- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen alaplapot vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Borokafa
üzenetére
Köszönöm a választ, megnyugodtam akkor. Annyira, hogy már meg is rendeltem.

SSD-n a rendszer, diszkeken az adatok, RAID1-ben, tehát tükrözve. Mivel faterék nem értenek a géphez, tehát mentéseket nem fognak maguktól csinálni, így akarom bebiztosítani pl. a digitális fényképeket egy váratlan merevlemezhiba ellen. Mind az SSD, mind a diszkek megvannak már régebbről, tehát nulla forintba kerülnek.
@x_o_n: Köszi Neked is, jó ezt olvasni! A teljesítményével kapcsolatosan nem is voltak aggályaim, csak az utolsó AMD-s gépet 7 évvel ezelőtt raktam össze, amikor kijött az Athlon X2 és lealázta az Intelt. Azóta azonban csak inteles gépeket szereltem, azokról tudom, hogy általában megbízhatóan működnek.
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 32GR93U-B 32 144Hz IPS UHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest