Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
paleinho
senior tag
válasz hutoczky82 #61457 üzenetére
AMD nem pasztáz, forrasztva van a kupak, szóval ezt az újra kell pasztázni dolgot gyorsan el kell felejteni
-
Stylerr
addikt
válasz hutoczky82 #61455 üzenetére
Frissen lett pasztázva szakszervízben.
-
lovas001
aktív tag
válasz hutoczky82 #60245 üzenetére
+1 az mx4 re, esetleg az mx 2 hasonlóan jó könnyebb elkenhetőséggel.
[ Szerkesztve ]
Nem tudta, hogy lehetetlen, ezért megcsinálta.
-
V!ck
senior tag
Ha MX4, akkor már inkább Coollaboratory Liquid Ultra...
Egyszer azt hittem, hogy tévedtem, de tévedtem.
-
Methionyl
senior tag
Részemről Arctic MX-4
[ Szerkesztve ]
They can break you but not your promise, even death won't keep you apart. Through this darkness you will find him in your sword still beats, a heart.
-
pipo112
őstag
válasz hutoczky82 #60000 üzenetére
Nálam is besik 7fpsre azt ad 400pontot physicsre érdekes
Azt tanácsolom mindenkinek, hogy ne fogadja el senki tanácsát. :P
-
rambustibi
őstag
válasz hutoczky82 #60000 üzenetére
720p-n is futtasd le
Klaus: Audi C5 RS6 2.7V6 biturbo (Audimaxpower Team) "Der will nur spielen"
-
rambustibi
őstag
válasz hutoczky82 #59978 üzenetére
Szerintem jó.
-
rambustibi
őstag
válasz hutoczky82 #59768 üzenetére
Jelenlegi "energiatakarékos" módban, alap órajelen (sárga jelölés):
A legjobb értékem 812 volt, amit látni is, mondjuk most biztos nem döntöm meg, ilyen melegben.
Mondanak 1-2 hűvösebb éjszakát a hétre, akkor lehetne lövöldözni az értékeketNem tudom, miért win 8-at ír, mikor win10 van
[ Szerkesztve ]
-
rambustibi
őstag
válasz hutoczky82 #59763 üzenetére
Hogy a pics@ba lehet 7-es időzítésű memóriád?
Gratulálok hozzáKlaus: Audi C5 RS6 2.7V6 biturbo (Audimaxpower Team) "Der will nur spielen"
-
rambustibi
őstag
válasz hutoczky82 #59763 üzenetére
így-így
-
Habugi
addikt
válasz hutoczky82 #59757 üzenetére
Szép de ez nem 1.51V..
Ha van/lesz kedved Cinebench R15, 3DMark tesztek (Physics score okán..), RealBench 2.4 eredményeket szívesen vennék. Anno bepakoltunk a topicba páran 5Ghz/afölötti eredményeket, mindig jó egy új arc akivel lehet gyorsulósat játszani..
Egy Vantage sikeres lefuttatása pl igazi achievement, nagyon háklis az instabil tuningra..
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
rambustibi
őstag
válasz hutoczky82 #59759 üzenetére
Igen, de az nem hivatalos, mivel nem sikerült validálni.
A CPU-Z programban rámész a Validation fülre, és ott a nevedet írd be, hogy amikor feltöltöd az eredményed, akkor ne a számítógéped egy adott neve legyen, hanem a sajátod (nicknév)Klaus: Audi C5 RS6 2.7V6 biturbo (Audimaxpower Team) "Der will nur spielen"
-
rambustibi
őstag
válasz hutoczky82 #59757 üzenetére
AIO (kompakt víz) eredménylista: [link]
-
rambustibi
őstag
válasz hutoczky82 #59754 üzenetére
Hivatalos, elfogadott CPU frekvencia eredményt CPU-Z-vel tudsz csinálni, és feltölteni hwbot-ra: [link]
-
rambustibi
őstag
válasz hutoczky82 #59750 üzenetére
Neked is fx9590 van, és gondolom te is meglepődtél, hogy milyen jól teljesít. Nekem 9370 volt előtte, és a 9370-hez képest is érezhető lett a teljesítmény javulás a 9590-el. nem is értem, hogy a tesztekből miért felejtik ki ezt a processzort...
-
ÁdiBá
veterán
válasz hutoczky82 #59735 üzenetére
Elhiszem. Azért jár az AMD csőd mellett.... De elhiszem neked.
ÁdiBá
-
Valkűr
addikt
válasz hutoczky82 #59735 üzenetére
Nyilván ezt is el lehet képzelni, nagyban függ az adott I7 tipusától...I5-ből is van ami elég jól fut és hozza az FX szintet. Nyilván én is azt mondom, h kijelenteni ezt nem lehet, mivel nyilván az FX nem jobb mint az I7 4930, 5930, de eszem ágában sincs hasonlitani vele, mivel azok nagyon drága processzorok. Gondolom nem véletlen.
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max, iTab Air 5
-
Askformore
senior tag
-
pipo112
őstag
válasz hutoczky82 #59513 üzenetére
szép nálam most 40C igaz 30c a szobában ahhh
-
rambustibi
őstag
válasz hutoczky82 #59513 üzenetére
Grat!
-
eldiablo
addikt
válasz hutoczky82 #59246 üzenetére
-
pipo112
őstag
válasz hutoczky82 #59253 üzenetére
A kraken se lehet rossz ezek kb egy szinten vannak a corsair ok szoftverek nem a legjobbak de lehet szót az is fejlődött ezért javasoltam a cm nptun-t
-
pipo112
őstag
válasz hutoczky82 #59246 üzenetére
Hi én a nepton 280l-re szavazok
-
Hencso
Ármester
válasz hutoczky82 #59144 üzenetére
Felejtös minden tekintetben a compakt hütések 5.2 nél mivel 5.0ghz nél nekem is elfogyott az enermax liqmax 2 240 es mivel 1.52 vcoréval vaild volt a tesztem táhát nem stabil... kicsit komoly hütés kell oda már Kutya koléga tudna eről mesélni mert öneki 1.7vcore volt ami 5.1 eredményezet mert anti tuningosnak bizonyult a 8350 es nekem 1.475 el megy 4.7ghz t viszont 5.0ghz hez már nagyon aránytalanul magas fesz lépcsö kell hozzá vannak itt tuningos darabok is de azt ki kell fogni max ha bátor vagy sikba csiszolod a kupakot!
Samsung Galaxy Note 20 Ultra
-
rovtiv2
csendes tag
5,2GHz lehűtéséhez szinte semmi nem elég. (Még azt sem írtad, mennyi feszt adtál az 5GHz-hez.) Kezdd 4.8-on, az eddig ajánlott hűtőkkel. Tapasztalataim szerint az 5GHz is csak álom 24/7-ben, bármiféle gyári hűtővel, stabilan. Csak azért mondom, hogy ne élj álomvilágban.
Már bocsánat...
-
Pancsermeste
őstag
válasz hutoczky82 #59149 üzenetére
Ez erősen processzor függő is.
Ha csak brutál magas fesszel éred el az 5.2GH-z-et, akkor biztosan kevés lesz.
Az én procim viszonylag alacsony fesszel beéri 5GHz-ig, amihez még simán jó a H110. 5,2GHz-hez viszont már kéri a feszt rendesen, amivel már nem birkózik meg a 280-as radi 4 ventivel sem. Az persze igaz, hogy a legerősebb léghűtők se tudnák lehűteni ebben a melegben full terhelés (mondjuk pár óra Prime) alatt.-= Pancsermeste® =-
-
ViZion
félisten
válasz hutoczky82 #59147 üzenetére
OK... ha Te mondod...
Nekem is volt dupla radim, erre orkán kell, ha 5,2 GHz a cél...Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
ViZion
félisten
Sztem nem, illetve tartósan nem. Vagy ha van klíma is, akkor esetleg. Nézz már adatlapokat, logoutot, h ki mivel hűt és mennyin...
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Whysperer
addikt
válasz hutoczky82 #59122 üzenetére
Nézd meg a Raijintek Triton-t , ha már kompakt és Akasa ventivel mondjuk. vagy hasonló normális ventivel. [link] 23-25 ezer .. aprón volt már 18-ért
[ Szerkesztve ]
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
Omli85
őstag
válasz hutoczky82 #59120 üzenetére
H60-at semmiképp se 4GHz felett nálam nem bír el a 8320-al ha gyilkolva van. Legalábbis ebben a dog melegben ami most van semmiképp .
Amennyiben nem riadsz meg a legózástól, akkor mint már előttem is írták ebből az összegből amiből veszel egy komolyan kompakt vizet, össze lehet vadászni egy hatékonyabb épített vizet apróról. Persze ha nem akarsz ennyire belemerülni akkor egyszerűbb választás valami combosabb duplaradis kompakt.
ASUS TUF GAMING X570-PLUS, AMD Ryzen 7 5700X , RX Vega 56@64, CRUCIAL 16GB Ballistix Sport LT DDR4 3200MHz CL16, Seasonic PRIME 1200W
-
eldiablo
addikt
Ennyiből össze lehet hozni használt alkatrészekből épített vízhűtést.
Aprón most is vannak jó áron EK blokkok, szivattyúk. -
ViZion
félisten
Szerelhetős kompaktot néznék, vmi dupla radis eisberg vagy ilyesmi...
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Pancsermeste
őstag
Hogy mennyii??
kb. egy év alatt ilyen sokat emelkedett a H110 ára?
Ismerősöm még 28K-ért vette, ám nagy lett neki, és én átvettem tőle 25K-ért. Még ennyiért is drága, de 40K+ az már nagyon sok érte, nem ér annyit.-= Pancsermeste® =-
-
rambustibi
őstag
Általában itt nézem az árakat, valami olcsóbb valami drágább, viszont megbízható a bolt az eddigi tapasztalataim alapján: [link]
Látod itt 4e HUF-al olcsóbb..
És ez már egy újabb kivitel..[ Szerkesztve ]
-
rambustibi
őstag
Hasonló a teljesítménye, mint a cm 280l-nek. Szerintem megfelelő lenne. Nem tudom, hogy a fórumtársak közül valaki használ-e H110-et, hogy tapasztalatával meg tudjon erősíteni a vásárlásban...
-
rambustibi
őstag
válasz hutoczky82 #59118 üzenetére
Alacsony árkategóriában a CM 120M volt, de az kicsi az fx9590-hez. Inkább a levegősöknél nézz körül, mert a jobb fajta kompakt vizek 25e és felette mozognak árban. Jelenleg ( tavaly szeptember óta) CM nepton 280L a hűtésem. Nincs okom panaszra, jól viselkedik és teszi a dolgát
Ez még a ninja 3-al, ami kevés lett erősebb tuninghoz:[ Szerkesztve ]
-
rambustibi
őstag
válasz hutoczky82 #59115 üzenetére
Nekem a 9370-re scythe ninja 3 rev b volt. Jól szolgált, míg nem elkezdtem komolyabban húzni a procit+fesz és nem bírta. renderelés alatt törölközővel legyeztem a nyitott házat, hogy valahogy 65C°-on tartsam. Ezután vettem kompakt vizet. A 9590-hez én személy szerint kompakt vizet ajánlok. Milyen kompakt vizet? Kérlek szépen mindenképpen nagyobbat, mint a Cooler Master Seidon 120M (tapasztalat), szóval ezt semmiképp sem
Hővezető paszta minimum Arctic mx2 vagy mx4 legyen.[ Szerkesztve ]
-
Habugi
addikt
válasz hutoczky82 #59115 üzenetére
Kéttornyosokból részemről..
Phanteks TC14PE
Noctua D14/D15
Thermalright SilverArrow IB-E
Zalman CNPS14XRáfordítandó büdzsétől is függ de ezek nagyjából ugyan azt tudják, esetleg valami kompakt víz de ahhoz hülye vagyok, többiek majd kisegítenek.
[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
ViZion
félisten
válasz hutoczky82 #59111 üzenetére
Jah, akkor be is fejeztük az elemzést... Az a hűtő nem erre való, terhelve leolvad majd a mag, mint Fukushima
Szerezz be minimum egy kéttornyos hűtőt (összefoglaló), rakj ide bios képeket és utána lehet kipofozni a rendszert.
-
Habugi
addikt
Az a hűtő rettenetesen kevés egy 9590esre!
"Rávaló" hűtővel az AIDA pukedli stressztesztje nem vinné 55-60fok fölé még ebben a melegben sem..
Cseréld le olyanra ami alkalmasabb a feladatra amint teheted...játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
Balathruin
veterán
70°C alatt kéne tartani, szóval a 78 nagyon sok, főleg egy Aida teszttől.
-
rambustibi
őstag
válasz hutoczky82 #59109 üzenetére
Nyisd le az összefoglaló fület, és olvasd át. Hasznos. Ha úgy sem érted, akkor linkelj be a BIOS oldalaidról képeket. Milyen hűtőt használsz, milyen memóriát, és tápegységet?
Ez az egyik beállításom, ha ez segít: [link][ Szerkesztve ]
-
Hencso
Ármester
válasz hutoczky82 #58620 üzenetére
nekem a 8350 es 4.7Ghz 1.48 vcore mellet 4.7 52 fok enemrax liqmax 2 240 es hütésel igaza kecom is szelös!
GTA 5 allat sem szalad el a hő fok de viszont nekem ennyi a vége nem hiszem hogy most ép jó váltás lenne egy 9590 es proci .... Ár érték arányban nem éri meg azta pár mhz t a 8350es ből kicsalhatod ha van elég sellős kócod hozzá meg egy ilyen compakt mint nekem és nem is kerül annyiba mint a corsair dupla radis cucai.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Note 20 Ultra
-
rovtiv2
csendes tag
válasz hutoczky82 #58620 üzenetére
Nagyon erős hűtő kell hozzá, akár lég, akár gyári víz. És persze a Turbo Core-t ki kell kapcsolni, így alacsonyabb fesszel stabilizálni lehet gyári 4.7GHz-es órajelre. Ha ez sikerült, minden ezután jön.
Már bocsánat...
-
HANDO88
senior tag
válasz hutoczky82 #58613 üzenetére
De amint látod rovtiv2 kollégának 9590-es procija van, tőle első kézből tudsz infókat szerezni.
Vagyok aki voltam,leszek aki vagyok.
-
HANDO88
senior tag
-
HANDO88
senior tag
válasz hutoczky82 #58605 üzenetére
A pénztárcádtól függő a dolog. Ahhoz a procihoz mindenképpen a legjobbat amit csak megengedhetsz magadnak.
-
pipo112
őstag
válasz hutoczky82 #58603 üzenetére
oda kökeményen víz kell vagy felső kategória lég :phanteks , tr silver arrow extrem, nh-d 15 minimum
-
Taifa Díaz
őstag
Kizárt. Még alapórajelen is meg merem jósolni a thermal throttling bekövetkeztét. Ahhoz baromi szellős, jól hűtött ház legyen az első, és az ajánlott léghűtők közép-felső kategóriája. Pláne nem mindegy a lap - remélem, nem AsRock Fatality a te jelölted is...
Life's a game I cannot win (Type O Negative: Everyone I Love is Dead)
-
HANDO88
senior tag
Hali.Szinte biztosra mondom hogy nem Nekem rev1-es volt és nagyon gyengén muzsikált még a phenom2 procin is,de mindjárt mondják a többiek is a véleményüket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- AMD Ryzen 5 5600 BOX - Új, 3 év garancia - Eladó! 40.000.-
- Intel i5-9600KF 6-Core 3.70GHz LGA1151 (9M Cache, up to 4.60 GHz) Processzor
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Értékelés alatt - AMD Ryzen 5 7600 (3.8-5.1 GHz, 6 mag, 12 szál, 65 W)
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest