Hirdetés
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cseneles
őstag
válasz
crysis88 #35787 üzenetére
Hali!
Az álltalad megcélzott 4Ghz-t szerintem az FX8320 többsége vinni fogja full, atom stabilan 1.3v alatt, ha jobb a példány akkor mint pl enyim is ezt 1,275v al hozza
Én ezeken próbáltam
4Ghz@1,275v
4,2Ghz@1,3v
4,5Ghz1,425vPersze ezek mind Linx, Prime95 és Játékok alatt értendő full stabil értékek
Lehet ha csak gamot néznék akkor minden érték picit mehetne mondjuk 1 értékkel lejjebb is
Na de viszonyitásnak pont megfelel részedre ez is
Az FX8350-el magasabb órajeleket tudnál elérni valószinuleg, bár láttam..vagyis olvastam itt a forumon h valakinek az FX8320-a viszi a 4,5Ghz-t 1,3v alna az már gyaláz egy 8350 et is
Új hozzászólás Aktív témák
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest