Hirdetés
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
válasz
S_x96x_S #8977 üzenetére
Kicsit igazán lehettek volna bátrabbak, karakánabbak, határozottabbak annak megfogalmazásában, hogy a Zen4 működésében észlelt szűk keresztmetszetek (amik persze nyilván egyensúlyi döntések eredményei) milyen célszerű/praktikus fejlődési irányt jelölnek ki a Zen5 számára.
Nekem az állt össze, hogy bizonyos szélességű backend számára meghatározott mennyiségű cache és buffer elegendő. A cache és buffer méretek növelése - ahogy az az intelnél is látszik - 1-2%-ot számíthat a végső IPC-ben, de ha túllősz a célon, akkor tulajdonképpen pazarlás is lehet.
A zen5 48kB-os L1d engem arra enged következtetni, hogy szélesítették az architektúrát és 6 széles lett a backend.
Új hozzászólás Aktív témák
- IPHONE 16 PRO MAX 256 GB Fehér titán Kártyafüggetlen
- 200 ezerrel ár alatt! A széria királya! A legmaxosabb 5080! Asus rog astral !
- ESZMÉLETLEN JÓ ÁRON MINDEN VAN! Amit csak szeretnél írd meg, szinte biztos hogy van! GARIS ÚJ cuccok
- AMILYEN GAMER PC-t AKARSZ AZT ÉN ÁR ALATT ÖSSZERAKOM NEKED! TELEVAGYOK KOMPONENSEKKEL! ÍRJ BÁTRAN!
- AMILYEN GAMER PC-t AKARSZ AZT ÉN ÁR ALATT ÖSSZERAKOM NEKED! TELEVAGYOK KOMPONENSEKKEL! ÍRJ BÁTRAN!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Corsair K70 RGB TKL // EU // Számla + Garancia //
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest