-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
ADAM1337
nagyúr
Tudtok segíteni ?
Rendeltem egy terméket, még september 15.-én, október 16.-án jelent meg a termék hivatalosan. (amazon.com)
Jelenleg ennyit látok:
DHL-el egyeztettem ők bekérték az infót a csomagról érték stb, amit elküldtem és elfogadtak, de azóta semmit nem frissül a DHL követés az oldalon ha rámegyek a tracing-re meg ezt látom:
Azóta eltelt kb 1 hét, és 0 infóm van, a tracking nem frissül, pénzemet nem kaptam vissza csak levonás volt.

Az oldal mindenfajta átnavigálást tol, sehol nem találtam egy érdemes email címet vagy valami ügy nyítást mint ebay-en, első és valszeg utolsó rendelésem is lesz, csak a termék meg jó lett volna ajándéknak ami már eltelt. (október 28.-ára igérték persze)
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Xbox tulajok OFF topicja
- Mesterséges intelligencia topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Crimson Desert
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- LG UltraGear 39GS95QE-B OLED Monitor! 39" 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- AKCIÓ! Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! R7 9850X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB Nvme!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest