Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Steam Deck
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Egér probléma
- Akciókamerák
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kami11
őstag
Természetesen elfogadom a dolgot, hiszen fő a biztonság, nem is fikázom őket érte, bár azért valami reakció lehetett volna arra, hogy beküldtem minden adatot arra vonatkozóan, amit a zárolás feloldása ügyében kértek. Elismerem, hogy én hibáztam, de ezt írtam is, 15 éve állítottam be egy 100.000-es értékhatárt, már arra sem emlékeztem, hogy van ilyen a főkártyán. A virtuális kártyán állítom a limitet, eddig nem volt ezzel gond, mert belefértem a limitekbe. Az amazontól azóta sem jött a zárolással kapcsolatban semmi, és írni sem tudok nekik, mert ahhoz be kellene jelentkezni, de zárolt fiókkal ez nem lehetséges. A kör bezárult.
-
warcat
veterán
Nem tudom,hogy visszanézel-e még ide de másnak is jól jöhet: amazon felé a bankod semmilyen infót nem ad ki arról,hogy miért lesz a tranzakció visszautasítva.Ezt egy ideje már bele is írták a FAQ-ba valahol de most nem akarom visszakeresni.Elképzelhető, hogy van egy "nincs elég pénz" visszajelzés, de olyan garantáltan nincs, hogy "van pénz, a kártyaadatok helyesek,de a limitbeállítások miatt fityisz neked amazon".
A lap tetején még ott volt egy hozzászóló,akinek feltörték a fiókját és vásárolgattak vele,ez bizony megesik.Ha nem kapcsolnának gyanakvó üzemmódba, akkor felelősek lennének az okozott károkért.Azt tudom javasolni,hogy figyeljünk oda vásárlás előtt ezekre, és ha probléma van, fel kell venni a telefont, ha az amazon keres, különben bizony rácsapják a zárlatot a fiókra (én is jártam már így,emailen keresztül értek csak és így tovább tartott a dolog).
-
warcat
veterán
Mivel nem maga az amazon a termék eladója (csak teljesíti feléd a rendelést), ezért nem rakja rá, nem tudom,hogy lett végül az új törvény szövegezve, korábban mindenesetre volt egy eladási értékhatár (x millió forint) ami alatt nem kellett a cégeknek ezzel foglalkozni, ezt nyilván egy amazon.de könnyedén megugrotta de egy kis bolt már nem.
A buy gomb alatti részt érdemes minden vásárlásnál figyelni,ellenőrizni.
-
st6969
őstag
Üdv
Az normális, hogy egy 99,99EUR áru termékre (amazon.de), ha teljesen végig nyomkodom megrendelésig csak egy 7,5EUR szállítási ktg. jön rá? Nem az van, hogy még a német-magyar ÁFA különbséget is rá kellene számolnia?
Másik kérdés: Nov. 11-én az Amazonon is szokott lenni kedvezmény? Vagy black friday? Érdemes várni mostanában valami dátumot? -
Czimby
addikt
Most fog letelni a 30 nap Free Prime-om, le akartam mondani de fal ajánlja, hogy ad még 30 napot szintén Free.
Ebben van valami buktató(utólag beterhelik) vagy ennyire kellenek nekik a vevők mostanság. -
GAbre
veterán
Vajon olyankor mi van,ha UK-ból rendelt az ember,Uk kilép euból,és csak utána érkezik meg a csomag,vámolni fogják/vámolhatják,még euban rendelt idő alatt?
Amazon payel fizetve gondolom nincs semmi vámmentesség vagy vmi? -
Kami11
őstag
válasz
Executioner #8472 üzenetére
Köszönöm a választ, de időközben jött egy levél, hogy még 24 órát várjak a kivizsgálásra.
Igy a fiam amazon fiókjából megrendeltük újra, már a megfelelő limitbeállításokkal, el is fogadta a megrendelést, a kártyát is beterhelte a megfelelő öszeggel, és kb. 1 óra elteltével sem problémázik, hogy valami nem kerek. Tegnap kb. 10 perc elteltével tiltotta a fiókot.
Most itt tartok, kíváncsi leszek mi lesz a vége? -
Kami11
őstag
Sziasztok!
Első vásárlás lett volna amazonról, csak sajnos a napi vásárlási limitem az alatt az összeghatár alatt volt, amibe került volna a termék. Gondolom e miatt zárolták a fiókom, "gyanús pénzügyi tevékenység" miatt.
Elküldtem a számlakivonat másolatát, ahogy kérték, de már majd egy napja, hogy semmi reakcó rá, pedig 24 órát ír a weboldal az elbírálásra.
Kérdésem, hogy érdemes még várni, van esély, hogy feloldják a zárolást és a megrendelt termék megérkezik idővel, mert a rendelést leadni sikerült, csak éppen közbejött ez a malőr?Természetesen a számlámon nem történt zárolás/terhelés.
Vagy készítsek másik fiókot és adjam le a megrendelést ott újra, most már a megfelelő limit beállításával? -
somnia
senior tag
válasz
tupacamaru #8467 üzenetére
ott nem...de itt igen!
-
jcrk
tag
Sziasztok! Ezt meg tudom valahogy rendelni itthonra? Vagy kindle termékeket ne reméljek?
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
ADAM1337 #8458 üzenetére
Fejlemény, a pótolásra létrehozott rendeléssel nem történt semmi, november közepére igérték a szállítást.
Majd írtam nekik ma, és végül refund, mert out of stock.
Még jó, hogy szept 13.-ai előrendelés volt egy október 16.-án megjelenő termékre.
Azt hiszem első és utolsó próbám volt az amazonnal.
Kár, pedig néha vannak jó dolgok fent. (ebay,rcmart, ali-ról könnyebb megoldani mindent) -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Nestor16 #8459 üzenetére
Mert nem német címre rendeled:
"Preise inkl. temporär gesenkter USt. – ggf. Variation an der Kasse je nach Lieferadresse. Informationen zur gesenkten USt. in Deutschland." -
Nestor16
senior tag
Sziasztok!
Az első vásárlásom amazonról.
https://www.amazon.de/gp/product/B07VNWZ2CW/
Nektek mennyi a vége? Én 25.49 euróért szeretném megvenni. Eljutottam a végéig majd ez fogad és nem megy tovább se...Másrészt miért nem 25 EUR-ért mutatja?
Újra elölről kezdve a kosár tartalmától már 50-ért adja csak... -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
ADAM1337 #8456 üzenetére
Aha így már értem, de ez akkor is fura mert DHL-nek csak akkor illene ezt a processzt végrehajtania ha már náluk a csomag (akár USA-ban akár befutott az országba).
Amazonnal vedd fel a kapcsolatot ezen a linken keresztül: [link]
Első gomb: A delivery, order or return
Aztán kiválasztod a rendelést, alul meg egy tetszőleges indok ami passzol: Where's my stuff? -
ADAM1337
nagyúr
Tudtok segíteni ?
Rendeltem egy terméket, még september 15.-én, október 16.-án jelent meg a termék hivatalosan. (amazon.com)
Jelenleg ennyit látok:
DHL-el egyeztettem ők bekérték az infót a csomagról érték stb, amit elküldtem és elfogadtak, de azóta semmit nem frissül a DHL követés az oldalon ha rámegyek a tracing-re meg ezt látom:Azóta eltelt kb 1 hét, és 0 infóm van, a tracking nem frissül, pénzemet nem kaptam vissza csak levonás volt.
Az oldal mindenfajta átnavigálást tol, sehol nem találtam egy érdemes email címet vagy valami ügy nyítást mint ebay-en, első és valszeg utolsó rendelésem is lesz, csak a termék meg jó lett volna ajándéknak ami már eltelt. (október 28.-ára igérték persze)
-
zoleeno1
veterán
Sziasztok,
Valaki feltörte az amazon fiokomat. Több rendelest is leadtak róla, kaptam róla emailt, illetve aktivaltak egy prime előfizetést, amit le is vontak a revoluth szamlamrol. Próbáltam belépni az amazon fiókba, de eszlelhettek, mert fel van függesztve, meg kellett adnom az adataimat, hogy újra be tudjak lépni, valami 24 óra alatt elbírálják. Ilyenkor mi van? Járt már igy valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy ruhás topik
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Gitáros topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Építő/felújító topik
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest