Hirdetés
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
cocka
veterán
válasz
radi8tor
üzenetére
pár perccel később
De az csak egy semmi levél, hogy köszönik elfogadták a megrendelést.
A másik levél, amire te gondolsz és szerinted pár perc alatt meg kellett volna érkezzen több óra múlva (konkrétan másnap) jött meg.
Egyébként meg nem tudom miért nem lehet az edigital logikáját követni. Ott sem fizettetik ki azonnal a cuccot, ha éppen nem tudják azonnal leemelni a polcról, de legalább annyit megírnak, hogy HA majd beszereztük, akkor ERRE és ERRE kattintva KIFIZETHETED. Ez alap lenne. Szerintem.azt kellett volna kiválasztanod fizetéskor
Hogyhogy kellett volna?! Én nem állítottam, hogy nem az eurós kifizetést választottam! Csak azt írtam, hogy nem tudom a fizetési metódus ugyanúgy zajlik-e majd a 2. fizetésnél is vagy képesek juszt is átkonvertálni forintra a beállításom ellenére.
(vásárlásoknál egy figyelmeztetés lesz róla, abban egy link),
Erről olyan szívesen megnéznék egy screenshotot.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model O Wireless Bolti ár:35k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious PC Gaming Race GMMK 2 Full-Size Billentyűzet Bolti ár:60k INGYEN FOXPOST
- Nintendo Switch Oled - The Legend of Zelda Edition
- Xiaomi 15 (12GB/256GB - Zöld, 2028.09.05-ig garanciás, újszerű) + ajándék Nillkin Super Frosted tok
- DJI NEO Fly More Combo drón 3 akkumulátorral +Care Refresh +táska
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Silver használt, karcmentes, 100% akku, garanciás 2028.11.21-ig MM
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest