-
PROHARDVER!
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winchester95
őstag
Akkor inkább egy fx 6300 mint egy core i3 4330?
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz
Misiviktor #58197 üzenetére
Ebbe a házba egy MSI MPower lap, és egy i5 4690K, vagy egy i7 4790K illene.
Egyébként jó a megvalósítás, főleg a második. -
Misiviktor
csendes tag
válasz
DR|FTK|NG #58196 üzenetére
DR|FTK|NG Nagyon szépen köszönöm!!
A hely nem akadály lehet egy hatalmas batár állat is helyem van
A másik gépház amit a karácsonyi és szilveszteri unalomkor dobtam össze, ebben is elférnehttps://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfa1/v/t1.0-9/s720x720/10891770_1520738758204192_1944178223256893430_n.jpg?oh=9f157b34b58da2de23734cf3ce0cc663&oe=5633AF97
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/t1.0-9/10945664_1533305360280865_4693685307979723854_n.jpg?oh=b6e47661ca517096d1abc36f2bc423d6&oe=562751D5
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz
Misiviktor #58195 üzenetére
Vannak 10-20k között is használható CPU hűtők(pl):
-Thermalright Macho 120 > 150mm magas.
-Alpenföhn Brocken 2 > 162mm magas.
-Thermalrgiht HR-02 Macho > 162mm magas, nagy egy dög: [link].Jó ventik(pl BQT! Pure Wings 2 tudtommal az), légcsatornák. Ezzel(szellőzés) kapcsolatban itt érdeklődj:
-Milyen házat vegyek?
-Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-Modding és elektronikai kérdések
-Ház ventilátorok > ventilátorok -
Whysperer
addikt
válasz
Misiviktor #58193 üzenetére
ökör árakért -- alat tmit értesz amúgy mx2 mx4 jó választás
-
Misiviktor
csendes tag
Sziasztok!
(Igen tudom hogy kismilliószor adtatok tanácsot már embereknek h milyen hűtőt stb de nem igen szeretnék átböngészni több száz topicot)
Korábban már kaptam tanácsot illetve át lett rágva a húzás/finomhangolás is hogy mit hogyan.
De most az lenne a kérdésem, hogy ti esetleg tapasztalt modderek, tuningosok / finomhangolók milyen léghűtést ajánlotok a processzorra?
Most csak egy Thermaltake Contact 21 hűtőm van alap gyári ventilátor plusz egy sima mezei 10cm-es hozzá ami meglehetősen kevés levegőt szállít.
Alatta egy FX6100 van 4.5ghz-n de később szeretném mégiscsak elcserélni egy erősebb korszerűbb 8*** szériára amit ismét húzni szeretnék. Jó hűtést szeretnék és nem ökör árakért, milyen hűtőt tudtok ajánlani? Illetve milyen hűtőpasztát? Most egy MX 2-t használok.( Nem FX-hez kapcsolódik de
// A gépház az készülőben van ami teljes plexi lesz. Esetleg mivel tudom javitani a gép hűtését szellőzését mind az alaplap hűtőbordáinak , ramoknak és a vga-nak ? // )A segítséget előre is köszönöm !!
-
Šolaire
veterán
válasz
Mahrenburg #58190 üzenetére
Értem köszi
-
Šolaire
veterán
válasz
Mahrenburg #58188 üzenetére
Igen vannak róla képek is
kellemetlen volt. Ezt az fx-es topicot most fedeztem fel.
-
Mahrenburg
őstag
válasz
Šolaire #58185 üzenetére
Hello!
ASRock 970M Pro3 volt, amely elköltözött az örök vadászmezőkre?
-
-
Šolaire
veterán
Sziasztok a profilomban látható konfigba szeretnék vga-t cserélni természetesen erősebbre,meg ugye amit a procim is kihajt(fx8350) előre is köszönöm.
-
MiklosSaS
nagyúr
Gyertek ide be, es kezdodhet a karate!
-
inspiroyhome
senior tag
Nekem volt mindkettő, szóval szerintem tudok "pártolás" nélkül véleményt nyilvánítani.
Volt i5 4460-am (~45-50k huf) illetve egy fx 8320-am (~40k)
Véleményem szerint játékokban néhol az i5 jobb volt, volt ahol nem sokkal, volt ahol láthatóan. Az Intelnél elég jó az 1 magra jutó teljesítmény.
Sony Vegasban, Cinema 4D-ben, 3DSmaxban viszont mindenképpen az FX volt jobb.
Hogy számadatot is mondjak:
i5 4460 cinebench: emlékeim szerint 460 környékén, egy oldal szerint 477
FX 8320 cinebench: szintén emlékeim szerint ~550Mondanám hogy legalább i5 nem melegedett annyira, de ez nem igaz, valszeg egy elég rosszat fogtam ki, ugyanis gyári hűtővel simán 80 fokig elment.
-
lovas001
aktív tag
válasz
MK VII #58168 üzenetére
Nos nem nagyon szoktam offolni de most kivételt teszek annyian írták már hogy simán hozza egy i 5 az fx szintjét hogy szivesen kipróbálnám magam egy pár tesztben hogyha valaki akinek i5 a rendelkezésére áll. nem lennék rest beáldoznám az időmet különböző szintetikus és egyéb tesztekben is
Csak hogy mégis kiderüljön mire is vagyko képes nagyából egy i 5 el szemen
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
Virus:PENGE #58176 üzenetére
Asus M5A97, ez a legolcsobb amiben mukodne is, termeszetesen az aprorol.
-
Virus:PENGE
csendes tag
Üdv
Egy AMD FX-4300 3.80GHz AM3+ BOX cpu hoz milyen alaplapot ajánlotok szűk a keret lehető legolcsóbbat szeretném ilyen 10-13e ft körül ddr3 ast.
Választ előre is köszi.
-
MK VII
veterán
válasz
Beretvás #58171 üzenetére
Romlott gombát ettél? Vagy?
Miért érzem azt, hogy, ha Intel gépem van akkor szerinted ide már nincs jogom írni sem? Vagy mit kéne tennem, hogy ne nézz "Intel fanboynak" ? Húzzam le a wc-n a gépem és vegyek efikszet, mert az a jó? Vagy? Mit csináljak, hogy az olyan lelki szegény véglény mint Te, ha meglátod az adatlapomat akkor ne hívj fanboynak?
Na, de tényleg.
Teljesen tisztában vagyok az FX-el és az Intellel is szóval az ilyen megnyilvánulásaidat kérlek hagyd meg a családodnak.Tudod mi a baj? Hogy Te mint Intelest leszóló csak azért osztasz, mert Intelem van, de én mint Inteles sosem szóltam le egy AMD-ést sem azért, mert AMD-s... Az meg, hogy kb tök mindegy miért ír ide egy Intel gépet használó ember és azonnal fanboyozva van az téged minősít...
Já és nem tudom eljutottál-e addig az adatlapomon, hogy HD6950. De, ha nem akkor elárulom, hogy AMD kártyáim voltak mióta az eszemet tudom és az is lesz, ha nem megy csődbe...Azt hiszem ezt meg is beszéltük..
-
MiklosSaS
nagyúr
Szerintem jo volna visszakanyarodni a topic ertelmehez es hanyagolni.
Egy viccnek szantam, de inkabb toroltettem.
-
Nem hajtja ki!
Én is Inteles vagyok? -
MK VII
veterán
válasz
zimi1991 #58167 üzenetére
"Az i5 konkrétan semmit sem ér tuning nélkül!"És ez sajnáét tapasztalatom ezért is adtam el!
Picit olvass utána ennek a dolognak és ne hagyatkozz a saját tapasztalatodra, mert nagyon messze jársz a valóságtól ezzel a kijelentéseddel.Ha a saját tapasztalatod akkor ott nálad vannak a gondok nem az i5-el..
Egy alap órajelen üzemelő i5 simán hozza egy húzott FX szintjét, de úgy is írhatnám, hogy egy húzott FX az alap órajeles i5 szintjét hozza. -
pipo112
őstag
válasz
NyMRooD #58162 üzenetére
Nos jelen esetben maradj a ház cserénél mert 155mm-es hűtőkben a Macho az ász annál jobbat most nem tudok a piacon ilyen magassággal magas ramok mellé. Házat meg kérdezd meg a milyen házat vegyek topic-ban de javaslatkén fd define r4 , vagy valami corsair ház de a kuckó topic-ban biztos kisegítenek bővebben
-
-
NyMRooD
őstag
Itt lehet, off ezért abba is rakom:
Az aláírásomban látható konfigurációm van, ami sajna hűtés szempontjából elégé elcs***tem, mivel nem figyeltem az alkatrészek méreteire. A problémám az, hogy jelenleg p/p-be megy a corsair h100i de nem sokat ér mert a borda alá nem fért csak 2 db 12 mm vastagságú ventilátor (sajna az alaplapomon 1-2 csatlakozó túl magasan van), a felső 2 gyári ventilátor pedig nem fért be pontosan a borda felé (mivel a felső rekesz kialakítása nem a legjobb). Ha nem p/p-be lenne akkor sem lenne megoldható normál vastagságú ventilátorokkal és a ház elejébe sem fér be a h100i mert nem lehet mind a két hdd tartót kiszerelni. Ráadásnak amellett, hogy rosszul hűt még hangos is. Korábban próbálkoztam léghűtéssel is, de ott meg az volt a probléma, hogy a memória magas bordás, így 1 slotot nem lehetett használni, de mivel szeretnék memóriát bővíteni az sem a legjobb. A kérdésem az lenne, hogy szerintetek mi lenne a jobb megoldás:
- Megmaradni a h100i-nél és cseréljek házat (ebben az esetben tudnátok-e olyan házat ajánlani aminek a fenti részében p/p módban elfér normál méretű ventilátorokkal a h100i és milyen ventilátorokat ajánlotok hozzá).
- Váltsak vissza léghűtésre, de akkor viszont egy max. 155 mm magasságú hűtő kellene ami mellett elfér a magas bordájú memória is. Illetve örülnék neki ha a proci húzható lenne (korábban próbált léghűtés Thermalright Macho rev.A).
- A kettő variánsa: új ház és léghűtés (ezt annyira nem szeretném).Előre is köszi a segítséget.
-
Habugi
addikt
válasz
bozont #58155 üzenetére
Értelmező olvasás.., olvasd el mégegyszer amit írtam.
Arról mit írtam az általánosításról, kinek szólt a post és mit taglalt.
A miért az szerintem egyértelmű.Nem tudom miért érezted magad megszólítva, abban viszont biztos vagyok hogy semmi közöm hozzá!
(#58159) miklosss2012:
Löl..
-
bozont
veterán
válasz
Habugi #58152 üzenetére
Érdekes, hogy most semmi olyanról nem volt szó ami provokatív, vagy troll lenne. Mégis valaki egyből jön itt az intel fanboykodással meg trollt kiállt (bár láthatóan magából indul ki
) és jön a sok off hozzászólás.
De persze tudom, én is fogjam be a pofám, csak trollkodok én is itten ezzel a kék valamivel. Az nem számít, hogy egészen 3 hónappal ezelőttig csak AMD cpuim voltak, mert úgy tűnik csak a kék ködöt látják körülöttem, azon túl semmit.
De lehet inkább a topicot sem olvasom tovább, pedig attól hogy már nem FX(6100) van a gépemben még érdekelnek a történések.
-
Habugi
addikt
válasz
Whysperer #58151 üzenetére
Hát nem tudom, alapvetően igazad van csak tudod nekem sokszor lenne mit írnom pár Inteles topicba (mert igen, néha olvasgatom azokat is..) de nem teszem, meg úgy kb más AMD/FX-es sem, pedig amikor egy 100k-s procit lehet visszavinni mert hűthetetlen az Intel féle ("AMD-től elhúzott") csúcstechnológia.., akkor azért rendesen ki tudnám aknázni a szókincsemet még féltucat mondatban is..
Elfér itt néha egy kis Inteles saláta, csak amikor a féligazságok megtöltik a immunrendszeremet akkor szoktam kicsit "elégedetlenkedni".
Nyilván aki FX-ről váltott Intelre a saját szemszögéből jogosan érezheti úgy hogy felhozza a témát mert gyakorlati tapasztalata van. Ám ez mindenkinél mást jelent, itt van pl elvtársUram aki az életben nem húzta az FX-et, meg pl a Macska vagy Sasbá', ha ez még nem elég változó amire figyelni kell amikor ilyen fórumtárs "véleményét" olvassa valaki, akkor még ottvan az is mikor váltott.
Milyen játékokkal tolta vagy akkoriban mennyire használtak négynél több szálat ezek a játékok stb.Szóval sok esetben erősen köbgyök kategória, ezért is marhára nem szerencsés általánosítani.
Ráadásul ottvan még az FX-ek tuningra gyártott mivolta. Egy huzatlan 6100as is "FX", meg egy 5+Ghz-re tolt Vishera is. A kettő viszonya pedig kb Gizike kontra Gőzeke, megint változó hogy feltételezett egykori tulajok éppen random topicban hogy nyilvánulnak meg egyikről vagy másikról, ugyanakkor az esetek 90%-ban csak FX-nek hívják egykori procijukat.Hablaty után pedig csak annyi, nem azt kell nézni mit mond, hanem azt hogy ki mondja..!
Arról nem beszélve, két fajta felhasználó van ezen a fórumon, az egyik mondja/írja mit tud a procija/hűtése, milyen procilimitje volt/nem volt, kihajtja-e vagy sem stb, a másik pedig mutatja!
-
Whysperer
addikt
Parasztosan... Barátaim. Mindenki a pénztárcájának megfelelő gépet vegyen . Így hajtja kis úgy hajtja ki. Lényeg,hogy Jól érezd magad a játékokban és a géped rendesen és stabilan menjen abba a környezetbe amibe és amire használod. AMD-d van inteled vagy Nvidiad van vagy ATi-d van. kutyát sem érdekli . Játékba az számít,hogy úgyes legyél. 120 Fpssel íis meglehet halni és 80-nal is lehet győzni. Lehetsz Te atom gyökér sok pénzzel, Jó fej sok pénzzel. Lehetsz troll kevé spénzzel és lehetsz ügyes is kevés pénzzel. Én például ügyes Support vagoyk minden fajta játékban Fx-xel és ATi-val de volt idióta már ugyan ilyen géppel és volt ügyes játékos már kékkzel zölddel.
Fele ember észre sem veszi ,hogyha egy játékkal játszol és például egy magamfajta AMD-vel csinált bele szimmulációt. Senkit nem érdekel. Az,hogy mit tudtok veszekedni manapság ezeken. Szerintem mind a kettő ludas. Egyik húzza a másikat. 19 és egy híján 20.
Én csak azzal nem értek egyet, hogy senki nem használj a privát gombot. Pedig ott aztán olyan jó tanácsokat lehet adni.. Anélkül ,hogy a topic orientálóságát megsértené bárki is. Bár szerintem már lassan minden topicot össze kapcsolhatunk mert a NVidiába Atisok irkálnak --- az ATI-ba NV-ek -- Fx-be intelesek -- Intelbe AMD-ek. --- de majd 1x biztos felnő mindenki ahhoz, hogy privátba írjon más témában és adott topicba adott hozzászólásokkal gyarapítsa a tudást.
-
Whysperer
addikt
válasz
Misiviktor #58105 üzenetére
Azt bánhatod mert itt töbünknek Giga van és 3 éve megy a tunning rajtuk stabilan. 8)
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
Winchester95 #58144 üzenetére
Manapsag a 8 szalat majdnems emmi nem hasznalja ki. Sajnos meg mindig a 3-4 szal a nyero....
-
Winchester95
őstag
válasz
Balathruin #58143 üzenetére
Manapsag mar 1 szalat nem hasznal semmi kb nem?(jatekok)
-
Balathruin
veterán
válasz
Winchester95 #58142 üzenetére
Változó. Több szálon erősebb lehet a 8120, de egy szálon a 6300 jobb.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
Winchester95 #58140 üzenetére
Az sem rossz, a huto az minden FX-re kell.
@paulkaresz: altalaban nem ertek egyett @rambusTibi-vel, de most kivetelesen +1 neki.
-
paulkaresz
aktív tag
válasz
rambustibi #58138 üzenetére
Köszönöm,igazából használt is lehet,így lehet hogy belefér.
-
rambustibi
őstag
válasz
paulkaresz #58135 üzenetére
Ezt javasolom: [link]
8-10e forinttal drágább, viszont stabilabb is a 8350 alá. "Finomabban hangolható"
Ez egy (drágább és jobb) alternatíva, a döntést neked kell meghoznod.. -
MiklosSaS
nagyúr
válasz
paulkaresz #58135 üzenetére
ASUS M5A97 EVO R2.0
-
paulkaresz
aktív tag
Gondoltam kicsit utánanéze az ajánlott ASUS M5A97 alaplapnak,csak az aqua-nál öt féle van belőle.Melyik az ami nekem kell egy 8350-hez ? (tudom hogy nem éri meg és a 8320-as ár/értékben jobb,de a processzor adott)
Óvatos finomhangoláshoz kell,nem a végletekhez.
ASUS M5A97 LE R2.0
ASUS M5A97 EVO R2.0
ASUS M5A97
ASUS M5A97 EVO
ASUS M5A97 PLUS -
MiklosSaS
nagyúr
válasz
Winchester95 #58133 üzenetére
8320. Erosebb c2c-ben 10 %-al, ami jol jon mivel ott az FX gyenge pontja.
-
Winchester95
őstag
Alapból kezdjük ott hogy a Prime így windowsnál mutat max 83fokot, ha a c1 vagy valamelyik energiatakarékosság ki van kapcsolva... (magyarul normális órajelen fut a proci).... (gyári hűtő)
Azért is kapcsol ki gondolom mert nem bírja meleg miatt.
(Télen volt tuningolva és aszem, szét is lett már egyszer szedve, nem árt neki egy pasztázás sem.) Pedig a 4ghz-t vígan vitte akkor, az is igaz hogy egy 5850/ 4890 volt mellette.
Lehet sőt biztos a táp is kevés már a 280x-el.
Viszont akkor mégtöbbet kell rá költeni...
Néztem intelt is, de max i3-at tudnék venni ennek a helyére.Amúgy egy AMD FX 8120 ról mi a véleményetek? AMD ből még ez lenne a maximális amennyit megengednék magamnak.
-
RazoR
veterán
válasz
rambustibi #58127 üzenetére
Akkor egyforma tápunk van...
Megnyugtattál, köszi! Az 5GHz-et még be akarom probálni a procival, de gondolom nem erre gondoltál az extrém tuning alatt...
-
-
RazoR
veterán
Ha már szóbakerült a fogyasztás, egy 8320 4.5GHz-en, egy R9 290 OC, 2 hdd, 1 ssd, 11 venti, ehhez mit szól egy Thermaltake 730 Smart táp szerintetek? Kezdjek el gyüjtögetni nagyobb tápra?
-
válasz
Winchester95 #58124 üzenetére
Peti sürgősen felejtsed el azzal az alaplappal a tuningot ha még akarsz ilyen jó időben gépezni esetleg ha nem hagyod alapon akkor egy poraloltot javaslok 1m körzetedbe!
ui van eladó tápom ha érdekel ugorj privibe
-
Tomko78
őstag
válasz
Winchester95 #58122 üzenetére
sajnos az a vicc , hogy az AMD enged sok olyan alaplapba FX procit tenni amibe nem szabadna
-
Winchester95
őstag
Vicc hogy bármit is állítok feljebb nem bírja és win7 betöltésnél lekapcsol a gép.
-
Tomko78
őstag
válasz
Winchester95 #58117 üzenetére
Nekem a FX-6300 4.2 ghz jól kente a vgat , minden gamet lőttem felfele maxra nehogy a cpu kinyírja a vgat
-
ViZion
félisten
válasz
rambustibi #58106 üzenetére
uhh... irigylem a bátorságod. Gondolom már repülőn ülsz, elhagyod Európát...
Peti198506: az nem igazán FX alá való, szerintem angolul keress beállításokat, ill. ha átolvasod akkor azért az összefoglaló segíthet.
-
Misiviktor
csendes tag
válasz
Winchester95 #58117 üzenetére
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtp1/t31.0-8/1548208_1489350341343034_988218808944724162_o.jpg igaz hogy nem biosz kép de ezekkel betudod lőni a procit stabil 4ghz-re
-
Winchester95
őstag
78L-M LX3 nál nem sokat ér az 1. h.sz. teljesen más a tuning rendszer, valaki lépésről lépésre tudna segíteni?Elég lenne 4GHZ is.
Meg max 1800as ramok. -
paulkaresz
aktív tag
Köszönöm mindenkinek
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
Misiviktor #58114 üzenetére
Figyelj, van egy gomb aminek a szerkesztes a neve. Hsznalhato 5 perc alatt. Hasznald kerlek!
-
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz
paulkaresz #58109 üzenetére
Minimum: Gigabyte 970A-UD3P(~24k, és ebben mehet a tuning is)
A CPU inkább egy FX-8320 legyen. Én nem fizetnék +7-10k-t +500MHz-ért(ennyi köztük a különbség), inkább az FX-8320-et tuningold(AMD-nél (szinte) kötelező, a finomhangolás szebb szó rá). -
.zSoLTi.
senior tag
válasz
Misiviktor #58105 üzenetére
Azért nm "sz@r"-oznam a Gigát...
-
Pancsermeste
őstag
válasz
Winchester95 #58104 üzenetére
Nem sokkal....
Pl. itt van pl. az én jelenlegi fogyim HD7970-el (persze konnektorból)
Ez mondjuk FurMark + Prime, tehát normál alkalmazásokban nem vesz fel ennyit, de azért R9 290-nel már nem kísérleteznék. -
paulkaresz
aktív tag
Sziasztok!
FX 8350-es processzorhoz melyik alaplap ajánlott? -
MiklosSaS
nagyúr
válasz
Misiviktor #58107 üzenetére
Nem, csak a "kihajcsa" tema legyen topon
-
Misiviktor
csendes tag
válasz
rambustibi #58106 üzenetére
Ha dörzsölöm a procit megjelenik rambustibi ?
-
Winchester95
őstag
válasz
Misiviktor #58101 üzenetére
Néztem a fogyasztást...nem sokkal haladja meg a 280x-et.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
Misiviktor #58100 üzenetére
4-4.2 GHz korul mar szerintem rendben volna.
-
Logan83
csendes tag
válasz
Misiviktor #58096 üzenetére
Akkor nem hajtottál végre minőségi cserét ezzel alaplappal.
-
Misiviktor
csendes tag
válasz
Winchester95 #58099 üzenetére
Ha nem szeretnél füstölő tápot szerintem most cseréld le.. tapasztalat...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- AMD Ryzen 7 8700F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 9 7950X3D 16-Core 4.2GHz (128MB Cache, Up to 5.7 GHz) AM5 Box Processzor!
- Intel Core i7-14700K 20-Core 3.4GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.60 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Intel Core i9-11900KF 3.5GHz LGA1200 (16M Cache, up to 5.30 GHz) Processzor!
- AMD Ryzen 5 8400F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest