Hirdetés
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
liszi70
üzenetére
Ismét az ügyfélszolgálathoz fordultam, mert természetesen a legutolsó törlés után sem kaptam semmilyen értesítést, magyarázatot vagy segítséget tőlük. Ezt a választ kaptam:
"Tisztelt Ügyfelünk,
Az Ön biztonsága érdekében az alábbi rendeléseket töröltük, mert nem tudtuk megerősíteni az Ön adatait:
-- Rendelési szám: *******
-- Rendelt tételek: CE
Elnézést kérünk az okozott kellemetlenségért. Ha továbbra is szeretné megvásárolni ezeket a termékeket, új rendelést kell leadnia."Mit jelent az, hogy nem tudták megerősíteni az adataimat??? Ezek nem normálisak, komolyan mondom. Valós ímélcím, valós mastercard bankkártya saját néven, valós teljes név, valós cím, MINDEN valós. Újonc amazonos vagyok, (íbéjen és alin rendelek, ott is voltam újonc valamikor), de ilyet még nem b@sztam sehol, hogy sorra törölnek rendeléseket, és egy kumma szót nem képesek arról írni, hogy konkrétan mi a kínjuk, és mit tegyek, hogy megoldódjon. Nem annyira fontos nekem az a termék, nem amiatt vagyok zabos, hanem ez az eljárás, ez az intézményesített nagy ívben leszarás a bosszantó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer Nitro 15 gamer laptop! -i7 9750H, RTX 2060 6gb, 32gb DDR4, 500gb SSD, 1tb HDD
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- AKCIÓ! Asrock Z270 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB GameMax Storm 2 AB Adata 600W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad A16 128GB, Wi-Fi, Újszerű, 1 Év Garanciával
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 16GB 1TB FHD+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest