Hirdetés
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
cocka
veterán
válasz
radi8tor
üzenetére
pár perccel később
De az csak egy semmi levél, hogy köszönik elfogadták a megrendelést.
A másik levél, amire te gondolsz és szerinted pár perc alatt meg kellett volna érkezzen több óra múlva (konkrétan másnap) jött meg.
Egyébként meg nem tudom miért nem lehet az edigital logikáját követni. Ott sem fizettetik ki azonnal a cuccot, ha éppen nem tudják azonnal leemelni a polcról, de legalább annyit megírnak, hogy HA majd beszereztük, akkor ERRE és ERRE kattintva KIFIZETHETED. Ez alap lenne. Szerintem.azt kellett volna kiválasztanod fizetéskor
Hogyhogy kellett volna?! Én nem állítottam, hogy nem az eurós kifizetést választottam! Csak azt írtam, hogy nem tudom a fizetési metódus ugyanúgy zajlik-e majd a 2. fizetésnél is vagy képesek juszt is átkonvertálni forintra a beállításom ellenére.
(vásárlásoknál egy figyelmeztetés lesz róla, abban egy link),
Erről olyan szívesen megnéznék egy screenshotot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux Mint
- Háztartási gépek
- Dell notebook topic
- Lexus, Toyota topik
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Androidos fejegységek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- CASIO órák kedvelők topicja!
- További aktív témák...
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8365U I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest