Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
maross
nagyúr
Most irtak a hanyattatott sorsu amazon.de-s 750-es ssd-s orderemre hogy cancelled...olyan baromi boldog vagyok...még jo hogy kozben is ranezett valaki, kidobott belole egy tetelt ami blokkolta, erre most payment failed cimszoval szevasz van mindenfele figyelmeztetes nelkul. Es mindezt (gondolom) azert, mert kozben lejart a kartyam, es mar mas kartya van hozzacsatolva (mukodokepes, mert azota mar teljesult 2-3 orderem, koztuk olyan is amit mar kezhez kaptam). Irtam nekik, hatha. Minden esetre nem szep, nem ezt vartam.
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 24GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 11 M4 2024 256GB Wifi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M32U Arm Edition 31,5 144Hz IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lian Li Galahad II 360ARGB white bontattlan vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- iPhone Xs Max 64GB 100% (3hónap Garancia)
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest