Hirdetés
- Fujifilm X
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Steam Deck
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Milyen házat vegyek?
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kami11
őstag
Természetesen elfogadom a dolgot, hiszen fő a biztonság, nem is fikázom őket érte, bár azért valami reakció lehetett volna arra, hogy beküldtem minden adatot arra vonatkozóan, amit a zárolás feloldása ügyében kértek. Elismerem, hogy én hibáztam, de ezt írtam is, 15 éve állítottam be egy 100.000-es értékhatárt, már arra sem emlékeztem, hogy van ilyen a főkártyán. A virtuális kártyán állítom a limitet, eddig nem volt ezzel gond, mert belefértem a limitekbe. Az amazontól azóta sem jött a zárolással kapcsolatban semmi, és írni sem tudok nekik, mert ahhoz be kellene jelentkezni, de zárolt fiókkal ez nem lehetséges. A kör bezárult.
-
Kami11
őstag
válasz
Executioner
üzenetére
Köszönöm a választ, de időközben jött egy levél, hogy még 24 órát várjak a kivizsgálásra.

Igy a fiam amazon fiókjából megrendeltük újra, már a megfelelő limitbeállításokkal, el is fogadta a megrendelést, a kártyát is beterhelte a megfelelő öszeggel, és kb. 1 óra elteltével sem problémázik, hogy valami nem kerek. Tegnap kb. 10 perc elteltével tiltotta a fiókot.
Most itt tartok, kíváncsi leszek mi lesz a vége?
-
Kami11
őstag
Sziasztok!
Első vásárlás lett volna amazonról, csak sajnos a napi vásárlási limitem az alatt az összeghatár alatt volt, amibe került volna a termék. Gondolom e miatt zárolták a fiókom, "gyanús pénzügyi tevékenység" miatt.
Elküldtem a számlakivonat másolatát, ahogy kérték, de már majd egy napja, hogy semmi reakcó rá, pedig 24 órát ír a weboldal az elbírálásra.
Kérdésem, hogy érdemes még várni, van esély, hogy feloldják a zárolást és a megrendelt termék megérkezik idővel, mert a rendelést leadni sikerült, csak éppen közbejött ez a malőr?
Természetesen a számlámon nem történt zárolás/terhelés.
Vagy készítsek másik fiókot és adjam le a megrendelést ott újra, most már a megfelelő limit beállításával?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple watch Series 9 45mm stainless steel bontatlan! 1 év Apple jótállás
- Apple watch Series 10 46mm cellular jet black bontatlan 1 év Apple JÓTÁLLÁS AKCIÓ!
- Szép állapotú iPad Pro M1 256GB wifi + cellular. Kijelző karcmentes. Kamera résznél mintha lenne egy
- G.SKILL Trident Z RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP - 99 hó garancia
- Corsair VENGEANCE 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest