Hirdetés
- PCI Express 7.0 – Brutális sebesség, de minek?
- Végül a terméktámogatást is megnehezíti az ASUS és az Acer szabadalmi vitája
- Majdnem 5 GHz-en ketyegett egy GPU, ami új rekordnak számít
- Hamarosan AI intézi a terméktámogatást az Intelnél
- Belesajdulhat a nyakunk, ha túl közelről akarjuk nézni a Thermaltake monitorát
- L bajonett, Panasonic, Sigma, Leica
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- PCI Express 7.0 – Brutális sebesség, de minek?
- Projektor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- LG LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Asztrofotózás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
warcat
veterán
válasz
Livius
üzenetére
Ahogy előttem írták, ha gond van sok macera vele, és meg kell bíznod abban aki felmérte a termék állapotát amazonnál. Alapvetően nem szabad magának a terméknek sérültnek lennie.
Én vettem egy eredetileg 500 eurós 1600W platinum tápot 239€-ért a fenti leírással, és vélhetően vagy valaki amazonnál, vagy a futárszolgálatnál amivel kiküldték, olyan állapotba hozta a külső csomagolást, mintha komolyan kutya szájából lett volna kirángatva a doboz - ugyanakkor ezek a tápok brutál jól be vannak csomagolva belül fóliahabba, nulla esély volt rá hogy megsérüljön, és még csak ki sem volt bontva, teljesen vadiúj, hibátlan, összes tartozékával lett az enyém féláron.
De mi történik, ha olyan termékről van szó, amivel lehet trükközni és nem veszik észre?
Kicserélt memóriamodulok pl régi DDR3-ra, vagy visszament egy SSD amire rápörgettek pár TB adatot stb.Neked kell mérlegelni, az biztos, hogy helyben Németországból sokkal könnyebb korrigálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Fehér Titán - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártyafüggetlen, 100% Aksi
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Kingston Fury Renegade 2666Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest