- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Projektor topic
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Philips LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
válasz
#36531588 #8096 üzenetére
"Azon meg marhául el kéne gondolkodnod, hogy a microsoft az amd apu-ra épülő konzoljaival miért az nvidiával kézenfogva hozta a directstorage 1.1-et PC-re"
Szerintem ez egy nagyobb jelentőségű kérdés, mint amilyennek gondolod, mint ami miatt szerintem feltetted.
Az első gondolatom az volt, hogy nyilvánvalóan azért, mert a PC piacon az nvidia a piacvezető.
Ugyanakkor ettől függetlenül nem megszokott jelenség ez. A DirectX12 például AMD által inspirált valami.Persze azon kívül, hogy a MS a következő konzolt Nvidia hardverrel csináltatná, más magyarázat is lehet. Például az, hogy a Sonyhoz hasonlóan az Xboxban már eleve van dedikált hardver, nem szorulnak rá arra, hogy a GPU-t használják ilyen célra, ezért a PC a következő piac, ahol az AMD nem szempont. De nem csak a PC, hanem a MS mellett legjelentősebb jelenléttel az game streaming piacon is az nvidia rendelkezik szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" Gorilla Glass TouchScreen 1 év garancia
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest