Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Czimby
addikt
Amazon.de-ről ha itthonra rendelek, és neadjisten elállnék/visszaküldeném a terméket, ha jól gondolom nekem kell kifizetni a postaköltséget.
Légtisztítót szeretnék venni és nagyon vegyesek a vélemények róla, van aki szerint tökéletes és hasznos, van aki meg azt írta semmit sem ért. -
laskr99
addikt
Sziasztok!
Honnan tudom, mikor lesz a végleges ár rajta a rendelt terméken?
848 Eur listaár, majd kosár->checkout, akkor már 852 körül van a szállítás miatt. De onnan már csak ez van:
Place Your Order and PayOrder Total:€852.48
Vatot nem is rakta rá ahogy nézem, német amazon
ha jól emlékszem ezután már meg is rendeltem.
Meg elvileg megtaláltam azt amit az amazon ad maga, nem egy random seller:
Dispatches from: AmazonSold by: Amazon Warehouse -
szabi__memo
nagyúr
Koszi. Igen, miutan letelt az 5 perc leesett, hogy jo esellyel olyan nem letezik
Na meg ha egyik sem amazon az nem kerdes. Ahogy az se ha mindketto amazon. Az a kerdes akkor amit irtal is, hogy akkor az eladoval kell gariztatni jo esellyel. De ha valaki mast tud akkor kijavit.
Koszi szepen! -
fatal`
titán
válasz
Compika #9993 üzenetére
Nem jó a link, de azért sikerült kijavítanom.
Business Name: Forestown AXMEAS GmbH
Business Type: Privately-owned business
Trade Register Number: HRB 36418
VAT Number: DE293564986
Business Address:Affinger Str.4Augsburg86167DENémet cég, a kosárba tételkor szokás szerint nagy valószínűséggel a 19%-os német ÁFA helyett a 27%-os magyar ÁFA-t fogja terhelni, utána további plusz költséged nem lesz (szállítás még rájön persze).
Hogy megbízható-e azt innen szerintem senki nem fogja tudni megmondani.
-
fatal`
titán
válasz
szabi__memo #9992 üzenetére
Olyan nincs, hogy sold by Amazon, de a dispatch valaki más.
Olyan van, hogy nem az Amazon az eladó, de ő szállítja ki, ebben az esetben valószínű a gariztatást az eladóval kell intézni, de ezt nem tudom pontosan.
-
Compika
aktív tag
Sziasztok! Kérnék egy kis segítséget, ezt a terméket szeretném megvásárólni de ha jól látom nem az Amazon forgalmazza, milyen egyéb költség terhelné még a terméket, és megszabad-e venni ettől az eladótól?
-
szabi__memo
nagyúr
Sziasztok!
Ha rendeltek valamit a garancia miatt tudom, hogy a legjobb ha a dispatch és a sold is Amazon.
De ha nem mindkettő akkor melyik legyen Amazon? Nem túl bőbeszédű az összefoglaló... De ha jól értem akkor ha a dispatcher az amazon, az jó. De mivel másabb a garancia? Ugyanúgy ők intézik, én nekik küldöm és továbbküldik intézni? Ennek van hátránya?
Valaki leírhatatná rendesen hogy a 4 lehetőségből (Amazon/nem-amazon dispatch/sold) mi-mivel jár(hat) ügyintézés szempontból.
Köszönöm -
dzsampi
tag
Sziasztok!
Azon gondolkodom, hogy veszek egy steelseries fejhallgatót amazonon.
Gariztatással van valakinek tapasztalata? Mi a menete?köszi
-
denko
senior tag
Sziasztok,
2 kérdésem lenne amazonról.
1- az hogy rendelem firesticket amazonról, verifylolta a bankkártyát, rendeben is volt de pénzt nem vonta le, azóta eltelt 1 hét és terméket is megkaptam, de még nem vonták le a pénzt, gondoltam elején a nagy karcsony és szilveszter forgalam miatt később vonják le de még nem történt meg, ilyenkor mivan
Pedig azóta mást is rendeltem amazonról és levették a lovét rendesen.
másik kérdés:
Lehet valahogy valami akcio figyelőt beállitani prime termék fajtára? Pl TV-re, hogy lássam héten mi akcios a kategoriában? -
peterszky
őstag
Köszi a válaszokat, én is nagyon azt sejtem, hogy az ÁFA nincs benne (utánaszámolva, azzal lenne kb. egy árban az EU-n belüli rendeléssel). Szóval valószínűleg inkább kihagyom.
-
peterszky
őstag
Amazonon nem nagyon vagyok otthon, de jelenleg ott látok csak egy olyan terméket, amit tervezek beszerezni és a co.uk oldalon a legolcsóbb (tízezres nagyságrendű a különbség pl. a de vagy fr sitehoz képest).
A termék oldalán ezt írja:
Dispatches from - Amazon
Sold by - AmazonA checkoutnál, miután megadom a magyarországi címet, akkor pedig ez jön:
Itt még milyen plusz költséggel kellene számolni?
-
Psychopeti
senior tag
Sziasztok! Amazon.de-n EUR vagy US-ban érdemesebb vásárolni?
Köszi előre is a választ! -
Vismajor01
addikt
Fantasztikus.
2 step authenticator kell neki at accomra belépéskor, ezért küldd smst. De sose jön meg, akkor se ha ujra kuldetem. Mas opcio nincs csakh hivjam az ugyfelszolgalatot ami gondolom nem toll free. Se email se mas mód az azonositasra
-
gg72
veterán
válasz
lenovomen #9964 üzenetére
Nyugi, az expressone követője onnan fogja látni, hogy berérkezik az országba, általáben este küldik az első értesítést, majd másnap reggel a másikat, hogy mikor várható a futár, telefonszámmal és pontos nyomkövetési linkkel (hol is jár a futár és te hányadik címe vagy). Szerintem jelenleg ma az egyik legkorrektebb futárcég.
-
lenovomen
aktív tag
Csak fura, hogy ha beírom a szamot az ExpressOne nyomkövetőbe semmilyen információt nem látok.
-
lenovomen
aktív tag
Rendeltem az amazon.de oldalról, kaptam egy nyomkövető számot, a rendszer azt írja, hogy az osztrák posta fogja kézbesiteni. Magyarországon kikkel vannak leszerződve? Ha megnézem a nyomkövető számot a posta.hu az ExpressOne és az osztrák posta se mutat semmilyen információt, az amazon szerint csehországban van jelenleg a csonagom. Ezt mondjuk nem értem hogy került oda?
-
eihwaz
tag
Sziasztok!
Létezik olyan oldal, ahol megadok egy terméket és megmondja, hogy melyik amazon portálon a legolcsóbb?
-
=Mentor=
őstag
-
=Mentor=
őstag
Üdv! Rendeltem karácsonyi izzósort az amrikai amazonról, 70$ értékben. Jön erre még valami vám, vagy vámkelezési költség?
-
gyogyeger
csendes tag
Nagyon köszönöm a segítséget nektek!
-
gyogyeger
csendes tag
Sziasztok.
Vissza szeretném küldeni az árút.
Lehet, hogy elrontottam?
Azt írja:
Visszaküldési mód: Saját szállítás
Ilyenkor nekem kell visszavinni a postára? Valamint nekem kell fizetni a szállítást? Van esetleg módja, hogy megváltoztassam a szállítási módot?
Köszönöm -
Thom!
veterán
899 euros hangprojektor +31 euros szalitassal hogy lesz 1000 euro?
Nem ertem -
radi8tor
MODERÁTOR
Na egy érdekes eset, töröltem egy rendelést 6 órakor, erre 3 órával később Amazon ráterhelte az összeget a kártyámra.
Szóval egy jó tanács, ha visszamondtok egy rendelést (azonnal visszamontam amúgy). Tiltsátok le a kártyát hogy ne tudja ráterhelni tök feleslegesen.
Most várhatok 5-7 napot a pénzemre míg visszakapom. -
warcat
veterán
válasz
dzsampi #9937 üzenetére
Van de drága, nem dolgoznak ingyen, különösen a német munkások.Nem bonstják fel a küldeményt hanem bele kell férni egy nagyobb kartondobozba bontatlanul
-éves díj 14.5€ ha nem emelték még meg
-mindegyik csomagnak ott a fix mailboxde kezelési költsége ugyanúgy amit mindenképp felszámolnak
-a nagy(obb) doboznak van 2-3 eurós költsége (de egyébként minőségi)Nem fogsz kijönni olcsóbban, kb 5 darab egyberakásánál jössz ki nullára, utána tudsz spórolni.
Egyébként a mailboxde FAQ ban le van írva
-
warcat
veterán
válasz
dzsampi #9935 üzenetére
Nem teljesen értem a kérdést.
Minden küldemény külön van kezelve, saját költséggel és továbbküldéssel amennyiben nem fizetsz elő az összepakolásra, ami viszont nem éri meg csak ha kb 5 vagy több küldeményt rakatnál egybe.
Csak annyi értelme lehet a várakozásnak, ha egyszerre szeretnéd megkapni a két csomagot a GLS-től itthon.
Szólni nem kell semmit, egy ideig ingyenesen tárolják. -
dzsampi
tag
Sziasztok!
Megérkezett 1 csomagom a mailboxde jelzése alapján. Még egy csomag menni fog. Ezt kell nekik valahogy jelezni vagy csak várjak addig míg a másik is megérkezik?
köszönöm!
-
Nordic
Közösségépítő
Üdv!
Kb ezer éve nem rendeltem amazonról, így lehet itt triviális lesz a problémám. Rendeltem egy cuccot, ezzel nincs is gond. Be is állítottam a kártyát amivel fizetni szeretnék, de rendelés véglegesítése után nem dobott fel semmilyen fizetési ablakot. Csak kaptam egy visszaigazolást e-mail-ben, és ennyi. A termék in stock volt. Én rontottam el valamit?
-
updog
őstag
válasz
radi8tor #9926 üzenetére
Matterport kamera, ilyen építkezés dokumentálás meg hasonló célokra.
-
updog
őstag
válasz
radi8tor #9907 üzenetére
Amúgy hogy meglegyen a tapasztalat: kockáztattam
Vártam éjfélig, és amazon.fr-on (a keepa ugye minden EU-s amazon árait mutatja egyszerre) láttam hogy a lightning dealnél is olcsóbb alapból, átkattintottam és láttam hogy ott még működött a -20% kupon is, így fogtam majdnem 1000 EUR-t az árból
Szóval aki amazonozik, és tényleg kell valami, akkor keepa rulz!
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
dzsampi #9916 üzenetére
Ha megérkezik hozzájuk a csomagod egy emailt fogsz kapni a teendőkkel: nyilatkozz róla mit szeretnél (jön másik csomag amivel egybe kell csomagolni, vagy feladhatják)
Ezután a kikalkulált összeget el kell juttatnod hozzájuk PayPal-al, ekkor tudod fixálni a megbízást mailboxde-sekkel. -
spileraaa
senior tag
talán 8-10 eurót ha nyertem volna vele ezért most nem érte meg bajlódni vele főleg nem a legjobb a nyelv tudásom hozzá de majd még jól jöhet ha több időm lesz hozzá
amúgy normális hogy ilyen sok idő?
Arriving 22 Dec 2022 - 23 Jan 2023főleg emiatt akartam az Mailboxde.com -ra rendelni de német címet beírva is 1-2 hónapot irt szállítási időnek
-
warcat
veterán
válasz
spileraaa #9912 üzenetére
Segíts magadon, könnyen elérhető számodra az információ.
Postage from Germany to Romania
termékoldalon ott szokott lenni a súly és a csomagméret/dimenziók
a csomagdíjhoz meg hozzáadod a mailboxde kezelési díját ami súlyalapú : Price List Of Services
-
spileraaa
senior tag
Mailbox.de olcsóbb lenne Romániába 24 euronál?
Ennek a szállítása kerül annyiba Epson EcoTank ET-2810
és 1-2 hónapot ír mire ki szállítják -
radi8tor
MODERÁTOR
Ezek az élet nagy kérdései
Ugyanakkor bármelyik rendelést le lehet mondani egyszerűen, amíg nincs feladva. Illetve azzal is lehet trükközni, hogy megrendeled de e akártyán nem hagysz elég fedezetet és attól még élő lesz a rendelés (néhány napig) de nem vonja le az összeget...
Szóval ha emiatt van para, akkor én megrendelném 20%-osan, kártyán nem elég pénzzel.
Aztán megvárnám azt a lightning deal-t is. Ha a lightning jobb, akkor megrendelném azt is, lemondanám a korábbit és tennék a kártyára pénzt.Egy valamit még nem próbáltam viszont: ha fedezethiány miatt áll a rendelés, akkor enged-e újat leadni. Ez még kérdéses lehet.
-
updog
őstag
Sziasztok!
Keepa-tól kaptam emailt hogy egy termékhez upcoming lightning deal lesz holnap 00:00-tól. Cserébe ma 24:00-ig van rá 20%kupon. Honnan tudja hogy lesz lightning deal? Ki lehet valahogy deríteni hogy az mekkora lesz? (price history alapján még nem volt még rá soha lightning deal, gondolom Cyber Monday lesz).
Csak mert nagyon filózok hogy most megvegyem, mert azért 20% nem semmi (másfél milliós cuccról beszélünk), de ha holnap meg bedobnak rá egy 30%-ot?
-
radi8tor
MODERÁTOR
Nincs ezzel semmi gond. Ezeken a napokon töb MILLIÓ rendelés fut be hozzájuk. Ennek tudatában add le te is a rendelésedet.
December 2 még odább van, ha engem kérdezel még akár össze is jöhet, de mivel nem időgarantált (elsőbbségivel) kérted (gondolom) ezért nem reklamálhatsz érte. -
-
warcat
veterán
válasz
tucsok. #9901 üzenetére
Normális viselkedés főleg bizonytalan, még beérkezőben lévő készletnél vagy pl olyan hatalmas terheléssel járó forgalmas időszakban mint a black friday, bosszantó tud lenni ha hétvégén pl felárral vált a revolut, curve, előbbinél nyilván érdemes ilyenkor euróba átpakolni az összeget.
Ha gondja lenne, akkor kapsz róla emailt, hogy frissítsd a fizetési módot amit megadtál. -
tucsok.
senior tag
Sziasztok!
Az Amazon.de később veszi le a pénzt a számláról?
Mert rendeltem egy terméket végig vittem jóváhagytam a kifizetést csak nem vette le a pénzt a számlámról....A rendelés befejezett a profilomban, a visszaigazoló e-mailt is megkaptam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Óvodások homokozója
- sziku69: Szólánc.
- EAFC 25
- moonlight115: Privát, oh!
- iPhone témaösszefoglaló
- Robogó, kismotor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Dell notebook topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- DJI Air 2s drón szett hibátlan állapotban
- Fujitsu AKCIÓ ,vil.bill,15,6"FullHd IPS,8.gen.i5, 4G LTE,8-32GB/256-512,jó akku,szép
- ASUS ROG Strix G512LI I5 144Hz/10300H/1650TI/24 GB ram/512 M2 SSD
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plusz
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest