Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Intelligencs #3902 üzenetére
Olcsó húsnak híg a leve. Nem egy bajnokok azok a chipsetbe épített RAID vezérlők. Nekem is volt már, hogy dobott egy kettes tömböt minden ok nélkül, mondjuk nem ezen a platformon. Én azért alaposan leellenőrizném a merevlemezeket ezután. HDSentinel, HDTune, stb., kábelek, mind SATA, mind táp.
A cicergésre egy ötlet.
Turbóval én is úgy tudom, 4,2 GHz-re kellene felkúsznia. Az UEFI-ben az AI Tweaker menüben kell lennie egy Target CPU Turbo-Mode Speed-nek. Oda mennyi van beírva? -
attiati
veterán
válasz
Intelligencs #3663 üzenetére
hm, akkor ez már nem tudom hányadik asus lap ciripelés...
-
törölt tag
válasz
Visszarakva a régi biost a ciripelés sokkal halkabb lett, de megmaradt. Sajnos ma reggelre megint valami szellem szállta meg a gépet, bekapcsoltam és nem találta a HDD-t, a ramok pedig visszaálltak 1333 MHz-re... aztán újraindítottam, akkor elindult a merevlemez is, de kattogott :| Szóval beadtam szervizbe, nézzék meg másik táppal is, mi a szitu mert én már nem tudom követni az eseményeket. Ha a táp a ludas, akkor az sok mindenre magyarázat lehet. Ha viszont valamelyik új alkatrész az alaplap-proci-ram trióból, akkor nagyon mérges leszek.
-
kopidoo
senior tag
válasz
Nekem teljes képernyős 3D játékoknál ciripelt, amikor kissé megugrott az fps (100+). Pl amikor az elején a kiadó és fejlesztő meg vga támogató logo-s intrók mennek.
Egy V-sync bekapcsolás megoldotta -
f_sanyee
senior tag
válasz
Intelligencs #3144 üzenetére
elozo lapnal proci is ram is volt cserelve, ugyanolyanokkal tesztelmtem mint az enyem es ugyanugy kekhalalozott azokkal is a lap.
amugy en sem a w7-re mondtam hogy szar, hanem erre az apu-s amd cuccokra.
-
Patice
nagyúr
válasz
Intelligencs #467 üzenetére
A hűtő felfogatás ugyan az mint eddig AMD fronton. Ezen nem változtattak. Megerősítem.
-
atti_2010
nagyúr
válasz
Intelligencs #472 üzenetére
Ha nem huzigálod ezek a gépek atom stabilan működnek és SSD-vel villámgyorsak is, nyugodtan megveheted.
-
x_o_n
veterán
válasz
Intelligencs #472 üzenetére
teljesen korrekt,előrelátó megoldás.
-
x_o_n
veterán
válasz
konkrétan én ugyanezt vettem,csak megörökölte az elöző gép 1600as ramját.
ezelre a célokra jobb mint egy i3 ,és a játékok nagyobb felbontáson is szépen futnak rajta a 2007-2009 ig megjelentek nagy része is sőt elég sok fullon is megy,föleg az új driverrel.
a driverek teljesen jók sima stabil penge működés,akadozás semmi nincs.
az emlitett akadás inkább az i3 hdxxx igp-re jellemző,annyi driver sem kell mint az intelek alá.
alkalmi játékok miatt választottam én is ezt és a tévhitekkel ellentétben gyors és stabil és van sok alkalmazás amiben az i3 felé kerekedik,olvasható jó pár oldalon teszt ezekröl illetve lista a konkrét programokról amik kifejezetten ezekre az apu-kra optimalizáltak,támogatottak jelentös amd fölénnyel.
igy videokártyamentes gépként mindenképpen jobb vétel.
nem gamer hanem multimedia gép,korrekt. -
Borokafa
őstag
válasz
Nincs ezekkel semmi olyan probléma amiket írtál
Mennek szépen gond nélkül
Szerintem a hűtő felfogatás ugyan az mint eddig (ebben 100%-ban azért nem vagyok biztos, de úgy tűnt)
Azt viszont nem értem, hogy az SSD mellé miért kell a a 2 db 500-as vinyó raidbe. Ez felesleges pénzkidobásnak tűnik egy netezős-filmnézős gépbe. Az 1tb-os és az 500-as közt kb. 3-4k lehet a különbség
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged