Hirdetés
- Philips LCD és LED TV-k
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen házat vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
warcat
veterán
Nem tudom,hogy visszanézel-e még ide de másnak is jól jöhet: amazon felé a bankod semmilyen infót nem ad ki arról,hogy miért lesz a tranzakció visszautasítva.Ezt egy ideje már bele is írták a FAQ-ba valahol de most nem akarom visszakeresni.Elképzelhető, hogy van egy "nincs elég pénz" visszajelzés, de olyan garantáltan nincs, hogy "van pénz, a kártyaadatok helyesek,de a limitbeállítások miatt fityisz neked amazon".
A lap tetején még ott volt egy hozzászóló,akinek feltörték a fiókját és vásárolgattak vele,ez bizony megesik.Ha nem kapcsolnának gyanakvó üzemmódba, akkor felelősek lennének az okozott károkért.Azt tudom javasolni,hogy figyeljünk oda vásárlás előtt ezekre, és ha probléma van, fel kell venni a telefont, ha az amazon keres, különben bizony rácsapják a zárlatot a fiókra (én is jártam már így,emailen keresztül értek csak és így tovább tartott a dolog).
Új hozzászólás Aktív témák
- Philips LCD és LED TV-k
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Pánik a memóriapiacon
- PlayStation 3
- Milyen házat vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Interactive Brokers társalgó
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- PlayStation 5
- Autós topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest