egy Sabert .
Én most már úgy vagyok vele ZEN-ig nem cserélek deszkát, rossznak semmiképp nem mondanám ezt a lapot, teljesen rendben van a tudása és az OC-t is bírja .[ Szerkesztve ]
-
Hencso
Ármester
válasz M0ng00se #59611 üzenetére
Az évszázad hirdetése! egy Asrock 970 Pro3 R2.0 akar egy 8350 e a 8320e helyett!
Samsung Galaxy Note 20 Ultra
-
M0ng00se
őstag
Kevesen maradtunk de így érünk sokat
Mindenesetre bizakodó vagyok a lappal szemben. Aztán majd kiderül mi lesz. 4,5Ghz azért alap lenne nekemV6
-
Hencso
Ármester
igen nem szeresük de intel alá sem tenném a segg sziklát (max asrock fatality profesionalt dobnák be 12+2 digit poweres
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Note 20 Ultra
-
rambustibi
őstag
válasz stratova #59599 üzenetére
Köszi!
Powerdirectorral szoktam szerkeszteni videót, ott (is) kiderül mennyit hoz a konyhára.
Akár egy összehasonlítós render tesztet is meg lehet velem beszélni, ha nem külföldön tartózkodik WhyspererKlaus: Audi C5 RS6 2.7V6 biturbo (Audimaxpower Team) "Der will nur spielen"
-
Habugi
addikt
válasz M0ng00se #59601 üzenetére
A north/southbridge is egyaránt hajlamos ezen forrósofni ha jól tévedek de előbbi kb minden máson is.
Asrock/VRM.., szerintem eldiablo széttépi szakmailag ha akarja mint floki a lábtörlőt..
Nem írom le a szokásos salátámat mert nekem AM3+ esetén előrehaladott Asrockitiszem alakult ki, ebben az ársávban szerintem szébertúsz..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Okos Otthon / Smart Home
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Környezetvédelem
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Ma fejezi be karrierjét a Windows 7
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 7800X3D 4.2GHz (96M Cache, up to 5.0GHz) Processzor
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó 13600KF-em, garis a Konzolvilághoz 2026.03.20-ig
- ÚJ, 3év Gar! AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest