- Az Xbox égisze alatt oldaná meg a PC-s játékosok legnagyobb gondját a Microsoft
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Steam Deck
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 3D nyomtatás
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
InterFox #10598 üzenetére
Én már vagy tucatnyi játék tesztjét (sajátot!) belinkeltem, mennyire elég egy A10 akár egy 7870XT alá is, már akkor rájöttem, hogy sokkal jelentősebb a humán neuronlimit, mint a mese erről a "kevés a CPU"-témáról. Azóta inkább játszom, és élvezem a 100%-ban kihajtott VGA-t (UE3-as játékoknál persze valóban CPU limit van, de 130FPS felett ez nem igazán érdekel, inkább leszabályozom a VGA-t, hogy kevesebbet fogyasszon), aki meg nem érti, hogyan kell beállítani egy rendszert, az siránkozzon bőszen.
Crysis 3-mal amúgy vigyázni kell, mert erősen csal, nálam pl. tuningolt VGA-beállításokkal NŐTT a CPU-kihasználtság és a VGA-é is, míg alapon VGA- és CPU-limitesnek is tűnt a rendszer. A motor lényege az, hogy csak erős hardveren fut teljes kihasználtsággal, aminek nyilván anyagi okai vannak, azaz, hogy a user vegyen drágább hardvert. Szerencsére ez megoldható CPU és VGA tuninggal, mert akkor a játék már elhiszi, hogy erősebb alatta a hardver.
2 vs. 4 mag között persze nyilvánvalóan van és lesz is eltérés, ezt már Celeron vs. i5 összehasonlításban is tapasztaltam.
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- E-roller topik
- Autós topik
- Óvodások homokozója
- Commodore 64
- Az Xbox égisze alatt oldaná meg a PC-s játékosok legnagyobb gondját a Microsoft
- Lesz Xperia 10 VII, méghozzá újratervezett külsővel
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hardcore café
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3191, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2902, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3099, 100% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest